Nulis Teu Nguseup, Namung Meryogikeun Prakték

seniman

Istri sahabat kuring, Wendy Russell, mangrupikeun produsen televisi sareng panulis. Anjeunna janten séri anu suksés dina HGTV anu disebut She's Crafty. Kami parantos sobat dalit ampir 20 taun ayeuna sareng kuring atoh ku bakat kreatifna sareng ngadorong sababaraha taun.

Pribadi, kuring henteu nganggap kuring salaku kreatif atanapi panulis. Tapi unggal dinten kuring mendakan solusi unik sareng nyandak waktos nyerat tulisan blog. Sanaos kuring panulis anu diterbitkeun, kuring tetep henteu nganggap diri kuring salaku panulis. Sugan éta éjahan anu salah sareng kasalahan gramatika anu nyababkeun pamikiran kuring.

Ampir unggal dinten, kuring ningali iklan ieu dijalankeun dina Facebook sareng éta ngaganggu kuring unggal ningali.

nyerat-nyerep-sesah

Teu karaos nyerat ngabandungan, ogé kuring henteu percanten nyeratna sesah. Anu kuring pelajari dina dasawarsa ka tukang nyaéta tulisan ngan ukur butuh dedikasi sareng latihan.

Kuring henteu ngamotivasi dina seueur kagiatan - tapi nyerat mangrupikeun hal anu ngajaga kuring nalika wengi. Nalika kuring henteu ngagaduhan postingan blog, kuring sacara harfiah gaduh waktos sesah pikeun fokus kana prioritas kuring anu sanés. Sakali-kali, kuring badé damel sadidinten dina sababaraha tulisan supados abdi tiasa pokus kana padamelan anu sanés pikeun sababaraha dinten ka payun.

cara-senimanWendy is panulis, janten kuring naroskeun ka anjeunna kumaha sesah na nyeratna kadang-kadang. Cenah mah éta baheula hésé dugi ka maca buku Jalan Artis. Wendy nyarios yén buku karya Julia Cameron ngagaduhan pangaruh ageung dina nyeratna - sareng karirna. Janten pisan, sababaraha taun ka pengker, Wendy nyandak bengkel sareng Ibu Cameron sareng ngahaturkeun nuhun ka anjeunna sacara langsung.

Amazon: Kalayan prinsip dasar yén éksprési kreatif mangrupikeun arah alami kahirupan, Julia Cameron sareng Mark Bryan ngantunkeun anjeun ngalangkungan program dua belas minggu komprehensif pikeun mulangkeun kreativitas anjeun tina rupa-rupa blok, kaasup ngawatesan kayakinan, sieun, sabotase diri, iri , kalepatan, kecanduan, sareng kakuatan pangambat anu sanés, ngagantikeunana ku kayakinan artistik sareng produktivitas.

Julia Cameron yakin yén unggal jalma kreatif sareng sadayana ngagaduhan kamampuan nyerat. Saatos dasawarsa nyerat, kuring yakin sami. Nulis henteu sesah deui. Sareng nyerat henteu nguseup. Upami anjeun ngarepkeun janten pamasar anu hadé, kuring yakin anjeun kedah janten panulis anu hadé. Sugan Jalan Artis mangrupikeun program pikeun anjeun (éta mangrupikeun tautan afiliasi kuring kalebet)!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Abdi ngan ukur henteu tiasa satuju sareng anjeun. Kuring parantos seueur ngalakukeun dina kahirupan kuring; orkestrasi sareng komposisi, seni visual, puisi, manajemén, sareng prosa nyerat mangrupikeun hal anu paling hésé pikeun kuring lakukeun. Salah sahiji alesan utama nyaéta nalika anjeun damel sareng éditor atanapi sasama panulis dimana kecap anjeun, ogé, diédit, kaaslianana bakal robih nalika ngédit.

    Kuring parantos ngempelkeun langkung 500 kecap langkung lami sareng konsentrasi langkung seueur tibatan kuring nampi sapotong musik, sajak atanapi seni visual anu leres. Sareng kuring parantos langkung seueur latihan salaku panulis, hé, panginten éta masalah.
    Kengingkeun nyerat anu leres, mangrupikeun hal anu paling hese dina kahirupan kuring.

  3. 3

    Kuring henteu paduli naon waé anu ceuk Rob kennedy, abdi satuju pisan sareng anjeun. Kusabab tanpa maca buku moal mungkin ngumpulkeun ilmu sareng janten panulis anu saé. Hatur nuhun pikeun pos idéal anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.