Iklan di Yelp?

yelp

Kami nembé ngabantosan kantor kami tukang pijet (leres - leres urang gaduh!) Mutuskeun naha mésér atanapi henteu pariwara dina Yelp mangrupikeun investasi anu saé pikeun promosi anjeunna spa didieu di Indianapolis, Pangalaman Quiescence. Monique parantos ningali sababaraha patalimarga ti ayana anjeunna di Yelp, janten panginten iklan dina Yelp bakal ngahasilkeun langkung seueur.

Dina nyarios sareng wawakil pariwara, paket iklanna cukup kuat. Mimiti, Monique bakal kéngingkeun iklan khusus dina pamilarian lokal anu relevan pikeun Yelp pikeun bisnis sapertos dirina. Yelp moal ngamajukeun bisnis sanés - ngan ukur dirina - dina kaca hasil teangan:
Iklan Advertising

Ogé, iklan éta bakal dijalankeun dina halaman bisnis pesaing:
Iklan Advertising

Anu pamungkas, Yelp ogé bakal ngajalankeun iklanna dina alat sélulér:
Iklan Seluler Yelp

Wakil Yelp damel padamelan anu hadé pikeun leumpang ngaliwatan posisi aranjeunna dina rohangan, ngabandingkeun dirina sareng Kaca konéng, lalampahan panaséhat jeung Daptar Angie (klien kami). Pikeun ngabayangkeun éta, aranjeunna nyayogikeun bagan Google Trends ieu:

Pribadi, kuring panginten ieu rada nipu. Bagan ieu nunjukkeun jumlah volume pencarian anu saleresna pikeun situs nyalira ... sanés milarian istilah sapertos diperyogikeun ku bisnis Monique. Upami anjeun ngalakukeun yen milarian ("pijet Indianapolis"), hasil pamilarianna rada béda - kalayan Daptar Angie ditampilkeun di luhur Yelp sareng Halaman Konéng kalayan hasil Google Business ngadominasi halaman:

Pijat Hasil Pamilarian Indianapolis

Akhirna, kami nampi harga pikeun pariwara Yelp. Biaya sanés ngalarang, bahkan kalebet pidéo khusus anu badé dihasilkeun ku Yelp sareng klién. Rep ngawartosan kami yén nalika aya video, aya konvérsi 7% langkung luhur. Dina masalah sareng harga éta diperlukeun kontrak taunan. Upami Monique henteu kéngingkeun hasil, hukuman pikeun kaluar mimiti nyaéta 2 bulan mayar salian biaya pidio. Kalayan kecap séjén, éta tiasa ngarugikeun Monique sababaraha rébu dolar upami iklanna henteu hasil.

Kami nyarankeun Monique teu maju sareng pariwara ... sanés panginten urang pariwara Yelp moal jalan, tapi kusabab sarat pikeun Dursasana taunan. Sidang tilu puluh dinten bakal saé pikeun diuji upami upami tingkat konvérsi bakal ngajalankeun usaha énggal pikeun Monique kanggo ngeusian kalénderna. Nanging, upami henteu, sarat kontrak taunan tiasa ngahancurkeun bisnis barunya - nalika anjeunna paling peryogi pangasilan.

Dupi anjeun dipaké Iklan Advertising? Naon pangalaman anjeun?

48 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kuring nembe ngadaptarkeun iklan yelp sareng aranjeunna bakal nelepon kuring terus-terusan saatos kuring bébéja aranjeunna yén kuring henteu tiasa ngalakukeun éta sareng kuring henteu kantos nampi padamelan naon waé sareng bulan kahiji kuring ditagih 300+ dolar pikeun sakumpulan klik sareng henteu kantos ngagaduhan palanggan teu aya pelanggan yelp disebat bahkan kéngingkeun kutipan nalika kuring ngabolaykeun iklan yelp aranjeunna ditagihkeun kuring $ 24 kanggo jasa yelp sareng aranjeunna diduga janten bisnis yelp gratis mangrupikeun scam anu kuring bakal ngahirupkeun deui telepon nalika kuring ngantep bébas maka nalika kuring mayar sasih kahiji sareng kuring henteu ngagem transaksi éta pikeun ngalangkungan aranjeunna ngan ukur nyandak tina akun abdi kalayan henteu ngantepkeun kuring terang yén aranjeunna parantos ngeusi batre kartu kuring
      Nyaho kumaha kuring berjuang, aranjeunna tetep maju sareng ngalakukeun ieu

