Éta Leres-leresna Pentingna: www atanapi non-www

www

Naha anjeun terang yén www leres-leres ngan ukur subdomain? Ieu. Sareng subdomain saleresna ngukut otoritas nyalira ku mesin pencari!

Sedengkeun www biasa di sapanjang World Wide Web, Kiwari seueur perusahaan anu murag kana situs inti na ngan ukur daptar alamatna salaku http://yourdomain.com. Éta henteu kunanaon, tapi masalahna nyaéta kaseueuran perusahaan ngamimitian situsna sareng anjeun tiasa dugi ka situs nganggo atanapi henteu nganggo www. Upami pangunjung tiasa ngalakukeun éta, maka mesin pencari tiasa… sareng optimalisasi anjeun tiasa disimpulkeun ku éta.

Masalahna aya dina wibawa. Nalika situs anjeun janten populér teras pencét pers nunjuk ka dinya, artikel berita nunjuk ka éta, sareng tulisan blog nunjuk ka éta, domain anjeun (atanapi subdomain) tumuh kasohor. Tautan éta ngawangun otoritas situs anjeun sareng, pamustunganana, peringkat anjeun dina mesin pencari. Kusabab ieu, penting pikeun anjeun milih jalan sareng lumpat kalayan éta!

Google konsol Search ngamungkinkeun anjeun milih vérsi anu mana pikaresep - atanapi jalur kanonis:

webmaster pikaresep domain

Pilih bijaksana sareng lengket éta! Buka Explorer Loka tiasa nyayogikeun anjeun jalan mana anu ngagaduhan kawenangan paling ageung. Anjeun kedah milih jalur anu ngagaduhan kawenangan anu paling ageung sareng alihan jalur anu sanésna.

otoritas domain

Alihan ieu cukup saderhana. Upami anjeun dina server Apache, anjeun tiasa ngarobih file .htaccess anjeun sareng nambihan pangalihan. 301 sebutan ngawartoskeun mesin pencari pikeun ogé nyorong otoritas arah éta:

Alihan www kana non-www:

RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.yourdomain.com [NC] RewriteRule ^ (. *) $ Http://yourdomain.com/$1 [L, R = 301]

Alihan sanés-www kana www:

RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ yourdomain.com [NC] RewriteRule ^ (. *) $ Http://www.yourdomain.com/$1 [L, R = 301]

Anjeun ogé bakal hoyong mastikeun yén sistem manajemén eusi anjeun ngagaduhan domain anu leres, ogé rujukan naon waé dina CSS anjeun, file robot.txt anjeun, sitemap anjeun, sareng sanésna sareng pastikeun yén departemen pamasaran anjeun nyebarkeun mérek naon waé, jaminan, tulisan blog, siaran pers, kartu nama, sareng sajabana nunjuk kana jalur anu dipikaresep. Baca langkung seueur ngeunaan milih domain pilihan di Google Pitulung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.