Kecap Ngareuwaskeun Anu Dibikeun Eusi Top

kecap kabagi

Nembe, kuring nyerat ngeunaan 2 elemen konci anu judul artikel kedah dilebetkeun upami aranjeunna hoyong diklik sareng dibaca. Sababaraha kecap henteu ngan ukur mangaruhan naon anu dibaca ku jalma, éta ogé tiasa mangaruhan naon anu dibagikeun ku jalma! Infographic ieu ti ShortStack nyayogikeun data anu dikumpulkeun tina Iris Shoor, Leo Widrich jeung Témbal Ayres.

Kecap anu ngabagi eusi

  • blog Posts - Heran, Élmu, Kritikal
  • Twitter - Luhur, Tuturkeun, Punten
  • Facebook - Advises, Amazes, Inspires

infographic-share-kecap

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.