WPML: Tarjamahkeun Situs WordPress anjeun Kalayan Plugin Multilinguage Ieu sareng Jasa Tarjamahan Opsional

WordPress WPML Multilanguage sareng Tarjamahan Plugin

WPML mangrupikeun standar dina industri pikeun ngembangkeun sareng narjamahkeun kontén anjeun dina situs WordPress multibasa. Kuring ayeuna ngajalankeun GTranslate plugin dina Martech Zone dina raraga ngalakukeun tarjamahan mesin anu saderhana. Ieu parantos ngalegaan jangkauan urang global ogé didorong lalu lintas mesin pencari ka situs abdi.

Kami nuju damel dina nyebarkeun situs kanggo klien ayeuna anu gaduh populasi Hispanik anu signifikan. Sedengkeun plugin sapertos GTranslate tiasa ngalakukeun tarjamahan mesin sareng saé, éta moal nyandak gambar tina hiji dialék pikeun pamirsa Méksiko-Amérika ageung anu kami ngarepkeun. Pikeun éta, urang bakal sacara profesional narjamahkeun konténna pikeun pangaruh maksimal.

Tarjamahan khusus peryogi solusi anu sanés, sareng pamimpin dina plugins tarjamahan WordPress nyaéta WPML.

Kumaha Narjamahkeun Situs WordPress Anjeun nganggo WPML

Fitur WPML Kalebet

  • WordPress - Tarjamahkeun unggal unsur kana situs WordPress anjeun, kalebet navigasi, widget, halaman, tulisan, jinis tulisan khusus, atanapi elemen sanés. WPML ogé ngadukung éditor Gutenberg.
  • Basa - WPML hadir sareng langkung ti 40 basa. Anjeun ogé tiasa nambihan ragam basa anjeun nyalira (sapertos Kanada Kanada Perancis atanapi Méksiko Spanyol) nganggo panyunting basa WPML.
  • Struktur URL - Anjeun tiasa ngatur eusi basa anu béda dina domain anu sami (dina diréktori basa), dina sub-domain, atanapi dina domain anu lengkep.
  • Mesin Tarjamahan - Kéngingkeun headstart dina tarjamahan anjeun ku ngagunakeun tarjamahan mesin supados anjeun tiasa ngahémat sababaraha waktos sareng biaya layanan tarjamahan di hilir.
  • Tarjamahan Pamaké - Ngarobih pangguna WordPress biasa kana Panarjamah. Panarjamah tiasa ngaksés ngan ukur padamelan tarjamahan khusus anu ditugaskeun ku Manajer Tarjamahan.
  • Ladenan Tarjamahan - Sambungkeun manajemén tarjamahan WPML anu kuat sareng layanan tarjamahan anu anjeun pikaresep. Sacara gampang kirimkeun kontén pikeun tarjamahan langsung tina Dashboard Tarjamahan WPML. Nalika tarjamahan parantos réngsé, éta bakal muncul deui dina situs anjeun, siap diterbitkeun.
  • Téma sareng Tarjamahan String Plugin - WPML ngabébaskeun anjeun tina repot ngédit file PO sareng unggah file MO. Anjeun tiasa narjamahkeun téks dina plugins sanésna sareng dina layar Admin langsung tina Tarjamahan String panganteur.

Pangrojong WooCommerce Multilanguage

Ngajalankeun situs e-commerce multibasa sareng WooCommerce. Nikmati dukungan lengkep pikeun produk saderhana sareng variabel, produk anu aya hubunganana, penjualan sareng promosi, sareng naon waé anu ditawarkeun WooCommerce.

WPML nunjukkeun téks anu peryogi tarjamahan sareng ngawangun toko anu ditarjamahkeun lengkep pikeun anjeun. Datang bakal ngaraosan prosés pameseran anu dilokalisasi, dimimitian ku daptar produk, ngalangkungan karanjang sareng kasir, bahkan email konfirmasi anu dilokalkan.

Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon khusus pikeun nyiptakeun téma siap multibasa. Ngan nganggo fungsi WordPress API sareng WPML ngurus sésana.

Unduh WPML

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun WPML.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.