Yahoo! Milarian Marketing… Anjeun Leungiteun Kuring!

Direct Mail mangrupikeun médium anu mahal. Kusabab éta mahal, éta moal tiasa dilakukeun samar-samar. Kuring kantos ngawartosan ka palanggan kuring yén kasempetan pikeun narik perhatian batur ku Surat Langsung langsung patali jarak antara kotak suratna sareng tempat sampah na. Hiji-hijina bagian tina kampanye surat langsung anu langkung penting tibatan target na sapotong nyaéta kamampuan ngaéksekusi dina kampanye.

Dinten ayeuna, kuring nampi potongan Surat Langsung anu saé didamelna ti Yahoo! Milarian Marketing. Wawaran éta kiridit $ 75 nuju sababaraha pamasaran kata kunci dina Yahoo! mesin pencari. Kusabab kuring ngan dibuka a jaringan sosial pikeun Samaun Angkatan Laut, Kuring parantos ngalaksanakeun tés nganggo sababaraha mésér kecap konci.

Yahoo! Milarian Kampanye Surat Langsung Marketing

Cetakan anu hadé, tangtosna, nyaéta anjeun kedah nyimpen setoran $ 30 anu henteu tiasa dibalikeun kana rekening. Éta masih $ 45 senilai klik anu kuring tiasa anggo, sanaos, jadi kuring nyobian ngadaptar. Abdi nyarios diusahakeun sabab kuring patepung ku pesen kasalahan ieu henteu kirang ti 4 kali dina prosés pendaptaran sareng pamayaran:

Yahoo! Kasalahan

Direct Mail ngagaduhan hiji hal anu sami sareng iklan nanaon. Anjeun kedah tiasa nganteurkeun produk atanapi jasa anjeun pas prospekna nembus panto. Henteu mampuh pikeun nganteurkeun langkung ngarusak tibatan henteu pisan-pisan iklan. Kuring ngarep yén Yahoo! kampanye mangrupikeun kampanye conto anu dikirim ka sababaraha urang pikeun nguji kamampuan sistemna pikeun ngatur pendaptaran sareng pameseran ... tapi kaleresan sigana sabalikna Aranjeunna kaleungitan kuring! Saatos 4 usaha, abdi moal balik.

Yahoo! paling dipikaresep nyéépkeun ratusan rébu dolar dina potongan surat langsung ieu. Sareng Diréktur Pamasaran anu goréng, anu mendesain sapotong anu saé, sigana bakal disalahkeun pikeun kinerja kampanye anu goréng.

Kacuali, tangtosna, Yahoo! kajadian maca blog kuring. 🙂

5 Komentar

  1. 1

    Kuring salawasna kagum nalika perusahaan ageung ngaco sapertos kieu. Aranjeunna untung anjeun masihan aranjeunna opat kasempetan, kaseueuran jalma bakal ngeureunkeun kahiji atanapi kadua kalina. Hanjakalna pikeun "jalma leutik" lamun urang ngalakukeun kasalahan sapertos kieu, palanggan poténsial urang bakal jarang masihan urang kasempetan kadua.

  2. 2

    Leres, tapi Direct Mail mahal waé upami henteu leres-leres dilakukeun. Upami parantos leres, maka éta tiasa épéktip. Éta panginten biaya langkung artos tibatan anu murah / gratis sapertos pamasaran email, tapi condong langkung suksés. Éta tiasa kaukur, tiasa disesuaikan, sareng tiasa diuji. Hayu urang tingali radio atanapi TV ngalakukeun Éta. (Kitu saur ahli DM! 😉)

    Dek Erik
    VisionDirect

    • 3

      Eric,

      Abdi satuju! Kuring kedahna nyarios 'investasi penting' tibatan 'mahal'. Éta sanés mangrupikeun biaya nalika éta leres dilakukeun sareng ngabantosan ngadorong panghasilan pisan. Heck, kuring siap, daék, sareng tiasa ngaréspon potongan ieu!

      Doug

  3. 4

    Eric,

    Koméntar hébat. Grup pamasaran Yahoo nembé kaleungitan seueur jalma anu panghadéna pikeun ngamimitian sareng pesaing. Kuring kantos mikir salah sahiji guru pamasaran langsung anu pangsaéna nyaéta Jay Abraham - panginten aranjeunna kedah nelepon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.