  2. 3

    Upami anjeun kedah ngajantenkeun jalma asup salami sataun, maka anjeun teu kedah percanten kana naon anu anjeun jual. Abdi henteu bakal némpél éta ku tihang sapuluh suku.

    • 4
    • 5

      Hatur nuhun Jim Hart. Naon anu anjeun nyarioskeun saluyu pisan sareng sesa koméntar sareng tulisanana, kuring sigana moal ngiklankeun aranjeunna. Aranjeunna ogé parantos nyaring ulasan ti klien kuring anu paling satia. Abdi ahli akupungturis sareng sakedik terang ngeunaan perkawis bisnis, janten kuring ngandelkeun panilitian pikeun ngabantosan kuring nyandak kaputusan. Anjeun leres pisan. Upami aranjeunna yakin kana naon anu ditawarkeunana, aranjeunna bakal ngantep anjeun nyobian éta salami. Hatur nuhun deui, Tracy Sturdivant

  3. 6

    hébat pos Doug. Kuring parantos ngotéktak caket pisan pikeun klien sareng nyarios sacara jelas sareng wakil urang ngeunaan istilah taunan sareng sabaraha tina killer deal éta. Kuring curiga urang bakal ningali pilihan anu sanésna, utamina ku tulisan sapertos kieu.

  4. 7

    Dituturkeun kalungguhan Google anjeun; lian ti tuangeun sareng inuman Yelp bieu ngadaptar sanaos Halaman Konéng neraskeun spiral na ka handap dina sadaya kategori ogé. Sigana pikeun nguatkeun posisi Doug salaku Yelp bieu didaptarkeun dina kategori kasihatan sareng ulasan na nunjukkeun preponderance of Yup Puppies salaku hiji-hijina demografi na.

  5. 8

    Kuring kantos nguping sababaraha usaha alit anu ngawadul ngeunaan panangan kuat ti Yelp. Wakil penjualan nyauran anjeun sareng masihan anjeun nada sareng upami anjeun nolak pikeun ngadaptar pikeun iklan taunan, anjeun bakal perhatoskeun rating bintang 5 anjeun moal muncul dina halaman imahna deui. Éta disaring kaluar atanapi ka handapeun. Ieu parantos kajadian sahenteuna 6 usaha alit (biasana 1-3 jalma) dina 6 bulan ka pengker. Sareng kuring mariksa halaman sababaraha (hiji tempat kuring nyerat sareng henteu mendakan ulasan bintang 5 kuring) sareng aya anu sigana hinkey di payuneun éta.

  6. 10

    Kuring mutuskeun asup 6 bulan kalayan biaya terminasi 1 bulan. Leresna nambihanana ngan ukur ngagaduhan dua patarosan dina 3 bulan. Aranjeunna nyarios aya pangaruh bola salju sareng iklan anu anjeun tingali langkung seueur hasilna kana waktosna. Anu ngan ukur ngajantenkeun kuring panginten kedah aya matriks anu nunjukkeun iklan anjeun dina waktos anu langkung saé sapertos anjeun nalika anjeun kantos aya di sana langkung lami. Saur Akang badé tuang biaya maéhan sareng nempatkeun artos kuring parantos nyéépkeun kana pamasaran langsung. Aranjeunna parantos nyaring sababaraha ulasan anu paling relevan kuring! Nya atuh.

