Workstreaming sareng Yammer

logo yammer

Sateuacan paguneman urang dina Jumaah sareng Harold Jarche, kuring henteu kantos nguping istilahna aliran kerja. Kusabab Séptémber kamari, agénsi pamasaran inbound kami parantos disahkeun JALAN tempat damel. ROWE mangrupikeun Lingkungan Karya Anu Ngan Hasilna… dimana karyawan diberdayakeun pikeun damel sakumaha anu aranjeunna pikahoyong salami sarat damelna réngsé.

Salaku tim alit, hiji tantangan anu urang gaduh sareng ROWE nyaéta saling komunikasi. Sababaraha urang ngabales ku email, sababaraha ku telepon, sareng sababaraha henteu pisan (sapertos kuring!). Nalika kuring nuju padamelan damel, kuring pareng hate gangguan. Tapi éta henteu adil pikeun klien atanapi batur sapagawean kuring… anu kadang nyobian ngambah kuring.

David parantos merhatoskeun masalah sareng organisasi sanés anu kaleungitan produktivitas tina seueur teuing email sareng seueur teuing rapat ... henteu kéngingkeun padamelna leres-leres ngerjakeun padamelan. Cenah sababaraha organisasi parantos ngalih ka Workstreaming. Sacara sederhana, Workstreaming nyayogikeun padika komunikasi anu henteu ngaganggu padamel tapi tetep ngamungkinkeun anu caket sareng anjeun ngartos naon anu anjeun damel, nalika anjeun panginten peryogi bantosan, sareng iraha ngarepkeun hasilna. Sigana éta Yammer bisa jadi alat anu saé pikeun ieu!

Ngeunaan Yammer

Yammer mangrupikeun aplikasi mikro-blogging anu gampang dianggo nanging kuat anu ngahubungkeun jalma sareng kontén ngalangkungan waktos sareng ruang. Éta tiasa dianggo sami sareng Facebook atanapi Twitter, anu ngabédakeun éta nalika Facebook ngalayanan domain publik, Yammer dianggo sacara éksklusif pikeun bisnis, ngamungkinkeun perusahaan ngarobih perangkat lunak jejaring sosial anu dipuseurkeun ku pangguna pikeun ngahubungkeun padamel, mitra saluran, klien sareng anu sanés dina nilaina ranté.

Sedeng sosial swasta sapertos Yammer nyayogikeun seueur kauntungan pikeun perusahaan. Éta kalibet sareng ngawasa karyawan, ngagancangkeun prosés damel, ningkatkeun produktivitas sareng pembakaran bahan bakar. Sareng hasilna ampir caket. Salaku conto, Yammer nyayogikeun alat kolaborasi anu konsisten sareng épisién pikeun ngahubungkeun bakat sareng téknologi anu sumebar di sakumna dunya kana tim penjualan sareng pamasaran, ngamungkinkeun aranjeunna kalibet dina strategi sareng ngaluncurkeun kampanye kalayan lancar.

tangkorak screenshot

Perhatosan utama ngeunaan situs jejaring sosial nyaéta kaamanan data. Kalayan titik tunggal dirobihna Yammer (ngalangkungan Facebook sareng situs jaringan umum sanés, nyaéta) janten privasi sareng kaamanan data, portal na langkung saé pikeun mastikeun kaamanan kelas luhur. Yammer ngahijikeun tinjauan kaamanan dina desain, prototipe, sareng fase penyebaran. Sadaya konéksi ngalangkungan SSL / TLS, sareng data ngalir ngalangkungan firewall logis tingkat handap pikeun nyegah kabocoran di jaringan. Server aplikasi wéb tetep pisah sacara fisik sareng logis tina server data. Perlindungan ieu, ditambah jalan sanés fungsionalitas kaamanan pabrik sapertos panjagaan video sepanjang waktos, konci biometric sareng pin pin, kontrol aksés tanaga anu ketat, log asup tamu anu lengkep, tanda asup sareng kabijakan sandi anu aman, auténtikasi anu kuat sareng langkung mastikeun luhur kiyeu kaamanan.

Aliran kerja

Balik kana Workstreaming. Dibikeun tantangan tina prioritas anu béda, jadwal, lokasi sareng prakték damel… ngamangpaatkeun Yammer tiasa janten cara anu hadé pikeun urang sadayana tetep tetep dina jalur anu sanés. Daripada kuring nyauran pamekar kuring, kuring ngan ukur tiasa mariksa Yammer sareng ningali naon anu dialamina atanapi nalika anjeunna sayogi! Ieu henteu ngan ukur nguntungkeun pikeun bisnis leutik ... bayangkeun komunikasi sareng pangirangan kanaékan perusahaan ogé tiasa!

Yammer ogé ngagaduhan duanana aplikasi desktop sareng mobile sayogi, integrasi Skype, sareng sajumlah fitur sanés.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring kedah nyarios - Kuring resep pisan ngagunakeun alat ieu. Anu kuring peryogikeun nyaéta dorongan. Dipotong dina email, ngajaga batur sapagawean anjeun diinformasikeun, sareng ngajaga proyék-proyék di cek. Éta sapertos Facebook, tapi ngan ukur pikeun tempat damel!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.