Anggo Tip sareng Alat Ieu Pikeun Nalukkeun Beban Pamasaran Anjeun

Management Time

Upami anjeun hoyong sacara épéktip ngatur beban kerja pamasaran anjeun, anjeun kedah ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun ngatur dinten anjeun, ngamajukeun deui jaringan anjeun, ngembangkeun prosés anu langkung séhat, sareng ngamangpaatkeun platform anu tiasa ngabantosan.

Ngadopsi Téhnologi Anu Ngabantosan Anjeun Fokus

Kusabab kuring jalma téknologi, kuring bakal ngamimitian ku éta. Kuring henteu yakin kana naon anu kuring lakukeun tanpa Brightpod, sistem anu kuring anggo pikeun ngutamakeun tugas, ngarakit tugas kana tonggong tonggong, sareng ngajaga klien kuring sadar kana kamajuan anu dilakukeun ku tim kami. Bagéan pamungkas kritis - Kuring sering mendakan yén nalika klien ningali status proyék ayeuna sareng backlog sacara visual, aranjeunna condong mundur dina pamundut tambahan. Salaku tambahan, éta nyayogikeun kuring kasempetan anu luar biasa nalika masalah anu mendesak muncul pikeun digawekeun ku klien kuring naha aranjeunna hoyong ningkatkeun anggaran pikeun méréskeun aranjeunna, atanapi urang ngalihkeun prioritas sareng ngalih deui tanggal anu bakal datang dina waktos anu sanés.

Marengan manajemén proyék, manajemén kalénder parantos kritis. Kuring henteu ngagaduhan rapat énjing (baca perkawis ieu engké) sareng kuring ngawatesan rapat jaringan kuring dugi ka hiji dinten saminggu. Abdi resep pendak sareng jalma, tapi unggal-unggal kuring sasalaman… biasana ngahasilkeun langkung seueur damel dina piring kuring. Konstrain kalénder kuring parantos kritis dina kéngingkeun waktos deui pikeun ngahasilkeun pendapatan-penghasilan lengkep.

Ngamangpaatkeun ngajadwalkeun aplikasi pikeun negosiasi sareng nyetél waktos rapat. Mundur email almenak mangrupikeun waktos anu teu anjeun peryogikeun deui. Kuring parantos ngawangun kana bot bot situs abdi drift.

Ngalengkepan Tugas Anu Paling Kompléks Dina Enjing

Abdi kantos mariksa email abdi unggal énjing. Hanjakalna, aliranna henteu kantos lirén sadidinten. Tambihkeun télépon sareng rapat anu dijadwalkeun, sareng kuring sering naros naha kuring parantos dilakonan sapopoe. Kuring teras bakal ngaduruk minyak tengah wengi anu nyobian ngudag sareng nyiapkeun énjingna. Kuring saprak parantos ngabalikkeun dinten kuring - damel dina email sareng kotak sora ngan ukur réngsé ngalengkepan tugas-tugas konci sadidinten.

Seueur panilitian nunjukkeun yén masing-masing individu kedah nyobian ngalaksanakeun tugas-tugas ageung énjing-énjing. Ku ngagunakeun strategi ieu, para pemasar tiasa museurkeun perhatian sareng ngaleungitkeun gangguan (kuring sering damel ti bumi énjing-énjing nganggo telepon sareng email abdi dipareuman). Mindahkeun tugas-tugas minor anjeun saatos jam 1:30 sonten, sareng anjeun bakal ngirangan tingkat setrés, ngirangan pangaruh tina kacapean, sareng ningkatkeun jumlah pancén konci anu bakal ngajantenkeun anjeun suksés.

Anu pamungkas, éta elmu pangaweruh! Saatos dinten anu produktif sareng bobo anu wengi, otak hiji individu ngagaduhan tingkat dopamin anu kawilang luhur. Dopamin mangrupikeun sanyawa anu ningkatkeun motivasi, tiasa ningkatkeun énergi, sareng ningkatkeun pamikiran kritis. Nalika anjeun ngalengkepan tugas-tugas utama, uteuk anjeun ogé ngahasilkeun norépinéfrin tambahan, zat alami anu ningkatkeun fokus, nambahan produktivitas sareng ngirangan setrés. Upami anjeun merjuangkeun ngerjakeun proyék sadidinten, sareng damel dugi ka wengi mangaruhan saré anjeun, anjeun panginten bakal hudang sareng teu motivasi. Atur dopemine anjeun pikeun ngatur motivasi anjeun!

Entong kagoda - pahala kerja keras anjeun ku mariksa média sosial sareng email saatos réngsé nganggo proyék énjing atanapi proyek anjeun. Anjeun bakal kagum kana kumaha hébatna dinten anjeun bakal!