  7. 11

    Abdi resep pisan kuring mendakan tulisan ieu. Kuring niatna ngémutan iklan sareng Yelp tapi kuring ogé hoream asup salami 1 taun. Kuring dibéré pilihan 6 bulan kalayan biaya jangka 1 bulan, tapi pilihan pidéo dileungitkeun. Yelp ngagaduhan pilihan PPC sanés anu henteu meryogikeun kontrak anu kuring condong. Nanging, kuring dipasihan terang upami kuring angkat sareng PPC, kuring henteu tiasa ngadaptarkeun iklan engké di jalan. Sigana mah ganjil pisan ka kuring ..

    • 12

      Runtah artos pangageungna pikeun bisnis kuring. Kuring ngagaduhan 10 kali langkung seueur lalu lintas ka halaman Yelp kuring sacara organik sareng gratis teras klik anu dihasilkeun ngalangkungan iklan mayar.

  8. 13

    Kuring ngobrol sareng Rep Rep mung énjing-énjing ayeuna. Kuring gaduh daypa di Portland OR sareng mangrupikeun acara hiji awéwé. Teu sangka biaya Yelp anu astronomis sareng meryogikeun kontrak sataun gélo. Nalika kuring hoyong pisan Ngaiklan sareng Yelp, kuring ngan ukur henteu hoyong mayar $ 350 / bulan. Harga sareng kontrak anu béda anu parantos dipasang sadayana di dieu leres. Hiji hal anu kuring naroskeun nyaéta pidéo na. Sanaos aranjeunna nyarios yén aranjeunna mayar pidéo (leres, kami leres-leres terang yén kami mayar kanggo éta). Upami anjeun hoyong nganggo pidéo dina halaman wéb bisnis anjeun, anjeun kedah mésér pidéo éta tina fotografer. Janten sanaos urang mayar éta, sanés milik urang nganggo.
    Aya pilihan bayar per-klik, Tapi, éta mangrupikeun mnt $ 200 / bulanan. sareng kuring henteu yakin pisan yén anjeun tiasa nempatkeun cap éta.
    Tangtosna aranjeunna nyarios yén kusabab anjeun aya di luhur, sadaya bisnis bakal sumping, ampir dijamin. Leres ... henteu. Upami aranjeunna leres-leres ngémutan éta, maka moal peryogi kontrak taunan. Abdi langkung resep mayar nyalira kanggo pidéo sareng netepkeun anggaran bulanan kuring nyalira teras gaduh (upami anjeun kedah gaduh kontrak) kontrak 3 bulan, 6 sasih, 1 taun kalayan anggaran minimum anu wajar
    Hapunten, teu aya pariwara Yelp kanggo kuring, kanggo ayeuna.

  9. 14

    Abdi damel sareng bisnis anu ngagaduhan sahenteuna 8 palanggan énggal per sasih ngan ukur ti yelp. Éta sadayana gumantung!

    • 15

      Tapi kumaha anjeun tiasa yakin yén 8 palanggan énggal sumping tina iklan mayar dibanding daptar Yelp gratis na? Anjeun teu ngagaduhan ide sabab anjeun henteu tiasa ngabédakeun konversi tina iklan mayar dibanding daptar gratis.

  10. 16

    Yelp persis sareng mafia. Kuring sanés sababaraha boga usaha leutik anu salah anu henteu terang BPK tina iklan dumasar kesan. Kecap nasihat munggaran kuring: Entong dina kaayaan naon waé iklanna sareng Yelp. Aranjeunna maling (sami sareng setan saleresna) anu ngan ukur hoyong anjeun nandatanganan garis titik-titik supados aranjeunna tiasa ngajebak anjeun sareng kontrakna teras neraskeun masihan anjeun jasa anu pikasieuneun. Kuring parantos humandeuar ka perwakilan periklanan Yelp yén pariwara iklanna ngalangkungan pancen ngabandungan langkung ti hiji kasempetan. Réspon anu kuring nampi sami-sami unggal waktos. Jurujual Yelp anu teu tiasa ngiringan ngintunkeun kuring sababaraha stats ngeunaan kumaha halaman yelp kuring kéngingkeun X jumlah pandangan, x jumlah jalma anu nglik kana halaman wéb kuring tina halaman yelp, x jumlah tampilan seluler, sareng X jumlah penawaran Yelp anu dijual. Aranjeunna gagal komunikasi yén sadaya stats ieu aya saeutik pisan hubunganana sareng pariwara Yelp anu mayar. Kaseueuran ieu mangrupikeun hasil tina daptar halaman Yelp gratis kuring. Pokokna sacara singget, upami kuring gaduh 300 pandangan Yelp bulanan gratis ka halaman wéb kuring (Dumasar kana nomer analitik google sateuacan iklan sareng Yelp) teras kuring kéngingkeun 40 kali klik (émut ieu mangrupikeun klik dugi ka halaman Yelp kuring, kalayan henteu ngajamin palanggan poténsial bakal nelepon kuring atanapi bahkan mesen), naha penjualan Yelp ngawartosan stats éta saolah-olah kuring nampi éta salaku hasil tina iklan mayar kuring ??? Kusabab kaseueuran palangganna mangrupikeun palanggan bisnis leutik anu henteu pati terang pariwara sareng aranjeunna ngan ukur nyobian ngalieurkeun aranjeunna percanten yén tanpa pariwara Yelp dibayar sadayana ieu bakal musna.

