Kumaha Ngajalankeun Kampanye Email nganggo Gmail

Acan Ngahijina deui Surat

Kadang-kadang anjeun henteu peryogi panyayogi email lengkep (ESP) kalayan sadaya lonceng sareng peluit manajemén daptar, pembina email, daya pangiriman, sareng alat canggih anu sanés. Anjeun ngan ukur hoyong nyandak daptar sareng ngirim kana éta. Sareng, tangtosna, upami éta pesen pamasaran - nyayogikeun kamampuan pikeun jalma-jalma pikeun kaluar tina pesen ka hareup. Éta tempat YAMM janten jalan kaluarna anu sampurna.

Acan Ngagabungkeun Surat Anu Séjén (YAMM)

YAMM mangrupikeun program gabung email anu diaktipkeun Chrome anu ngamungkinkeun pangguna ngawangun daptar (ngalangkungan impor atanapi Google Form), ngarancang email kalayan personalisasi, kirimkeun kana daptar, ngukur réspon, sareng ngatur ngalangganan sadayana dina leyuran saderhana.

YAMM: Éléktronik Opt-Out Gabung Ngahiji sareng Google Mail & Spreadsheets

  1. Pasang kontak anjeun dina lambaran Google - Pasang alamat email jalma-jalma anu anjeun hoyong surélék dina Google Lambaran. Anjeun tiasa nyandak éta tina Kontak Google anjeun atanapi ngimpor tina CRM sapertos Salesforce, HubSpot, sareng Tambaga.
  2. Ngadamel pesen anjeun dina Gmail - Pilih témplat tina galéri témplat kami, nyerat eusi email anjeun dina Gmail, tambahkeun sababaraha personalisasi, sareng simpen salaku draf.
  3. Kirimkeun kampanye anjeun sareng YAMM - Sirah deui kana Google Sheets pikeun ngirim sareng ngalacak kampanye email anjeun nganggo Tapi Another Mail Merge. Anjeun tiasa ningali saha anu mantul, teu langganan, muka, diklik, sareng ngawalon pesen anjeun ku anjeun bakal terang naon anu kedah dikirim ka aranjeunna salajengna.

Pikeun ngamimitian, kantun pasang YAMM di Google Chrome. YAMM gaduh hébat dokuméntasi ogé.

Pasang YAMM dina Chrome

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.