Nulis Pikeun Jalma Anu Henteu Maca

émosi

Minggu ayeuna, kuring ngaréspon koméntar Facebook (ok… éta argumen) sareng panulis langsung ngabales ... "Janten kami satuju!". Éta ngajantenkeun kuring balik sareng maca deui koméntarna. Kuring éra ningali kumaha pikasediheun koméntar kuring salaku tanggapanana - kuring leres-leres sono kana poin konci na.

Engké, kuring mendakan koméntar dina blog kuring anu ngabeledug kuring ... tapi saleresna henteu bénten sareng pendapat kuring anu kuring kantos nyerat. Éta leres-leres nunjuk kana masalah utama dina wéb - jalma henteu maca deui. Éta sanés masalah kasieun ogé kabodoan ... Kuring leres-leres percanten waktosna. Jalma-jalma ngahontal halaman anjeun, ningali, sareng nyimpulkeun kasimpulan.

Naon anu leres-leres dituduhkeun nyaéta kabutuhan olahtalatah online anjeun pikeun didesain pamahaman maksimum. Situs anjeun peryogi visual - ogé gambar atanapi pidéo - Sangkan pamiarsa tiasa melong eusi, digabungkeun sareng gambarna, sareng pinuh nyimpen inpormasi anu anjeun badé dugikeun ngalangkungan pesen. Éta henteu cekap nyerat tulisan 500 kecap deui.

Kuring mamatahan palanggan pikeun ngalakukeun aturan 2 detik dina kaca maranéhanana. Boga batur anu henteu pernah aya kana situs anjeun sateuacan situs turun sareng flash situs ka aranjeunna salami 2 detik pinuh.

  • Naon anu aranjeunna tingali?
  • Naha aya pesen sentral?
  • Naha aranjeunna nahan salah sahiji inpormasi?
  • Naha aranjeunna terang naon anu kedah dilakukeun salajengna?

Sanés sadayana henteu nyandak waktos - tapi seueur anu henteu. Sareng éta pamiarsa pisan tiasa janten calon anu sampurna pikeun produk atanapi jasa anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.