Sabaraha Kecap per Tulisan Anu Katuhu?

Depositphotos 8021901 s

Kudos ka Indy Confluence pikeun nempatkeun a acara jaringan hébat didieu di Indianapolis kamari. Beda sareng kaseueuran acara jejaring, Indy Confluence dipimpin ku Brett Healey sareng Dek Erik, Dibawa panel jalma di dieu di daérah pikeun nyayogikeun sababaraha naséhat anu ditambihkeun pikeun sadaya anggotana. Topik bulan ieu nyaéta Naha Blogging Perusahaan kritis kana Kasuksesan Perusahaan sareng kuring diulem pikeun aya dina panel.

Panel ieu diwangun ku Chris Baggott, Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy sareng kuring.

Éta diskusi anu saé tapi hiji topik nyangkut dina craw kuring: Sakumaha seueur kecap anu kedah diposting ku blog?.

Paguneman ngalangkungan tabél sareng kaseueuran spéker nyorong tulisan pithy sareng nomer 250 kecap dilebetkeun sana sakumaha optimal. Salaku hiji blogger 'copy panjang', kuring dipicu ku panel.

Pikeun pamiarsa blog kuring, anjeun terang kuring bahkan henteu tiasa nyiapkeun tulisan dina 250 kecap (tulisan ieu mangrupikeun conto anu hadé). Kuring ngagaduhan seueur pamiarsa, panempatan mesin pencari anu saé, sareng seueur langganan - sareng kuring henteu pernah pithy! Kuring dianalisis jumlah kecap per pos sareng ngabandingkeun éta pikeun ngirim popularitas dina blog kuring sorangan sareng henteu kantos mendakan korelasi.

Waktos ieu, kuring mutuskeun pikeun milarian sababaraha blog anu sanés. Sanés ngan ukur blog naon waé. Kuring milih 5 hasil luhur di Google nalika milarian Blogging pikeun SEO. Kuring terang saha waé anu aya di tungtung luhur peperangan éta bakal ngagaduhan konsistén kana postingan aranjeunna anu tiasa masihan kuring sababaraha wawasan. Lima blog anu dianalisis nyaéta SEOmoz, SEO pikeun Google, Blog Marketing Online, Blog Hittail, jeung Blog SEO Daily.

Kusabab blog ieu aya dina hasil pamilarian anu seueur, kuring nganggap yén éta duanana populér sareng relevan. Kuring narik 10 tulisan blog per blog anu pangahirna pikeun total 50 tulisan blog. Ieu, sama sekali henteu ilmiah, tapi kuring yakin hasilna negeskeun naon anu kuring diperjuangkeun nalika panel.

kecap per pos

Kecap Per Hasil Tulisan:

  • SEOmoz ngagaduhan rata-rata 832.3 kecap per pos kalayan median 512.5 kecap per pos.
  • SEO pikeun Google ngagaduhan rata-rata 349.7 kecap per pos kalayan median 315 kecap per pos.
  • Top Rank Blogs gaduh rata-rata 742.5 kecap per pos kalayan median 744 kecap per pos.
  • Hit Tail Blog ngagaduhan rata-rata 255 kecap per pos kalayan median 233 kecap per pos.
  • Blog SEO Harian ngagaduhan rata-rata 450.8 kecap per pos kalayan median 507 kecap per pos.

Hasil akhir rata-rata 526 kecap per pos sareng median tina 447 kecap per tulisan. Tina 50 tulisan anu diukur (10 per blog), ngan 6 diantarana kirang tina 250 kecap. Baheula, kuring geus ngabuktikeun yén ukuran tulisan henteu mangaruhan kana pamiarsa blog kuring. Ayeuna kuring bakal ucapkeun deui, naséhat kuring pikeun Words per Post nyaéta:

Jumlah kecap anu anjeun nyerat per pos kedahna jumlah kecap anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan tujuan konci pos na. Abdi nambihkeun yén jumlah kecap per pos kedahna rada konsisten pikeun nohonan harepan pamaca ayeuna. Kuring henteu ngitung jumlah kecap - Kuring mastikeun yén upami aya anu mendakan tulisan blog kuring tina hasil mesin pencari yén aranjeunna kéngingkeun naon anu aranjeunna pikahoyong.

