Panulis: Ngembangkeun, Nyebarkeun, sareng Larapkeun Pitunjuk Sora sareng Gaya Brand Anjeun Sareng Asisten Nulis AI Ieu

Panulis - Bantuan Tulisan AI sareng Pituduh Gaya Sora

Sapertos hiji perusahaan ngalaksanakeun pituduh merek pikeun mastikeun konsistensi dina organisasi, éta ogé penting pikeun ngembangkeun sora sareng gaya pikeun organisasi anjeun konsisten dina olahtalatahna. Sora merek anjeun penting pisan pikeun komunikasi diferensiasi anjeun sacara efektif sareng nyarios langsung sareng nyambung sacara émosional sareng pamiarsa anjeun.

Naon Dupi A Sora Jeung Style Guide?

Bari Panungtun branding visual museurkeun kana logos, fon, kelir, sarta gaya visual sejen, hiji sora jeung gaya pituduh museurkeun kana verbiage, terminologi, sarta nada dipaké ku brand anjeun nalika jalma keur ngadengekeun atawa maca ngeunaan anjeun.

Aya sababaraha aspék pikeun merek anu anjeun kedah lebetkeun kana pituduh sora sareng gaya anjeun:

  • jelema - naon sadaya ciri budaya, demografi, pendidikan, sareng géografis tina target palanggan anjeun?
  • panenjo - naon persepsi anu anjeun hoyongkeun personas anjeun ngeunaan merek anjeun?
  • misi – naon pernyataan misi sakabéh brand anjeun?
  • nada - naon nada sora anu anjeun hoyong pake pikeun nyegerkeun pamiarsa anjeun? Naha anjeun hoyong janten informal, positip, energetik, unik, lucu, mereun, jsb.
  • Sinonim - kecap naon anu sinonim sareng merek anjeun, produk, atanapi jasa anu anjeun hoyong sering dianggo?
  • Antonimia - kecap naon anu henteu kedah dianggo pikeun ngajelaskeun merek, produk, atanapi jasa anjeun?
  • Hiponim - terminologi naon anu khusus pikeun industri anjeun atanapi organisasi anu kedah konsisten?
  • Adat - terminologi naon anu khusus pikeun merek anjeun, produk, atanapi jasa anu henteu dianggo ku batur?

Conto: Salah sahiji klien konci kami gaduh situs dimana anjeun tiasa mesen dresses online. Pakéanna hargana sedeng tapi kualitasna luhur, kami nganggo istilah sapertos hargana langkung mirah… anu bakal gaduh konotasi négatip ngeunaan kualitas. Urang ogé nyatakeun teu repot mulih tinimbang repot-gratis mulih. Sedengkeun duanana mibanda harti anu sarua, ngabogaan kecap bebas sapanjang situs bakal nyetél nada anu salah nalika urang nyarios ka personas anu ngadatangan situs - awéwé dewasa.

Panulis: Asisten Tulisan AI Pikeun Tim

Seueur jalma ngalebetkeun pituduh sora sareng gaya sareng pituduh branding visualna supados karyawan atanapi kontraktor énggal tiasa konsisten dina ngembangkeun kontén pikeun merek. Éta tiasa dilebetkeun sacara rapih kana PDF anu disebarkeun nalika dipénta. Sanaos éta mangpaat, éta henteu pisan actionable Kusabab ngan ukur jalma anu resep kana konsistensi sora anjeun anu bakal ngagunakeun pituduh sora sareng gaya anjeun.

nu nulis mangrupa kecerdasan jieunan (AI) asisten nulis pikeun tim anu ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun tim anjeun. Gumantung kana pakét anu anjeun ngadaptarkeun, anjeun tiasa nampi fitur-fitur ieu:

  • Autocorrect sareng autocomplete pikeun kasalahan éjahan, tanda baca, jeung gramatikal.
  • Keling - snippét pribadi sareng tim pikeun frasa umum atanapi téks anu sering dianggo.
  • saran - saran pikeun ngaronjatkeun tulisan anjeun.
  • hal istilah - alat manajemén terminologi pikeun istilah anu disatujuan, ditunda, sareng henteu diidinan.
  • Gaya Tulisan - target kabaca, kapitalisasi, inklusivitas, kapercayaan, sareng kustomisasi kajelasan.
  • Peran Tim - peran sareng idin pikeun ngembangkeun terminologi sareng setélan sora anjeun vs pangguna anu kedah nerapkeunana.
  • Pituduh gaya - pituduh gaya anu di-host, diterbitkeun, sareng tiasa dibagi pikeun organisasi anjeun.

nu nulis dianggo dina Chrome, Microsoft Word, sareng Figma. Éta ogé gaduh API anu kuat pikeun ngahijikeun alatna kana prosés redaksi anjeun.

Coba Panulis Gratis

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun nu nulis sareng kuring nganggo tautan afiliasi kuring sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.