Detilkeun Milestones Anjeun

Abdi kantos nebak-nebak kumaha kuring ngadeukeutan proyek ageung. Kuring mimitian ku tujuan, nyiptakeun peta jalan pikeun ngahontal tujuan éta, teras kuring tiasa ngerjakeun unggal léngkah. Nalika kuring damel sareng klien, kuring teras-terasan ngingetkeun kana fokus atanapi masalah anu urang bahkan henteu acan damel. Kuring prihatin ngeunaan Léngkah 1, aranjeunna naroskeun ngeunaan Léngkah 14. Kuring teras-terasan ngaraosan klien kuring fokus deui kana tugas anu ayeuna. Ieu henteu hartosna urang henteu lincah, urang teras-terasan ngajieun deui stratégi anu aya kaitanana sareng tujuan sareng ngarobih saluyu.

Naon tujuan anjeun? Naha aranjeunna cocog sareng tujuan organisasi anjeun? Naha tujuan anjeun bakal mayunan mérek anjeun? Karir anjeun? Panghasilan atanapi pendapatan anjeun? Dimimitian ku tujuan anjeun dina émutan sareng ngajentrekeun padamelan pikeun pencét éta tonggak waktos ngajantenkeun kajelasan dinten damel anjeun. Taun ka tukang ieu, kuring parantos ngiringan hubungan konci, acara penting, sareng bahkan pelanggan anu mayar hébat nalika kuring sadar yén aranjeunna ngaganggu kuring tina tujuan jangka panjang kuring. Hésé pikeun ngobrol sareng jalma, tapi penting upami anjeun hoyong suksés.

Janten, wincikan tonggak waktos anjeun, kenalkeun tugas-tugas anu bakal ngajantenkeun anjeun, ngaidentipikasi gangguan anu ngeureunkeun anjeun, sareng disiplin ku ngajaga rencana master anjeun! Nalika anjeun gaduh kajelasan naha anjeun ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun unggal dinten, anjeun langkung motivasi sareng kirang setrés.

Otomatiskeun Sadayana Anu Anjeun Balikeun

Kuring nganggap hina ngalakukeun hiji dua kali, leres kuring lakukeun. Ieu conto ... dina hirupna damel sareng masing-masing klien kuring, kuring sering nyéépkeun waktos damel sareng staf editorial internal na dina optimasi search engine. Daripada nyiptakeun presentasi unggal-unggal waktos, kuring gaduh sababaraha tulisan anu kuring tetep update dina situs abdi anu aranjeunna tiasa rujukan. Naon anu tiasa diperyogikeun sababaraha dinten, sering ngan ukur peryogi sajam atanapi langkung sabab kuring parantos nyerat matérial rinci pikeun aranjeunna rujuk.

Citakan nyaéta sobat anjeun! Kuring ngagaduhan témplat réspon kanggo balesan email, kuring ngagaduhan témplat presentasi janten kuring henteu kedah ngamimitian seger pikeun unggal presentasi, kuring gaduh témplat proposal pikeun unggal papacangan anu kuring damel. Kuring malah gaduh tonggak tonggak sareng témplat proyék anu diwangun pikeun peluncuran situs sareng optimasi situs klien. Henteu ngan ukur ngaheéat kuring sapuluh waktos, éta ogé bakal langkung saé sareng unggal klien nalika kuring teras-terasan ningkatkeun aranjeunna dumasar waktos.

Tangtosna, témplat nyandak sakedik waktos tambahan di payun ... tapi éta ngahémat anjeun dina jalan. Kieu carana urang ngembangkeun situs ogé, ngembangkeun éta kalayan ngarep yén anjeun badé ngadamel parobihan anu saminggu minggu payun. Ku ngalaksanakeun padamel payun, parobihan hilir peryogi langkung waktos sareng usaha.

Pendekatan templatized anu sanés anu kami anggo nyaéta ngajadwalkeun apdet média sosial klien kami. Kami sering ngempelkeun pembaruan, ngajajarkeun sareng kalénder, sareng ngajadwalkeun sapanjang taun pembaruan pikeun pengikutna pikeun dicerna. Ngan ukur peryogi sapoé atanapi langkung - sareng klien kami kaget yén kami nembé nyandak sataun pikeun naroskeun naon anu bakal aranjeunna pasang tina daptar. PS: Kami resep sponsor kami Agorapulse urang pilihan pikeun ngantri sareng ngajadwalkeun apdet sosial!

Maéhan Satengah tina Rapat Anjeun

Sababaraha laporan parantos nunjukkeun yén langkung ti 50 persén rapat henteu perlu. Tingali sakitar tabel waktos salajengna anjeun aya dina rapat, pikirkeun seueur artos anu dihasilkeun dina rapat éta dina gaji, teras titenan hasilna. Naha éta patut? Jarang.

Karya seni anu pangsaéna henteu pernah diciptakeun dina rapat, dulur-dulur. Hapunten tapi kolaborasi dina proyék pamasaran ngan ukur ngahasilkeun pangbagi umum panghandapna. Anjeun ngiring ahli propésional pikeun ngarengsekeun padamelan, maka bagi sareng jajah. Kuring tiasa gaduh belasan sumberdaya anu damel dina proyék anu sami - seueur sakaligus - sareng jarang kuring nampi sadayana dina telepon anu sami atanapi di rohangan anu sami. Kami nyiptakeun visi, teras ngamimitian sumberdaya anu diperyogikeun pikeun dugi ka dinya, bari ngarahkeun pangunjung pikeun ngirangan tabrakan.