26 Komentar

  1. 1

    Inpo ieu pisan anyar pikeun kuring. Kuring sok ngabagi topik kana sababaraha tulisan nalika ageung teuing sabab kuring henteu hoyong pamiarsa kuring katindihan ku rasa teror anu ngagulung. Pribadi, kuring henteu resep situs anu kuring kedah ngagulung ka handap teuing. Atoh, anjeun nembé masihan sababaraha hal anu pikaresepeun di dieu. Panginten, kuring kedah ngabéréskeun topik dina hiji tulisan sanaos langkung ti 2500 kecap. Hatur nuhun pikeun ngeposkeun hiji artikel metot misalna.

  2. 2

    Upami eusina relevan sareng pantes, sapertos anjeun, Doug, maka panjangna henteu penting. Di sisi anu sanés, upami blogger ngan ukur ngawangkong pikeun ngadangu dirina nyarios (anu sering teuing, hanjakalna), maka éta sanés masalah sanés!

  3. 3

    A pos blog kudu boga saloba kecap sakumaha diperlukeun pikeun meunangkeun titik Anjeun sakuliah.

    Euweuh ngomong? Taya titik = 0 kecap

    Panginten sadaya anu anjeun nyarioskeun mangrupikeun kalimah. Tapi kalimat anu saé pisan! Anjeun tiasa mungkas dina buku kutipan, demi criminy!

    Kantong gajih gedé angin, tapi kantong angin pikaresepeun = tuliskeun! Hayu kaluar. curhat! Ngageroan! Rave! Saha anu paduli sabaraha kecap???? Upami éta ngajantenkeun anjeun langkung saé, laksanakeun! (Ieu langkung seueur pikeun blogger non-profésional.)

    Jalma-jalma BAKAL maca tulisan anu panjang LAMUN pikiranna cukup kuat pikeun narik aranjeunna…

    Saur Nuff.

  4. 4

    Sanes konci di dieu eusi tinimbang jumlah kecap? Upami Anjeun gaduh eusi alus, jalma bakal numbu ka anjeun sahingga masihan anjeun otoritas Google, atawa tetep sawala hirup dina komentar sahingga masihan Google gambaran ramatloka anjeun diropéa rutin. Sareng langkung gampil gaduh eusi anu saé kalayan langkung ti 250 kecap. Atawa keur kuring leungit hiji hal?

    • 5

      Pikeun folks anu geus blogging sateuacan, Jigana ieu téh euweuh brainer jeung eusi téh raja. Nanging, pikeun blogger atanapi perusahaan anu mimiti mikir ngeunaan blogging, ieu mangrupikeun patarosan anu terus-terusan muncul, janten penting pikeun urang ngajawabna.

  5. 6

    "Jumlah kecap anu anjeun tulis per pos kedah jumlah kecap anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan tujuan konci tulisan"

    Éta naséhat anu paling wijaksana anu kuring kantos maca ngeunaan topik ieu.
    (Tangtosna, salaku jalma anu nyerat tulisan anu rada panjang kuring bias 🙂)

    Pamiarsa biasa blog kuring nyarios yén aranjeunna resep gaya tulisan kuring, janten kuring henteu bakal ngarobih sabab aya anu nyebatkeun 250 kecap kedah maksimal (ogé ngamungkinkeun campuran kecap konci anu hadé pikeun SE ogé).

    Tulisan anjeun pinuh ku inpormasi anu saé sareng bacaan anu saé, janten leres, naséhat anu saé: ulah nuturkeun 'norma anu ditampi'; manggihan naon gawéna pangalusna keur anjeun sarta ngeureunkeun cacah kecap 🙂

  6. 7

    Nyaan diusahakeun sangkan titik ieu nalika urang ngobrol ngeunaan topik dina panel di Confluence. Anjeun ngalakukeun eta kalawan MORE kelas. 🙂

    @Cynthia Cinta kanyataan anjeun nyarios Vent, Rant, sareng Rave. Tulisan anu paling dibaca dina blog kuring nyaéta nalika kuring ngoméan sareng ngarambat ngeunaan hiji hal. 🙂

    • 8

      Aya seueur inpormasi anu salah dina industri ieu sareng teu aya anu leres-leres gaduh pélor ajaib! Google masih méré kuring hasil teangan goréng kadang sarta séjén kali kuring bau dina meunang pos ditulis ogé.

