Ningkatkeun WordPress kana 2.05 tanpa ngaco situs anjeun!

Abdi resep WordPress sareng nyarankeun ka sadaya klien kuring. Dinten ayeuna, versi pangénggalna dirilis. Anjeun tiasa maca ngeunaan perbaikan sareng ngaunduh pamutahiran Ieuh. Ieu sababaraha tips pikeun ningkatkeun:

CATETAN: Coba hindarkeun 'hacking' kode inti dina WordPress, éta ngajantenkeun ningkatkeun langkung gampang. Kuring gaduh sababaraha 'peretasan' tapi kuring tetep didokuméntasikeun janten nalika kuring ngaunduh versi pangénggalna, kuring tiasa ngédit sareng ngaléngkah. Ogé hindarkeun nempatkeun naon waé jinis file atanapi folder khusus kana folder naon waé di luar folder anjeun wp-eusi polder.

Salami anjeun teu acan hacked WordPress, prosés pamutahiran lumayan lempeng-maju (Gambar tina Panic's Transmit 3.5.5)

1. Buka Klién FTP anjeun, pilih sadaya file tina pamutahiran WordPress tapi EXCLUDE na wp-eusi folder. Salin kana folder sareng file anu aya.
Tingkatkeun Léngkah WordPress 1

2. Ayeuna, buka wp-eusi folder dina folder sumber sareng tujuan anjeun. Salin kana file index.php.
Tingkatkeun Léngkah WordPress 2

3. Anu pamungkas, ngarobih ngaliwatan wp-eusi subfolders dina sumber sareng folder tujuan anjeun. Salin téma sareng plugins sakumaha diperyogikeun, hindarkeun ngahapus salah sahiji plugins sareng téma anu anjeun parantos nambihan sareng dirobih.
Tingkatkeun Léngkah WordPress 3

4. Léngkah anjeun salajengna nyaéta lebet ka antar muka Administrasi anjeun (wp-admin). Anjeun bakal dipenta pikeun ningkatkeun database anjeun. Pencét tombol sareng anjeun parantos réngsé!

Aya anjeun gaduh, anjeun ditingkatkeun. Mudah-mudahan ieu ngabantosan anjeun!

4 Komentar

  1. 1

    Apple-Shift-3 sareng screenshot disimpen dina desktop kuring. Henteu aya 'Print-Screen' atanapi 'Alt-Print-Screen', Open Illustrator, témpél, pamotongan, simpen pikeun wéb, robih ukuran, atur jinis gambar, simpen.

    🙂 Ieu ngan jadi gampang!

  2. 2

    Kuring nembe ngalereskeun iBook G3 bodas lami. Éta ngajalankeun Macan kalayan sampurna sareng ngapisahkeun sareng ngahijikeun deui éta gampang pisan berkat pituduh anu gunana ifixit.com. Anjeun moal tiasa nyarios yén sareng PC iwal anjeun ahli dina misahkeunana; abdi, Kuring geus pernah ngalakukeun nanaon kawas éta saméméh.

    Nalika PC ahirna maot, rumah tangga urang, sahenteuna, bakal ngalih ka Mac Mini. Abdi leres-leres henteu resep caket kana komputer anu ngajalankeun Vista.

    Anjeun leres ngeunaan OS. GUI téh éndah tur intuitif.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.