Upami anjeun diarepkeun ngiringan rapat, ieu naséhat kuring:

  • Ukur nampi uleman rapat upami jalma anu ngundang anjeun ngajelaskeun naha aranjeunna peryogi anjeun ngiringan. Kuring damel di perusahaan ageung dimana kuring angkat ti 40 rapat saminggu dugi ka 2 ngan nalika kuring bébéja ka jalma yén kuring henteu tiasa hadir kacuali aranjeunna ngajelaskeun naha.
  • Ukur nampi rapat sareng agenda anu lengkep sareng tujuan rapat sareng waktos pikeun tiap bagian tina rapat. Metoda ieu maéhan ton rapat - khususna rapat anu teras-terasan.
  • Ukur nampi rapat sareng koordinator rapat, penjaga waktos rapat, sareng perékam rapat. Koordinator kedah ngajaga unggal bagéan rapat dina topik, penjaga waktos ngajaga rapat dina waktosna, sareng perékam ngadistribusikaeun catetan sareng rencana aksi.
  • Ukur nampi rapat anu ditungtungan ku rencana aksi anu rinci ngeunaan saha anu bakal ngalakukeun naon, sareng iraha aranjeunna bakal ngalaksanakeunna. Teras jawabkeun jalma-jalma éta - pangasilan investasi rapat anjeun dumasar kana kamampuanna pikeun ngarengsekeun barang-barang aksi langsung. Nyingkahan barang tindakan dumasar tim… upami individu henteu ngagaduhan tugas, éta moal réngsé.

Upami 50 persén rapat mangrupikeun pemborosan waktos, naon anu bakal kajadian dina minggu damel anjeun nalika anjeun nampik hadir satengahna?

Outsource Naon Anu Anjeun Nguseup

Waktos anu diperlukeun pikeun ngajarkeun diri sorangan kumaha ngalakukeun sesuatu atanapi ngungkulan masalah anu anjeun teu wawuh sanés ngan ukur ngancurkeun produktivitas anjeun, éta ngarugikeun anjeun atanapi perusahaan anjeun untung. Upami anjeun pangusaha, anjeun ngasilkeun artos nalika anjeun ngalakukeun anu sakuduna. Sadayana anu sanés kedah di outsourcing sareng mitra. Kuring gaduh puluhan subkontraktor anu kuring nyauran pikeun sagalana ti fotografi headshot, dugi ka ngawangun email anu responsif, pikeun nalungtik infographic salajengna. Tim anu kuring sasarengan mangrupikeun anu pangsaéna, dibayar saé, sareng henteu pernah ngantepkeun kuring. Dibutuhkeun dasawarsa pikeun ngarakit aranjeunna, tapi éta lumayan kusabab kuring fokus kana perhatian kuring kana naon anu ngajantenkeun bisnis kuring ngajalankeun ogé.

Minggu ieu, salaku conto, klien sumping ka kuring sareng masalah anu aranjeunna nuju damel salami sasih. Tim pamekaran parantos nyéépkeun sababaraha bulan damel dina ngawangun sistem sareng aranjeunna ayeuna nyarios ka anu gaduh usaha butuh sababaraha bulan deui pikeun menerkeun. Kusabab kuring wawuh kana integrasi sareng ahli dina industri, kuring terang yén kami tiasa masihan lisénsi kode pikeun kirang langkung. Pikeun sababaraha ratus dolar, platform na ayeuna parantos terintegrasi lengkep… sareng dukungan sareng pembaruan. Ayeuna tim pangembanganna tiasa dibébaskeun kanggo ngerjakeun masalah platform inti.

Naon anu anjeun kedah lami kanggo réngsé? Saha anu tiasa ngabantosan anjeun? Angka cara pikeun mayar éta sareng anjeun bakal bagja éta!

5 Komentar

  1. 1

    DK,

    Hatur nuhun tip hébat dina Tungle. Kuring parantos nganggona sababaraha dinten ayeuna sareng éta luhung! Kuring damel tina tujuh kalénder Google anu sanés pikeun biz, kulawarga, sakola, garéja, HOA sareng organisasi sanésna sareng kuring nampi seueur telepon, email sareng SMS pikeun jalma anu hoyong terang upami kuring sayogi pendak. Nalika kuring ngagaduhan kecap pikeun sadayana ieu kedah janten waktos anu langkung ageung pikeun kuring sareng mugia aranjeunna.

    BTW - aya aplikasi Ning kanggo ieu tapi ngagaduhan bug dina éta anu dianggo ku téknologi Tungle ayeuna. Aranjeunna ngaku bakal dibereskeun dina sababaraha dinten.

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun ngagorowok, Doug! Tungle parantos janten alat anu saé pikeun kuring sareng kuring resep anjeun resep éta ogé. Abdi ngarep pisan rapat urang 🙂

  3. 3

    Nuhun parantos nyebatkeun Tungle ka kuring. Sora sapertos jasa anu saé sareng kuring kantos nguping sajumlah jalma ngabagi pangalaman positipna sareng alatna. Sigana mah kuring kedah nyobian.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.