Xara: Nyiptakeun Dokumén Pemasaran Anu Sacara visual dina Menit

Penerbit Xara Cloud Marketing

Teu aya dinten anu ngalirkeun yén kuring henteu damel di Illustrator, Photoshop, sareng InDesign sareng kuring teras-terasan frustasi ku henteu konsistén dina unggal alat nawiskeun. Kuring nampi catetan ti tim di Xara saminggu katukang pikeun nyandak mesin penerbitan onlinena pikeun uji coba. Sareng kuring leres-leres kagum!

Xara Cloud mangrupikeun pakakas desain pinter anyar anu dikembangkeun pikeun non-désainer anu ngajantenkeun ngadamel dokumen bisnis sareng pamasaran visual sareng profesional saderhana. Kami nyandak eusi bisnis ka tingkat salajengna kalayan desain pinter, mérek sareng fitur kolaborasi.

Ngaropea Bagan kana Presentasi

Ieu conto padet ngeunaan kamampuan alat urang. Anjeun tiasa nambihan bagan kana slide, ngaropea data, ngarobih bagan, sareng nambihan atanapi ngaleungitkeun naon waé titik data anu diperyogikeun.

Kumisan ti presentasi, Xara Awan gaduh sababaraha geulis témplat pikeun ngamimitian anjeun, kalebet Bingah Liburan, Perumahan, Presentasi, Kartu Bisnis, Gambar Facebook, Gambar Instagram, Carita Instagram, Gambar Twitter, Gambar LinkedIn, Layar Youtube, Flyers, Lembar Produk, E-book, Buklet, Catalogs, Proposals, Neruskeun deui, sareng Spanduk Wéb.

Ngadaptarkeun Akun Xara Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.