    Jalma ieu seniman scam leres. Leres, Yelp mangrupikeun sumber bisnis anu saé anu janten alesan kuring ngadaptarkeun iklan mayar ti mimiti. Nanging, garis handapna nyaéta bungkus iklanna sacara total kaluar anu ngan ukur nguntungkeun Yelp, sanés pangiklanna. Naha anjeun terang? Jalma penjualan Yelp moal masihan anjeun nomer teleponna pikeun ngahontal éta? Anjeun teu ngagaduhan cara pikeun nelepon aranjeunna. Éta ngan ukur tiasa nyauran anjeun. Anjeun tiasa ngirim surélék ka aranjeunna, tapi aranjeunna panginten moal ngaréspon sababaraha dinten. Teras nalika aranjeunna tungtungna nyauran, sareng anjeun sono kana telepon anjeun naha anjeun terang ngajalankeun usaha alit, anjeun moal ngagaduhan jalan pikeun nelepon deui. Ieu tiasa teras-terasan. Tétéla jalma-jalma penjualan ieu sibuk pisan anu henteu ngagaduhan waktos pikeun nyarios sareng jalma anu menerkeun peranna, konsuménna.

    Sakali kontrak iklan kuring parantos réngsé, teu aya jalan kuring bakal ngadaptar sareng aranjeunna deui. Total panipuan. Lengket sareng daptar Yelp gratis. Gawéna jauh langkung saé tibatan iklan mayar sareng gratis na.

  11. 17
    • 18

      Kuring masih bakal nyarankeun gaduh halaman dina Yelp, Facebook sareng Google +… tapi henteu yakin kuring bakal ngaiklan dina Yelp dibéré saratna. Upami anjeun panyayogi jasa dina Daptar Angie, aranjeunna ngagaduhan pemirsa anu paling berharga di ditu sareng cara anu adil pikeun médiasi antara panyadia sareng konsumén.

  12. 19

    Naha anjeun utamina mikir ngagunakeun Yelp pikeun kéngingkeun palanggan énggal atanapi ngan saukur mempermudah palanggan anu aya pikeun ngaksés anjeun? Salaku pangguna Yelp, kuring nganggo Yelp pikeun duanana papanggihan énggal ogé milarian ménu sareng nomer telepon pikeun bisnis anu kuring parantos terang ngeunaan sareng buka. Sanaos, kuring kedah nyatakeun yén kuring henteu kantos ngiklik iklan sareng nalika kuring ningali iklan, kuring nganggap yén lamun anjeun kedah ngiklankeun kana Yelp maka produk anjeun henteu kedah saé.

  13. 20
  14. 21

    Hanjakalna, pamajikan kuring ngan ukur ngaji iklan pikeun bisnis gaya rambut lokalna. Yelp nyatakeun aya 100 klik dina iklanna dina dua minggu kahiji. Kami nyarios henteu, pamajikan kuring gaduh telepon sélulér, bisnis sareng henteu ngan hiji telepon! Anjeunna gaduh situs 5 bintang Yelp kalayan tilu ulasan hébat kumaha anjeunna tiasa nampi enol telepon ti jalma-jalma anu cukup resep pikeun leres-leres mengklik iklanna?

