Tombol RSS Pangageungna di Dunya? Sigana mah henteu!

RSSTinjauan Abdi ayeuna diluncurkeun. Situs maranéhanana ngaku ngagaduhan Button RSS Terbesar sadunya. Sigana mah henteu. Tambang langkung ageung!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    “Koméntar ku seanrox 12 Oktober 2006 @ 8:41 wengi
    Kuring henteu terang Doug. Jigana milik kuring ngéléhkeun anjeun sakitar 400 piksel
    http://www.havelaptopwilltravel.com/biggestRSS.html "

    Dina pamilarian kuring milari "Tombol ageung" kanggo designbots @ halaman wéb kuring kuring mendakan situs wéb ieu sareng mendakan tulisan di luhur hihi! Kuring ampir murag tina korsi kuring nalika ningali tombol éta! ngabarakatak

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.