Tips Top pikeun Nulis Pesen SMS Suksés

Depositphotos 24556949 s

Tingkat réspon sareng konversi dina pesen téks ngalangkungan alat sélulér mangrupikeun kesan anu luar biasa. Sareng éta mangrupikeun hiji-hijina medium olahtalatah universal di ditu sabab unggal platform sanésna ngagaduhan masalah nyaring sampah sareng kasaluyuan. Ieu infographic ti TextMarketer nunjuk kana sababaraha unsur konci pesen pamasaran SMS anu épéktip:

  • Mimitian ku parebut perhatian pikeun ngajantenkeun maca sareng terlibat.
  • Entong nganggo singgetan sms - kaseueuran pangguna sélulér henteu ngartos aranjeunna.
  • Tetepkeun pondok - Téks tunggal nyaéta 160 karakter (sanaos anjeun tiasa ngirim pesen téks multi-bagéan).
  • Caritakeun saha anjeun - Konsumén henteu terang ti mana pesenna datang kecuali anjeun ngembarkeunana.
  • Bejakeun aranjeunna naon anu kedah dilakukeun - A panggero kuat pikeun aksi mangrupakeun konci pikeun ningkatkeun efektivitas olahtalatah anjeun.

Top-Tips-for-Writing-Sukses-SMS-Marketing-Messages

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.