    Bagéan anu bener-bener bau nyaéta Yelp ngeusian kami $ 3.50 per klik! ,,

    Kami henteu kantos ngarep-ngarep kéngingkeun langkung ti sakedik klik (saur kami count count nyaéta Panipuan) sareng perséntase anu saé (10-30%) tina jalma-jalma anu diklik pikeun ditelepon.
    Henteu aya telepon panginten sanés masalah ageung sareng rada diarepkeun, tapi henteu nalika Yelp hoyong ngecas kami 100 kali klik.

    Tim pendukung Yelp nyarankeun kami ngadamel sababaraha paningkatan pikeun halaman Yelp sareng pedaran bisnis. Éta henteu nganggur ngajelaskeun 0% tingkat télépon tina sakitar 100+ klik.

    Kami hoyong kaluar ti Yelp ayeuna, aranjeunna nyarios ka kami yén kami kedah parantos dibolaykeun ku tanggal 15 bulan sateuacan.

    Sagala saran ngeunaan kumaha cara ngabébaskeun urang sareng kumaha urang pangsaéna tiasa kaluar kecap pikeun pamilik usaha leutik sanésna pikeun nyingkahan Yelp sapertos wabah éta.

  15. 22

    Upami aranjeunna gaduh inpormasi akun mariksa anjeun sareng ngalakukeun ditarik otomatis .... Abdi ngabatalkeun akun éta sareng muka anu anyar. Nalika aranjeunna ngancam anjeun ku tindakan hukum ... tetep buktina rékaman telepon anjeun pikeun nunjukkeun panipuan na. Éta anu bakal kuring lakukeun. Tangtuna anjeun bakal éléh di pengadilan… .atawa ngan batalkeun sareng mayar hukumanana. Hate kuring ka Yelp. Kami boga usaha kedah ngalawan deui.

  16. 23

    Kami perusahaan panguburan cai sareng kapang sareng kami iklan sareng Yelp. Hasil henteu saé sareng kontrak 1 taun. Lian ti éta, aranjeunna parantos ngaleungitkeun sababaraha ulasan anu saé ku alesan ti batan anu palsu. Entong nyarankeun anjeun nyéépkeun artos anjeun sareng aranjeunna.

  17. 24
  18. 25

    Kuring ogé ngagaduhan usaha alit, kuring ngagaduhan peunteun lima bintang, éta palanggan anu kuring damel, sareng anjeunna henteu terang kuring atanapi ngagaduhan hubungan naon waé sareng kuring anu bakal ngagencarkeun pendapatna, anu bakal nyababkeun anjeunna masihan meunteun peunteun.
    Anjeunna nyandak nyalira pikeun masihan kuring ulasan anu saé. Anjeunna nyebatkeun alesan khusus pikeun pendapatna sareng ngagaduhan élmu ngeunaan bidang padamelan. Teu aya nanaon dina ulasan anu bakal katingali yén éta henteu ngan ukur opini anu henteu bias.
    Saatos penjualan yelp nyobian ngajual kuring dina program anu dibayar, kuring sacara sopan nampik sababaraha kali salami seueur telepon penjualan.
    Saatos turunna bintang lima kuring ngaleungit. Éta ayeuna dina bagian anu henteu disarankeun. Anjeunna ngan ukur ulasan kuring. Kuring ngahubungi yelp sareng nyatakeun kasus kuring yén istilah "henteu disarankeun" salah-ngarah sareng pas palanggan poténsial ningali istilah "henteu disarankeun" aranjeunna bakal yakin éta tinjauan négatip sareng bisnis henteu disarankeun teras dilanjutkeun.
    Saatos nyatakeun kasus kuring, kuring henteu nyangka aya kajadian anu bakal kajadian Kuring bungah ningali aranjeunna masang ulasan peringkat bintang lima.
    Teras teu lami saatos aranjeunna nyobian ngajual kuring program dibayar deui, sareng deui kuring nolak. Teras tebak, rating bintang lima kuring dicandak turun deui.
    Salami periode ieu kuring bakal naros ka palanggan pikeun marios ka kuring. Sababaraha sigana yakin yén bakal nyéépkeun waktos pikeun marios. Teu aya ulasan sanés anu nunjukkeun dina halaman kuring deui. Kuring tungtungna sadar yén ulasan henteu lebet kana halaman. Janten ayeuna kuring henteu nyebatkeun yelp ka konsumén.

