WordPress: Kumaha Cara Nyiptakeun Pidéo Facebox Popup

Pidéo Vimeo sareng Youtube ayeuna nawiskeun pidéo définisi anu langkung luhur anu tiasa nyayogikeun sakedik perumahan dina situs wéb atanapi blog. Salah sahiji cara ngaoptimalkeun pikeun ieu nyaéta ngagunakeun metode anu disebut Facebox. Facebox mangrupikeun cara anu saé pikeun mintonkeun jandela dina halaman anjeun tanpa jandéla popup anu misah.

tombol-garis-pidéo.png

Pusat Data Lifeline kagungan pidéo anu dihasilkeun ku Desain Sejen Sejen anu aranjeunna hoyong tampilkeun dina halaman bumi - tanpa kedah mindahkeun atanapi ngararancang téma na. Janten - kami ngadamel gambar leutik anu saé kalayan tombol play ageung, sareng kode anu dilebetkeun anu ngahasilkeun jandela anu gaya pikeun nembongkeun pidéo anu aya di jero.

lifeline-video-facebox.png

Palaksanaanna saderhana ngagunakeun Plugin Galeri Facebox WordPress ti Truimage. Kuring nyiptakeun halaman éksternal (video.html) dina akar situs anu ngagaduhan pidéo (kalayan autoplay = 1 supados otomatis diputer nalika dibuka), teras nambihan widget téks kalayan sempalan anu diperyogikeun.

<a href="video.html" rel = "facebox" onclick = "javascript: pageTracker._trackPageview ('/ special / mypage');">

nu rel = facebox sebutan anu ngagagaskeun kode nalika tautan diklik. Éta némbongan facebox pidéo anu mimiti langsung diputer. Éta palaksanaan saderhana sareng solusi gampang pikeun nyertakeun hiji atanapi sababaraha pidéo kana halaman. Urang bakal ngamangpaatkeun cara ieu dina situs anu sanés!

CATETAN: Penting pikeun néwak jumlah pintonan ku pidéo dina jero klién analytics (Google Analytics), janten kami ogé nambihan acara onclick dina tag jangkar. Ayeuna, nalika jalma pencét kana pidéo éta, urang kéngingkeun tinjauan halaman 'virtual'. Kuring parantos nambihan kode di luhur.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun nyerat tutorial. Mudah-mudahan éta bakal mupus sababaraha hal pikeun nerapkeun eusi inline dina pop-up facebox. 🙂

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.