Wrike: Ningkatkeun Produktivitas, Kolaborasi, sareng Ngahijikeun Produksi Kandungan Anjeun

merangan outcollaborate sareng

Kuring henteu yakin naon anu bakal kami tiasa lakukeun tanpa platform kolaborasi pikeun produksi kontén urang. Nalika urang ngerjakeun infografis, kertas bodas, sareng bahkan tulisan blog, prosés urang ngalih ti panaliti, ka panulis, ka désainer, ka éditor sareng klien urang. Éta pisan seueur jalma anu pipilueun ngalirkeun file bulak-balik antara Google Docs, DropBox atanapi email. Kami peryogi prosés sareng vérsi pikeun ngadorong kamajuan ka hareup dina puluhan proyék anu di lakukeun.

Salah didamel khusus pikeun kolaborasi kontén - operasi salaku pusat pusat pikeun ngatur SDM anjeun ogé ngahijikeun sareng infrastruktur luar anjeun. Fiturna diantarana:

  • Pancén Pancén - Atur sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngalengkepan proyek anjeun dina hiji tempat. Putus tujuan ageung janten bagian anu tiasa diatur, ngagantelkeun file, sareng netepkeun tanggal jatuh tempo. Gampang lagu kamajuan umum sareng kontribusina individu.
  • komunikasi - @ sebutan babaturan sakulawarga anu anjeun peryogikeun kanggo ngalaksanakeun padamelan sareng aranjeunna langsung bakal ningali pesen anjeun langsung di ruang kerjana. Anjeun tiasa ogé ngalebetkeun pangguna ti luar perusahaan anjeun.
  • Produktivitas Email - Kalayan hiji klik anjeun ngarobih email kana tugas sareng kirimkeun deui ka Wrike pikeun aksi.
  • Dashboards - Nyiptakeun pandangan anu tiasa disesuaikan tina proyék anu paling penting anu kalebet grafik, status tugas, sareng pembaruan real-time.
  • newsfeed - Pembaruan pikeun sadaya kagiatan proyék nyayogikeun laporan status instan sareng motong rapat sareng komunikasi email janten satengah janten anjeun tiasa pokuskeun kana hal-hal penting.
  • Ngédit Tim - Éditan, bagikeun sareng kolaborasi dina dokumén online sareng sacara real-time sareng tim anjeun.
  • Akses aksés - Pasihan tingkat kontrol aksés anu leres, nyiptakeun grup pangguna khusus sareng dibagi-bagi sacara selektif file mastikeun yén jalma anu leres kéngingkeun inpormasi anu diperyogikeun janten épéktip.
  • Aliran Kerja Khusus - Milarian prosés anjeun sareng kéngingkeun pisibilitas kana padamelan dina unggal tahap. Ngadamel alur kerja khusus anjeun sareng prosés persetujuan.
  • Widang Adat - Tambihkeun bidang khusus anjeun kana proyek atanapi tugas naon waé sareng lacak naon anu penting pikeun bisnis anjeun.
  • Manajemén sumberdaya - Ngimbangan sumber daya sareng ngalacak performa ngalangkungan chart burn down.
  • nyukcruk waktos - Catet kumaha waktos dianggo ku proyék atanapi ku anggota tim pikeun perencanaan anu akurat sareng manajemén anggaran.
  • Pamaduan kalénder - Nyingkronkeun tugas sareng tonggak proyék pikeun ampir kalénder naon waé kalebet Google Kalénder, Kalénder Outlook, sareng iCalendar.
  • Aplikasi mobile - Salah ngagaduhan Aplikasi Android sareng ios asli supados anjeun tiasa ngalacak sareng ngalaksanakeun tugas sanaos anjeun jauh tina méja anjeun.

Pikeun mayunan produktivitas anjeun, anjeun bahkan tiasa menduplikasi hiji proyék, nyalin tugas tugas sareng bahkan tanggal.

Wrike ogé nawiskeun integrasi sareng Google Apps, Chrome, Dropbox, Box, Microsoft Project, Microsoft Excel, Microsoft OneDrive, SAML, Salesforce, iCal, Zapier, Evernote, Wufoo, HipChat, WordPress, Slack (anu urang resep), Zendesk, Hubspot, Quickbooks, LinkedIn, Marketo, ProofHQ, Harvest, SurveyMonkey, Okta, sareng Bitium!

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis dina Wrike

Ngan ukur catetan - urang nuju nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.