  19. 26

    Ah maenya? Kuring ngagaduhan telepon tekanan tinggi ti aranjeunna kamari. Aranjeunna nelepon kuring sababaraha kali dugi ka kuring satuju kana 3 bulan kalayan cap $ 325 - Abdi hariwang naon anu kuring tiasa daptar ayeuna.

  20. 27
  21. 28
  22. 29

    Entong, sapertos anu tos dicarioskeun ku batur, Ngaiklan sareng Yelp!
    Aranjeunna nyarios naon waé pikeun anjeun ngadaptar maka anjeun henteu kantos nampi réspon nanaon!
    Éta ogé ngahalangan anjeun tina ngalakukeun parobihan kana daptar gratis anjeun nyalira dina Yelp!
    Aranjeunna ngeusi batre akun abdi tanpa ijin kuring saatos aranjeunna mastikeun kuring sababaraha kali yén aranjeunna henteu bakal!
    Kuring parantos nampi sababaraha telepon ti jalma-jalma penjualan anu nyebatkeun yén aranjeunna ningali kuring ngiklan dina Yelp sareng hoyong ningali naha kuring bakal nyobian iklan sareng perusahaanna, atanapi nganggo perusahaan na pikeun SEO ..
    ieu ngabuktikeun yén Yelp henteu ngawaskeun klik sareng pastikeun kuring ngan ukur mayar kanggo jalma anu milarian sareng resep ngagunakeun jasa kuring sabab ngaku! !!
    Total perusahaan b / s!
    …………………………………
    Kuring henteu kantos kéngingkeun iklan kuring sateuacan aranjeunna nyebarkeun
    aranjeunna gaduh gambar acak dina gambarna sanés logo kuring
    aranjeunna henteu pernah ngintunkeun kuring tagihan kanggo mayar dina 30 dinten, ditagihkeun dina bank kuring 1 !!!!
    (sagala hal anu aranjeunna ngabohong)
    .. Kuring nyarios sareng manajer, anjeunna nyarios "leres pisan, kami bakal nyandak parobihan ieu kana rekening anjeun" (5 hal anu salah, kalebet daérah jasa kuring) "kami hoyong anjeun bagja ku jasa anu anjeun tampi. ”
    ..at titik éta kuring naros ka anjeunna naon parobihan anu bakal dilakukeun anjeunna (sateuacan turun tina telepon, hoyong mastikeun yén anjeunna ngartos) Anjeunna henteu tiasa namina SATU SATU Hal anu urang parantos bahas!
    anjeunna henteu ngupingkeun! Teu sangka kuring kantos nguping anjeunna nyarios di tukang (naha kuring naros anjeunna ngulang deui barang kuring)
    LARIAN! jalma ieu nyaéta "Stupid Visor"
    anjeunna jelema anu ngalatih Setan Artis Scam ieu!
    ULAH Ngaiklan sareng perusahaan rindang ieu!
    Aranjeunna ngeusi batre kuring $ 375 sareng kuring ngan ukur nampi 16 telepon penjualan ngeunaan halaman wéb kuring, sanés hiji telepon ti hiji calon palanggan! ogé pesaing henteu diawaskeun sareng sigana ngaklik iklan anjeun!
    Kuring ayeuna gaduh sadayana ulasan bintang lima kuring dihapus THANKS YELP!