      Jigana éta penting pikeun dispel 'pendapat' kalawan sababaraha data pikeun nyadangkeun eta! Urang masih diajar.

  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 13

    Euweuh kawas ngagunakeun data pikeun over-aturan pamadegan. Pamadegan pribadi kuring ngeunaan tulisan (blog atanapi sanés) nyaéta "Tulis Anu Alus Menang!" Nu hadé tulisan (tatabasa, eusi, alur narasi, jeung sajabana) beuki lila kuring bakal maca eta.

  11. 14

    Hatur nuhun pikeun tulisan ieu sabab kuring parantos nyobian ngartos ieu. Kalolobaan tulisan kuring ti 350 nepi ka 450 kecap per pos. Kuring terang nalika kuring angkat ka blog sareng tulisanna langkung ti 500 kecap, kuring ngan ukur ngémutan éta. Abdi henteu nyangka seueur jalma resep maca blog anu panjang. Kuring nyobian pikeun meunangkeun titik abdi di sakuliah kirang ti 500 kecap. Sugan kuring salah. Atoh, ngan pamikiran kuring. Sally

    • 15

      Kuring pasti satuju yén jalma anu maca kirang. Urang nyorong klien kami ngagunakeun titik bulleted, gambar alus, sarta kandel / tekenan dimana wae aranjeunna tiasa nangkep 'skimmers'. Upami anjeun konsisten, kuring pikir éta langkung penting… supados jalma-jalma tiasa ngarep-ngarep hal anu sami dina unggal kunjungan.

  12. 16

    Bulan kamari dina paguneman sareng sababaraha réréncangan anu dipingpin ku Allison Carter sareng Jeremy Zucker disimpulkeun yén jumlah kecap anu pas per postingan nyaéta nalika anjeun nyarios, "Jumlah kecap anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan tujuan konci tulisan."

  13. 17
  14. 18
  15. 19
    • 20

      Gambar kritis! Henteu ngan ukur ngajelaskeun topik anu sesah tapi ogé ngabantosan pamiarsa kana eusi anjeun sareng ngabantosan aranjeunna émut. —
      Dikirim tina Kotak Surat pikeun iPhone

  16. 21

    Inpo mangpaat anu saé. Kuring ngarasa yén leuwih ti 700 kecap bakal ngabalukarkeun maca leungit. Hatur nuhun pikeun nyadiakeun dokuméntasi.

  17. 22

    Hai, tulisan anu saé, hatur nuhun.
    geus robah ieu kana waktu? eta bakal jadi istiméwa pikeun nempo leuwih data ayeuna.

    • 23

      Kuring yakin eta boga, @mikemorrison1:disqus, sanajan tulisan kuring teu robah teuing. Mesin pencari langkung ngahargaan tulisan 'kandel' ayeuna kalayan sababaraha jinis média, langkung seueur téks sareng langkung seueur elemen (téks bullet, subheadings, jsb.)

  18. 24

    Aya henteu aturan teuas tur gancang sabaraha kecap per pos katuhu. Éta gumantung kana topik tulisan, sabaraha postingan anu kedah dijelaskeun sacara rinci. Pos tiasa gaduh kategori anu béda-béda sapertos sababaraha pos nyaéta buntut leutik, sedeng sareng panjang. Standar anu sami dijelaskeun dina tulisan ieu nyaéta kelim ngagaduhan rata-rata 832.3 kecap per tulisan kalayan median 512.5 kecap per tulisan. Blog tank luhur ngagaduhan rata-rata 742.5 kecap per tulisan kalayan median 744 kecap per tulisan.

  19. 25
    • 26

      Kami henteu acan ngajalankeun deui analisa ieu mangtaun-taun tapi panginten waktosna. Kuring yakin yén Google pilari jauh leuwih dina kaca "kandel" kalawan leuwih kecap per kaca ti nu geus kaliwat. Diréktori geus fluctuating dina rengking demonstrably leuwih sababaraha taun ka tukang. Kami nyobian gaduh minimum 250 kecap sareng leres-leres nyobian pencét 500 dugi ka 1000 kecap kalayan tulisan anu urang nyobian pangkat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.