Kajelasan Serangan Buzzwordsmithiness Dina Kontak

kaherangan

Babaturan anu saé kuring salami mangtaun-taun téh Steve Woodruff, anu nyatakeun nyalira (sareng bakat pisan) Konsultan kajelasan, Terus ngabagi sababaraha pamasaran-nyarios rada pikaseurieun diantara situs wéb sareng propil média sosial. Anjeunna dibagi na paporit sepanjang waktos sareng abdi ti sababaraha taun ka pengker:

Kami parantos naratas modél anyar pikeun kamekaran berkelanjutan, anu didorong ku konsumen dumasar kana prinsip sistem adaptasi anu rumit. Ieu mangrupikeun premis énggal pikeun strategi pikeun dunya anu ngalaman parobihan struktural anu jero: anggapan anu béda ngeunaan nyiptakeun nilai, jalur anu béda pikeun pangembangan pasar sareng bisnis, bingkai rujukan anu béda pikeun ningali sareng dipikir. Ékosistem mangrupikeun dasar anyar persaingan. Perusahaan anu terang kumaha posisi sareng ngatur dirina salaku platform pikeun ngatur diri tiasa ngajantenkeun kamekaran sapertos Google ampir disetir.

Naon hartosna na? Sakitu seueur kecap sareng kuring henteu ngagaduhan pitunjuk.

Abdi parantos maksad nyerat tulisan ieu sakedap, sareng kamari rerencangan anu sanés, Mark Schaefer, nya éta katalis. Tanda dibagikeun byline mérek Palmolive, Nyerang Gajih dina Kontak.

Maka nami tulisan ieu… Mugi Mark henteu kapikiran yén kuring nyolong ideu tina tulisan Facebookna. Oh, sareng éta kedah diperhatoskeun yén domain Mark nyaéta Bisnisgrow.com… Naha langkung jelas ti éta?

Babagi sosial Steve parantos ngaraosan kuring langkung ti sataun. Halaman wéb agénsi kami mangrupikeun kumpulan frasaologi buzzword umum anu tiasa ngagurilakeun bullshitter anu paling endah. Unggal-unggal Steve ngabagi frase omong kosong tina halaman wéb, kuring mendakan muka browser pikeun mastikeun yén anjeunna henteu terang DK New Media!

Hasilna, kuring kasurung pikeun ngalereskeun halaman imah. Kuring mikirkeun naon sababna perusahaan terus nganggo agénsi kami, sareng éta sadayana dugi kana hiji hal ... kami ngalereskeun naon anu rusak sareng pamasaran online maranéhanana. Tapi éta henteu salawasna hiji hal… kadang éta mérekna, kadang salinanna, kadang peringkat milarian na. Hasilna, kuring nyerat skrip alit anu saé anu ngan saukur ngagentos hiji kecap dina kalimat.

dk new media kajelasan 2

Verbiage énggal, diartikulasikeun kalayan jelas, nyaéta:

Pamasaran Digital Anjeun Sanés Nyetir __________. Urang ngalereskeun éta.

Istilah anu urang nyuntikkeun nyaéta Hasil, Reputasi, Peringkat, Pengunjung, Otoritas, Pimpinan, pengikut, Penghasilan, Unduhan, Dursasana, Pendaptaran, ROI, Prospék, Konversi, Pamaca, Pamakéan, Pamirsa, Upsell, Fans, Performance, Sales, Retention, Registrations, Profit, Kasadaran, jeung pamenta.

Tangtosna, kuring tiasa ngabahas ngeunaan prosés kabuktosan, patén-pending pikeun ningkatkeun kematangan pamasaran klien kami (carita saleresna)… tapi naon anu saleresna maksudna? Nya, éta hartosna urang ngalereskeun naon anu lepat. Dina unggal papacangan anu urang gaduh, éta anu janten perhatian urang sareng naon anu kami hoyongkeun pikeun difokuskeun ogé ku para klien. Kami hoyong mastikeun yén kami nuju ngaidentipikasi jurang dina strategi pemasaranna, sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngeusian sela-sela éta pikeun ngajalankeun usaha ka payun.

Kuring henteu terang yén latihan pikeun nyarios sacara jelas, pernyataan anu jelas nyaéta ngeunaan ngaleungitkeun atanapi ngirangan kecap. Éta tiasa janten latihan anu tiasa ngabantosan anjeun ngahasilkeun kajelasan ku bahan penjualan sareng pamasaran anjeun nyalira. Kuring yakin prosés anu kuring lalangkungan fokus kana naon anu kami hasilkeun pikeun klien kami tibatan fokus kana saha kami sareng naon anu kami sanggup. Mangtaun-taun ka pengker, kuring nyerat ngeunaan perusahaan téknologi salawasna fitur pamasaran langkung tina kauntungan.

Nalika anjeun fokus kana naon anu anjeun sanggup tibatan naon anu anjeun béréskeun pikeun palanggan anjeun, saur kuring éta nalika pangecap kecap janten serba salah!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pemasar dina kategori barang konsumén / rumah tangga ngartos yén anu anjeun jual kedah ngarengsekeun masalah masarakat. Pamasaran anjeun kedah nangtoskeun masalah sareng nawiskeun solusi éfisién - biasana kirang tina 5-10 kecap. Kanggo sababaraha alesan, pemasar B2B henteu ngartos ieu. Sareng dina sababaraha kasus, pesen pamasaran anu paling dibutuhkeun asalna tina solusi pamasaran éta.

    CEOs sareng panulis iklan di firma pamasaran resep terminologi mulia sabab éta damel karya na disada langkung jero (sareng aranjeunna pikir aranjeunna tiasa ngeusi batre pikeun éta). Jujur, paling henteu aya kajelasan tujuan sareng teu gaduh kayakinan pikeun ngajanjikeun kandel - contona, "Kami bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah X."

    Upami anjeun teu tiasa ngawartosan kuring - dina hiji kalimat sareng dina basa Inggris biasa - naon anu bakal anjeun laksanakeun pikeun kuring, bisnis kuring atanapi kulawarga, maka anjeun bakal seueur padamelan anu kedah dilakukeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.