Naha Blog Perusahaan Anjeun Upami Hirup Anjeun Gumantung Kana?

nyalametkeun

Aya sababaraha jalma anu nganggap yén blogger diturunkeun di basement kami kalayan kotak pizza sareng Mountain Dew dimana-mana. Aya pandangan anu sanés ngeunaan blogger anu panginten anjeun henteu sadar. Blogger mangrupikeun jalma sosial anu hoyong komunikasi (sareng kadang perhatian!).

Dinten ayeuna, kuring ngagaduhan rapat énjing anu saé sareng sababaraha urang ti Pikiran Seukeut. Kuring boga kasempetan pikeun ngabahas pangalaman kuring dina blogging sareng grup sareng nyayogikeun sababaraha wawasan kana strategi blogging perusahaan. Kuliah ieu ditampi kalayan saé pisan sareng kuring resep pisan.

Hal anu matak dina perkuliahan ieu nyaéta yén éta sadayana kajantenan tina blogging. Jalma-jalma anu aya diantarana mimitian ti profésor kepala departemen di Ball State University dugi ka wawakil IT ti pabrik pabrikan. Kuring rada nyingsieunan - aranjeunna panasaran pisan, pangaweruh sareng aktipitas (leres-leres Sharp Minds!). Abdi henteu pernah patepung sareng jalma-jalma ieu upami henteu acan blogging.

Kuring ngamimitian ngablog. Kuring teras ngabantosan Pat Coyle blog. Babarengan kami ngamimitian blog kabuka pikeun jalma Indianapolis pikeun nyaritakeun carita na kunaon aranjeunna resep kota. Pat patepung sareng Ron Brumbarger, Présidén sareng CEO Solusi Bitwise sareng ngabahas blogging kuring. Ron ngajantenkeun Pikiran Seukeut pikeun ngahijikeun jalma-jalma di daérah éta pikeun ngabahas téknologi sareng panginten Blogging Perusahaan bakal janten topik anu hadé pikeun aranjeunna diskusikeun. Janten Ron sareng Pat tuang siang sareng kuring sareng kami nyetélna.

Sadayana ti blogging.

Aya kasempetan pikeun sadaya anu hadir sareng seueur soca anu hurung. Sababaraha nyerat halaman catetan. Kuring ningali sirah anu ngagukguk (panginten salah sahiji kusabab bosen 😉 - henteu sadaya jelema resep pisan blogging sapertos kuring). Éta mangrupikeun kasempetan anu saé sareng sakumpulan jalma anu hebat pikeun ngabahas téknologi ieu.

Seueur paguneman anu museur kana kasieunan perusahaan pikeun nyandak léngkah éta - éta mangrupikeun hal anu gedé. Sapertos prakarsa utama naon waé, blogging peryogi strategi sareng sababaraha tungtunan dina perusahaan. Rengse leres, anjeun bakal nyorong perusahaan sareng diri anjeun payun salaku pamimpin pamikiran di industri anjeun, janten anu pangpayunna pikeun mikropon dina paguneman di sekitar produk anjeun, sareng ngawangun hubungan pribadi sareng klien anjeun sareng prospek.

Jigana salah sahiji réalisasi anu urang sumping nyaéta yén perusahaan kedah nganut sareng ngadopsi téknologi anyar tibatan didorong ku aranjeunna ku sieun. Hiji conto éta Larangan Kent State pikeun atlitna ngeposkeun dina Facebook. Bayangkeun upami pangurus ngagaduhan kasempetan pikeun ngadorong sareng ngawaskeun kalakuan atlit dina Facebook. Moal éta janten sumber daya rekrutmen anu hadé? Abdi pikir kitu.

Nalika kuring nyarios ka profésor ti Ball State, kuring panginten kumaha endah pisan upami ningali blog Freshman dina internét, ngadidik murid SMA ngeunaan kahirupan College, jauh ti bumi, sareng pangalaman kabébasan sareng kuliah. Éta blog anu kuat!

Ogé, blogging kuring badé didaptarkeun di Déwan Kamanusaan Indiana wengi ayeuna dimana kuring pendak sareng Roger Williams, Présidén di Lembaga Kepemimpinan Anu Anyar. Roger ngagunakeun jaringan sosial pikeun koordinasi sareng ngawangun komunitas pamimpin ngora di daérah éta. Wah!

Kuring ogé pendak sareng wawakil ti Ngabantuan Samaun sareng Kulawarga Anu Bumi, organisasi anu teu dipercaya anu ngabantosan para veteran anu teu gaduh bumi pikeun uih deui sareng program konsép jangka panjang sareng perawatan. Aranjeunna ayeuna gaduh 140 dokter hewan anu teu gaduh bumi dina programna, nyayogikeun aranjeunna tuangeun, panyumputan, panempatan padamelan, jst.

Karep tina nirlaba ieu luar biasa sareng kuring didorong kumaha sadayana ningali kasempetan dina téknologi. Aya dikotomi tangtu antara dua grup. Grup énjing ngagaduhan usaha suksés anu panasaran kana téknologi anyar sareng, panginten, rada hariwang ngeunaan naon anu bakal disababkeun ku tantangan-tantangan anyar ieu. Grup malem lapar pikeun téknologi salajengna anu bakal ngahubungkeun aranjeunna sareng jalma sanés kalayan gancang sareng éfisién.

Kuring anggap nalika usaha anjeun pikeun nyimpen Vet atanapi milarian tuang salajengna pikeun anu kalaparan, téknologi naon waé anu ngabantosan saé pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.