Sareng Saha Anjeun Rék Digawe?

Kuring parantos damel teu reureuh sababaraha minggu kamari pikeun leres-leres bisnis kuring kaluar tina bumi. Poe parantos nyéépkeun jejaring sareng sonten / akhir minggu diséépkeun pikeun ngerjakeun komitmen anu kuring parantos. Éta henteu sampurna, tapi éta kamajuan. Dina ékonomi ieu, kuring henteu kunanaon.

Asah penjualan parantos ngabantosan sakedik - ngabantosan kuring pikeun langkung ngartos naon anu diperyogikeun ku klien kuring, netepkeun ekspektasi sareng aranjeunna, sareng nutup gancang sahingga kaayaan henteu nyeret atanapi ngalambatkeun kuring. Kuring gancang gerak, nyentak sareng nyandak nami. Teu aya anu parantos ngabantosan kuring langkung seueur tibatan babaturan kuring!

Dinten ieu kami ngagaduhan win badag. Sababaraha bisnis anu kuring parantos damel sareng raket ngabantosan dina nutup kasempetan anu ngajangjikeun kalayan ton poténsial. Perusahaan ageung anu kuring damel sareng rada lami nandatanganan kontrak alit pikeun nguji kamampuan urang sareng ningali naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun aranjeunna. Abdi salamina ngahaturkeun.

Babaturan kuring surak nalika ngadangu berita! Éta réréncangan anu pangcaketna anu parantos ngadorong kuring dugi ka ayeuna, motivasi kuring, ngadukung kuring, nyayogikeun petunjuk, sareng aya nalika kuring butuh bantosan. Aranjeunna henteu parantos naroskeun a motong sareng tong ngarepkeun récéh. Aranjeunna terang yén anu kadua kuring gaduh usaha anu cekap, urang bakal damel babarengan.

BossTweedTheBrains.jpgAnu sanés nyandak pendekatan anu sanés. Anu paling teu matak pikasebeleun nya éta hiji parusahaan anu kuring paduli pisan ngeunaan narik kuring ka sisi sareng naroskeun kunaon kuring henteu produkna dijual. Kuring kagét mimitina, ayeuna kuring nuju ngambek pisan. Kuring parantos nyéépkeun dékade terakhir di Indianapolis ngajantenkeun usaha-usaha ieu suksés, ngabantosan aranjeunna tanpa biaya nalika aranjeunna naroskeun, sareng ngamajukeun aranjeunna dina unggal kasempetan.

Kuring henteu ngamajukeun aranjeunna sabab panginten bakal ngasilkeun artos. Kuring ngalakukeun éta kusabab kuring resep ningali perusahaan anu suksés, langkung seueur padamelan, sareng ningali daérah na tuwuh. Aranjeunna babaturan kuring, sareng kuring resep babaturan kuring suksés.

Sareng saha anjeun badé damel? Naha anjeun hoyong ngurilingan diri anjeun ku jalma-jalma anu sibuk ngajaga skor, hariwang ngeunaan naon anu anjeun utangkeun, atanapi naon anu anjeun pikahoyong pikeun aranjeunna? Atanapi anjeun hoyong damel sareng jalma anu terang yén langkung saé masing-masing urang hasil, langkung saé urang sadayana dina jangka panjang?

Kaleresan nyaéta kuring bakal ngalaman waktos hésé promosi parusahaan éta waktos salajengna dina bener kasempetan datang. Kuring ayeuna ngartos yén aranjeunna ningali kuring ukur salaku alat pikeun 'kéngingkeun aranjeunna'. Éta nguciwakeun tapi kuring henteu kunanaon ... Kuring ngagaduhan seueur réréncangan anu nyungkeun kuring ayeuna.

Kuring bakal mastikeun yén kuring jaga babaturan kuring heula. Jalma-jalma éta saha kuring hoyong damel.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Congrats deui dina badarat kasempetan, ka anjeun jeung babaturan kuring séjén anu di dinya. Éta pikaresepeun pisan ningali bisnis anjeun tumbuh! Ngan entong ageung teuing pikeun nongkrong @thebeancup sareng kami (sareng kuring bakal tetep sumping!).

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.