Yahoo! Naon sih anu 52451930?

Dinten ayeuna kuring nampi email anu saé ti Yahoo! nyungkeun tanggapan kuring tina kasus anu kuring énggal dikintunkeun ka aranjeunna. Kuring henteu émut nyungkeun kasus sareng aranjeunna ... sanaos kuring damel sareng tim alus di Del.icio.us anyar.

Surélék éta sorangan dirancang kalayan saé, sapertos halaman badarat kalayan survey kanggo dieusian. Ieu masalahna ... Abdi gaduh leres-leres henteu aya petunjuk naon anu kuring keur survey!

Yahoo! Survei Pangrojong Palanggan

Abdi hoyong teu langkung ti hatur nuhun ka Yahoo! pikeun naon anu aranjeunna tiasa ngabantosan kuring tapi teu aya inpormasi ngeunaan pamundut anu saleresna, ngan ukur inpormasi samar ieu:

Jumlah kasus: 52451930
Harta: Milarian
Tanggal hubungan: 20070416

Kuring sadar yén tanggal kontakna nyaéta tanggal 16 April, tapi kuring henteu ngagaduhan pamendak naon waé anu kuring parantos nempatkeun pikeun "Milarian" dina tanggal éta. Ieu conto sampurna perusahaan anu ngagaduhan maksud anu pangsaéna sareng gagal dilaksanakeun. Sahenteuna aranjeunna tiasa nyayogikeun kuring tautan kana Jumlah Kasus janten kuring tiasa mencétan éta sareng ningali naon éta. Optimalna, aranjeunna kedahna ngalebetkeun pedaran kasus dina email.

C'mon Yahoo! Anjeun tiasa ngalakukeun anu langkung saé tibatan ieu! Email sareng halaman badarat leres-leres cemerlang, tapi sapotong inpormasi anu leungit nyaéta anu ngahambat kuring pikeun masihan tanggapan. Kuring henteu terang naon anu kuring nyayogikeun tanggapan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.