Kumaha Eupan Tulisan Blog WordPress Anjeun Ku Tag Dina Témplat ActiveCampaign Anjeun

ActiveCampaign RSS Feed Ku Surélék

Kami nuju ngusahakeun ngaoptimalkeun sababaraha perjalanan email pikeun klien anu ngamajukeun sababaraha jinis produk na WordPress situs. Masing-masing tina ActiveCampaign témplat email anu urang ngawangun disaluyukeun pisan kana produk anu dipromosikeun sareng nyayogikeun kontén.

Tinimbang nulis ulang seueur eusi anu parantos diproduksi sareng diformat dina situs WordPress, kami ngahijikeun blogna kana témplat emailna. Sanajan kitu, blog maranéhanana ngawengku sababaraha produk jadi urang kapaksa nyaring feed pikeun tiap tina témplat ku ukur ngahijikeun tulisan blog nu tagged ku produk.

Ieu nunjuk kana pentingna tina méré tag artikel anjeun! Ku méré tag artikel anjeun, langkung gampang pikeun naroskeun sareng ngahijikeun kontén anjeun ka platform sanés sapertos email.

Feed Tag WordPress anjeun

Upami anjeun henteu acan sadar, WordPress ngagaduhan sistem feed anu luar biasa. Anjeun panginten tiasa nyangka yén situs anjeun dugi ka ngan ukur feed blog anjeun. Henteu… anjeun tiasa sacara gampil ngahasilkeun feed dumasar-kategori atanapi malah dumasar-tag pikeun situs anjeun. klien kami dina conto ieu Royal Spa, sareng dua témplat anu diciptakeun nyaéta pikeun Tubs Panas jeung Tanghi ngambang.

Tulisan blogna henteu digolongkeun ku jinis produk, ku kituna kami nganggo tag. Jalur permalink pikeun ngaksés feed anjeun nyaéta URL blog anjeun dituturkeun ku tag slug sareng tag anjeun anu saleresna. Janten, pikeun Royal Spa:

  • Blog Royal Spa: https://www.royalspa.com/blog/
  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/tag/hot-tubs/
  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Tangki Ngambang: https://www.royalspa.com/blog/tag/float-tank/

Pikeun meunangkeun Syndication Estu Simple (RSS) kadaharan pikeun masing-masing, anjeun ngan saukur tiasa nambihan / feed kana URL:

  • Royal Spa Blog Feed: HTTPS://www.royalspa.com/blog/pakan/
  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/tag/hot-tubs/pakan/
  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Tangki Ngambang: https://www.royalspa.com/blog/tag/float-tank/pakan/

Anjeun ogé tiasa ngalakukeun ieu ku querystring:

  • Royal Spa Blog Feed: HTTPS://www.royalspa.com/blog/?eupan=rss2
  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Hot Tubs: https://www.royalspa.com/blog/?tag=panas-bak&eupan=rss2
  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Tangki Ngambang: https://www.royalspa.com/blog/?tag=float-tank&feed=rss2

Anjeun malah tiasa naroskeun sababaraha tag ku cara kieu:

  • Artikel Royal Spa Tagged pikeun Tangki Ngambang sareng Bak Panas: https://www.royalspa.com/blog/?tag=tangki-ngambang,bak-panas&eupan=rss2

Upami anjeun nganggo kategori, anjeun tiasa nganggo slugs kategori (kalebet subkategori) sareng tag… ieu conto:

http://yourdomain.com/category/subcategory/tag/tagname/feed

Anjeun tiasa ningali naha ieu mangpaat pisan nalika anjeun nganggo deui eusi pikeun médium anu sanés. Kami ajak sadaya klien kami ngalebetkeun tulisanna dina buletin, email promosi, bahkan email transaksionalna. Eusi tambahan tiasa ngabeungharan emailna, gaduh sababaraha mangpaat:

  • Sababaraha panyadia kotak surat algoritma panempatan koropak ngahargaan eusi tékstual leuwih dina surelek.
  • Artikel-artikel tambahan anu kacida relevan pikeun topik, ngaronjatkeun Dursasana sareng palanggan anjeun.
  • Sanaos éta henteu ngarahkeun palanggan anjeun kana panggero-aksi sareng tujuan utama email anjeun, éta tiasa masihan nilai tambahan sareng ngurangan churn palanggan Anjeun.
  • Anjeun invested dina eusi éta, jadi naha henteu repurpose ka ningkatkeun deui kana investasi?

Tambahkeun RSS Feed Pikeun ActiveCampaign

Dina ActiveCampaign, éta basajan pikeun nambahkeun hiji RSS Feed:

  1. Buka ActiveCampaign teras arahkeun ka Kampanye > Atur Citakan.
  2. Buka témplat anu tos aya (ku ngaklik), Impor Citakan, atawa klik Jieun Citakan.
  3. Hiji menu-leungeun katuhu, pilih Selapkeun > Blok > RSS Feed.
  4. Ieu muka RSS Feed Pangwangun jandela dimana anjeun tiasa ngalebetkeun alamat Feed anjeun sareng nilik feed:

ActiveCampaign RSS Feed Pangwangun

  1. Ngaropea anjeun RSS Feed. Dina hal ieu, abdi ngan hoyong judul numbu basajan tur pedaran pondok:

ActiveCampaign RSS Feed Pangwangun Sesuaikeun

  1. Anjeun ayeuna bakal ningali Tuang dina Citakan Email anjeun, dimana anjeun tiasa ngarobih perenah sakumaha anu dipikahoyong.

RSS Feed, ku Tag, Diselapkeun dina Citakan Email ActiveCampaign

Bagian anu pangsaéna tina metodologi ieu nyaéta ayeuna henteu kedah sababaraha kali ngapdet eusi dina email sareng perjalanan nalika anjeun neraskeun nyebarkeun kontén énggal dina blog anjeun.

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi ActiveCampaign sareng firma abdi ngabantosan klien kalayan maju WordPress pamekaran, integrasi, sareng strategi automation pamasaran sareng palaksanaan. Kontak kami di Highbridge.