Ngagunakeun WordTracker pikeun Ngawangun Patarosan anjeun sareng Kontén Waleran

wordtracker

Kami mayar seueur alat pikeun nganalisis klien kami sareng kami langkung nyobian. Unggal-unggal kuring ngamimitian strategi analisa kata kunci anu komprehensif, hiji alat sok janten kabutuhan. Kuring sering henteu némpél mangbulan-bulan ... sareng sering ngantep langganan lungsur ... tapi teras…

Aranjeunna Tarik Abdi Deui

WordTracker mangrupikeun kabutuhan kusabab kuring henteu mendakan alat anu sanés anu ngagaduhan macem-macem patarosan anu dipilarian ku pangguna pikeun unggal topik. Kami parantos ngabahas ngawangun perpustakaan eusi lengkep pikeun mérek anjeun - sareng inti kana kasuksésan perpustakaan éta nyaéta ngajawab patarosan anu dilebetkeun ku pangguna mesin pencari. Sareng, sakumaha waktosna waktos, pangguna janten langkung seueur kecap tina pamundutna. Ieu mangrupikeun tambang emas pikeun pamasar eusi naon waé anu ngalengkepan ngalengkepan perpustakaanna.

wordtracker-patarosan

Dina bar biru tina WordTracker mangrupikeun saringan anu tiasa anjeun anggo pikeun ngalebetkeun sareng ngaluarkeun istilah, nyetél rentang volume mesin pencari, atanapi - utamina - saring ngan ukur patarosan kata konci. Kantun larapkeun sual patarosan konci, sareng anjeun dipasihan jajaran hebat patarosan anu pang populerna anu parantos dipilarian dina sasih kamari.

Patarosan Coklat

Boom! Ieu henteu ngan ukur berharga kusabab naon anu dipilarian ku jalma sajarah, éta ogé tiasa nyayogikeun anjeun témplat pikeun unggal produk atanapi jasa anu dijual ku klien. Salaku conto, urang nuju damel sareng klien e-commerce ayeuna anu ngagaduhan langkung 10,000 produk ubar dina katalogna. Ku ngarobih struktur patarosan, urang tiasa ningali eusi anu urang kedah nyayogikeun dina unggal halaman produk atanapi tulisan nyalira janten komprehensif:

  • panjelasan - Naon [nami produk]?
  • bahan - Naon anu di [nami produk]?
  • takeran - Sakumaha seueur [nami produk] diperyogikeun pikeun ngagentoskeun [gejala]?
  • aplikasi - Naha [nami produk] ngagentos [gejala]
  • ciri - Kumaha carana ngagentos [gejala]?

Ayeuna urang tiasa nyandak set hasil éta sareng nerapkeun ka unggal produk anu aranjeunna jual pikeun mastikeun yén aranjeunna gaduh perpustakaan eusi lengkep.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.