WP Sadaya Impor: Kumaha Impor Bulk Taksonomi Kategori Ka WordPress tina CSV

Kumaha Ngimpor Kategori Massal kana WordPress Kalayan CSV

Pausahaan abdi damel ageung pisan WordPress integrasi jeung palaksanaan, kudu migrasi ton data ti instansi heubeul atawa sistem manajemen eusi sejen (CMS) sakabehna. Seringna, ieu kalebet ngimpor produk pikeun WooCommerce, nambahkeun lokasi kana tipe pos custom, atawa ngawangun taksonomi jeung inputs dipikawanoh. Upami anjeun hoyong, contona, pikeun nambihan kategori dumasar nagara, nagara, atanapi propinsi… anjeun tiasa damel di WordPress salami sababaraha jam ngalakukeun éntri data. Untungna, aya plugin WordPress anu luar biasa anu ngajadikeun otomatis prosés ieu ku ngamungkinkeun anjeun ngimpor Nilai Dipisahkeun Koma (CSV) file pikeun unsur naon waé dina WordPress.

On Martech Zone, kami geus ngalegaan kami Akronim kaca ka titik dimana éta jadi unmanageable. Éta daptar ageung pikeun akronim téknologi penjualan sareng pamasaran, singgetan, sareng pedaranana. Halamanna dimuat rada lambat sabab ageung pisan sareng henteu ditandaan leres dina HTML pikeun milarian organik. Janten, kuring ngalakukeun sababaraha pamekaran dina situs pikeun ngawangun jinis pos khusus sareng taksonomi hasilna ku kituna kuring tiasa ningkatkeun kagancangan, kamampuan pikeun nyaring daptar, sareng réngking sadayana.

Kategori Alphanumeric

Pikeun ngamimitian, abdi hoyong kategori alfanumerik napelkeun ka unggal akronim, ti 0 nepi ka 9 sarta A nepi ka Z. Nambahkeun eta bakal nyandak rada saeutik waktu, jadi kuring diwangun kaluar file CSV kalawan ngaran kategori, keong, jeung déskripsi:

CSV tina Kategori pikeun Impor kana WordPress

Kumaha Ngimpor CSV Kategori Abdi

Ku nambahkeun WP Sadaya Impor plugin, Kuring bisa kalayan gampang leumpang ngaliwatan wizard maranéhna pikeun unggah CSV, peta widang kuring, nyetél identifier unik, template sagala widang tambahan, sarta ngimpor kategori.

  • Unggah CSV
  • Setel ka Taksonomi - Kategori - WP Sadaya Impor
  • Témbongkeun Data - WP Sadaya Impor
  • Atur Citakan - WP Sadaya Impor
  • Pariksa Setélan Impor - WP Sadaya Impor
  • Jalankeun Impor - WP Sadaya Impor
  • Impor Lengkep - WP Sadaya Impor

Ayeuna, kuring bisa balik deui ka taksonomi custom I diwangun dina WordPress (kuring disebut Abjad) tur anjeun tiasa ningali yén sakabéh kategori anu leres ngaranna, slugs dilarapkeun, sarta déskripsi ar pinuh Asezare populata. Sareng, tibatan nyéépkeun sajam dina prosésna, éta ngan ukur nyandak sababaraha menit!

Catetan: Solusi acronmy kuring masih dina pamekaran janten anjeun moal ningali upami anjeun ngaklik ayeuna. Janten dina lookout dina mangsa nu bakal datang, sanajan!

WP Sadaya Impor: Fitur

Abdi kagum pisan sareng WP All Import yén kuring parantos nambihanana ka kami Plugins WordPress Pangsaéna daptar. Kuring ogé parantos mésér lisénsi lengkep pikeun perusahaan kuring, anu ngamungkinkeun langkung seueur kamampuan, kalebet:

  • Anggo file XML, CSV, atanapi Excel naon waé
  • Impor atanapi Ékspor Data tina unsur naon waé dina WordPress atanapi WooCommerce, kalebet pangguna
  • Ngarojong file anu ageung pisan, sareng struktur file naon waé
  • Cocog sareng plugin khusus sareng widang téma
  • Gambar, kategori, WooCommerce, Advanced Custom Fields, Custom Post Type UI, jsb.
  • panganteur basajan tur API fléksibel
  • Pilihan scheduling kuat

Coba Lingkungan Sandbox WP Sadaya Impor WP Sadaya Plugin Impor

Panyingkepan: Abdi sanés afiliasi WP All Import, tapi kuring nganggo tautan afiliasi WordPress sareng WooCommerce dina tulisan ieu.