Tungtungna, Waktosna Ngencurkeun WWW Anjeun

www

Situs sapertos urang anu parantos aya dasawarsa akumulasi pangkat dina halaman anu ngadukung lalu lintas anu luar biasa mangtaun-taun. Sapertos kalolobaan situs, domain kami nyaéta www.martech.zone. Dina taun-taun ayeuna, anu www parantos kirang kasohor dina situs ... tapi urang tetep milik urang kusabab subdomain éta ngagaduhan seueur wewenang sareng mesin pencari.

Dugi ka ayeuna!

Moz ngagaduhan ngarobih anu hébat sareng 301 alihan yén Google parantos ngumumkeun mana anu ngabantosan situs-situs anu dipuseurkeun ngajaga otoritasna nalika ngarobih lokasi situsna. Dua anu konci, saur kuring, nyaéta:

  • SSL - Google ngagaduhan jaba didorong bade aman sareng ngumumkeun moal aya pangaruh dina alihan http kana https. Upami anjeun nampi data naon waé dina situs anjeun, kuring bakal ngadorong anjeun pikeun mindahkeun ogé.
  • 301 alihan - Gary Illyes ngumumkeun yén 3xx alihan henteu deui kaleungitan otoritas. Janten, waktuna pikeun pensiunan éta www subdomain sareng ngadorong patalimarga anjeun kana domain anjeun. Kami ayeuna euy martech.zona tanpa www teh!

Moz 301

Ieu waktos anu saé pikeun pangsiun anu sepuh www sareng modérnisasi alamat situs anjeun. Kami parantos parantos ngalaksanakeun éta dina Martech sareng urang agen. Kami ogé bakal ngagulung parobihan ieu ka klien kami saatos dirobih sareng diuji kalayan situs urang sorangan sareng henteu ningali degradasi dina réngking.

Apache .htaccess Mindahkeun www kana non-www

Upami anjeun ngajalankeun situs sapertos WordPress dina Apache sareng tiasa ngédit sareng nambihan aturan kana file .htaccess anjeun, ieu mangrupikeun potongan kana 301 alihan (sareng https):

RewriteEngine On RewriteCond% {HTTPS} pareum [OR] RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \. [NC] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ (?: www \.)? (. +) $ [NC] RewriteRule ^ https: //www.%1% {REQUEST_URI} [L, NE, R = 301]

Entong Hilap Wébmaster

Hiji catetan ngeunaan ieu, tong hilap ngapdet Setélan Loka on Google konsol Search pikeun netepkeun domain anu dipikaresep. Daptar versi www sareng non-www domain anjeun nganggo Webmaster, teras pencét ikon gear sareng pilih versi non-www.

One comment

  1. 1

    Sakumaha biasa, Blog Marketing Tech mangrupikeun tempat pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun tetep aya dina luhur anu kajantenan di industri! Nuhun kana inpormasi na!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.