Yahoo! Milarian Marketing… Anjeun Leungiteun Kuring!

Direct Mail mangrupikeun médium anu mahal. Kusabab éta mahal, éta moal tiasa dilakukeun samar-samar. Kuring kantos ngawartosan ka palanggan kuring yén kasempetan pikeun narik perhatian batur ku Surat Langsung langsung patali jarak antara kotak suratna sareng tempat sampah na. Hiji-hijina bagian tina kampanye surat langsung anu langkung penting tibatan target sareng sapotongna nyaéta kamampuan ngaéksekusi dina kampanye.

Dinten ayeuna, kuring nampi potongan Surat Langsung anu saé didamelna ti Yahoo! Milarian Marketing. Wawaran éta kiridit $ 75 nuju sababaraha pamasaran kata kunci dina Yahoo! mesin pencari. Kusabab kuring ngan dibuka a jaringan sosial pikeun Samaun Angkatan Laut, Kuring parantos ngalaksanakeun tés nganggo sababaraha mésér kecap konci.

Yahoo! Milarian Kampanye Surat Langsung Marketing

Cetakan anu hadé, tangtosna, nyaéta anjeun kedah nyimpen setoran $ 30 anu henteu tiasa dibalikeun kana rekening. Éta masih bernilai $ 45 klik anu kuring tiasa anggo, janten, kuring nyobaan ngadaptar. Abdi nyarios diusahakeun sabab kuring patepung ku pesen kasalahan ieu henteu kirang ti 4 kali dina prosés pendaptaran sareng pamayaran:

Yahoo! Kasalahan

Direct Mail ngagaduhan hiji hal anu sami sareng iklan nanaon. Anjeun kedah tiasa nganteurkeun produk atanapi jasa anjeun pas prospekna liwat panto. Henteu mampuh pikeun nganteurkeun langkung ngarusak tibatan henteu pisan-pisan iklan. Kuring ngarep yén Yahoo! kampanye mangrupikeun kampanye conto anu dikirim ka sababaraha urang pikeun nguji kamampuan sistemna pikeun ngatur pendaptaran sareng pameseran ... tapi kaleresan sigana sabalikna Aranjeunna kaleungitan kuring! Saatos 4 usaha, abdi moal balik.

Yahoo! paling dipikaresep nyéépkeun ratusan rébu dolar dina potongan surat langsung ieu. Sareng Diréktur Pamasaran anu goréng, anu ngarancang sapotong anu saé, sigana bakal disalahkeun pikeun kinerja kampanye anu goréng.

Kacuali, tangtosna, Yahoo! kajadian maca blog kuring. 🙂

5 Komentar

  1. 1

    Kuring sok reuwas nalika perusahaan-perusahaan ageung ngaganggu sapertos kieu. Aranjeunna untung anjeun masihan aranjeunna opat kasempetan, paling jalma bakal eureun kahiji atawa kadua kalina. Hanjakal keur "lalaki saeutik" lamun urang nyieun kasalahan kawas ieu, konsumén poténsial urang jarang bakal masihan urang kasempetan kadua.

  2. 2

    Leres, tapi Direct Mail mahal ngan upami henteu dilakukeun leres. Upami éta dilakukeun saé, maka éta tiasa efektif biaya. Éta tiasa langkung seueur artos tibatan anu murah / gratis sapertos pamasaran email, tapi langkung suksés. Éta tiasa diukur, tiasa disaluyukeun, sareng tiasa diuji. Hayu urang tingali radio atawa TV ngalakukeun ETA. (Kitu saur ahli DM! 😉)

    Dek Erik
    VisionDirect

    • 3

      Eric,

      Abdi satuju! Abdi kedah nyarios 'investasi signifikan' tinimbang 'mahal'. Éta henteu leres-leres biaya nalika éta leres-leres dilakukeun sareng ngabantosan ngadorong seueur pendapatan. Heck, kuring siap, daék, sareng tiasa ngabales sapotong ieu!

      Doug

  3. 4

    Eric,

    komentar hébat. Grup pamasaran Yahoo nembe kaleungitan seueur jalma anu pangsaéna pikeun ngamimitian sareng pesaing. Kuring sok panginten salah sahiji guru pamasaran langsung anu pangsaéna nyaéta Jay Abraham - panginten aranjeunna kedah nelepon anjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.