  23. 30
  24. 31

    Usaha urang ogé ngagaduhan rupa-rupa ulasan kalebet ulasan bintang hiji dugi ka lima. Tinjauan hiji bintang jelas ditulis ku jalma henteu saimbang anu ngagorowok sareng henteu leres-leres nganjang ka bisnis urang sareng tiluanana ngalangkungan lima jalma ti nasabah anu saleresna.

    Kuring sopan nolak panggilan iklan yelp (seueur dina sababaraha minggu), sareng ulasan opat sareng lima bintang disumputkeun, ngan ukur ngan ukur ulasan hiji bintang éta. Aranjeunna nyatakeun yén aranjeunna ngaluarkeun ulasan anu henteu sah, nanging hiji ulasan bintang anu dipasihkeun ku panaliti anu ngan ukur ngan hiji ulasan, sedengkeun salah sahiji tina lima ti pengulas anu seueur ulasan dina profilna.

    Aranjeunna tukang bohong sareng maling di yelp. Kuring pernah bakal mayar éta sénti, sareng henteu kantos nganggona salaku konsumen pikeun milari toko-toko lokal ogé. Kuring milih nganggo kakuatan konsumen kuring - punten tong nganggo situs éta! Langkung seueur jalma anu ngahindaran kadatanganana, bakal kirang pandangan anu bakal kapendak, sareng mugia aranjeunna bakal kaluar tina bisnis.

  25. 32

    Janten kuring ningali kana éta sareng hiji bintang éta nyata. Éta henteu kunanaon, urang aya dina industri dimana hiji béntang biasa. sanaos tinjauan hiji bintang éta sah, masih anéh yén yelp ngan ukur milih anu dijaga, bari nyingkirkeun ulasan anu langkung saé saatos urang nyarios "henteu" kana iklan anu mayar. Yuck Yelp.

  26. 33

    Pangalaman anu teu dipercaya ku iklan yelp, henteu pernah panginten mérek anu ageung ieu bakal janten scam total. Aranjeunna ngonci anjeun kana kontrak sataun panjang, sakumaha seueur anu ditétélakeun di dieu, hilap ngeunaan kumaha iklanna atanapi dituturkeun saatos anjeun nampi anjeun.
    Taktik penjualan anu rindang pisan, janji palsu, teu langkung ti panipuan!
    Téknologi PPC maranéhanana ogé pohara dipertanyakan, ngagaduhan telepon pikeun jasa anu teu aya hubunganana sareng statistik anu dipiboga aranjeunna leres-leres akurat.
    Nalika ditaros kunaon nelepon teu aya hubunganana sareng bisnis, aranjeunna nyatakeun yén bisnis aya dina katégori anu tangtu sareng pangunjung anu cocog kana katégori éta bakal ningali iklanna, anu ngabuktikeun yén aranjeunna ngan ukur hoyong klik sareng henteu ngurus nampilkeun iklanna klien anu leres-leres milari jasa anjeun.
    Kacida teu jujur, tong kagolongkeun jebakan, ngajauhan!

  27. 34

    Satuju, anu sami sareng kuring, nyandak sadayana lima bintang kuring kusabab kuring henteu hoyong asup sareng aranjeunna, naon anu kedah urang lakukeun? Ieu panipuan.

  28. 35

    Total runtah artos kuring nyarankeun yén saha waé anu nyebatkeun yén jalma-jalma ieu henteu terang naon anu aranjeunna laksanakeun plus saur aranjeunna aranjeunna ngagaduhan karyawan klik iklanna pikeun nganggo dolar iklan. Daptar Craigs ngagaduhan 100 kali réspon pikeun Sabaraha? Ngantosan éta?… .Naon sababna Iklan Craigs List gratis. Jalma-jalma ieu maling polos tur saderhana.

  29. 36

    Kuring ngalaman pangalaman anu pikareueuseun sareng iklan yelp. Aranjeunna mahal. Anjeun dikonci kana kontrak anu anjeun kedah mayar seueur pikeun ditamatkeun mimiti. Abdi henteu kéngingkeun hasil anu saé tina iklan ieu. Punten tong ngalakukeun kasalahan anu sami anu kuring lakukeun. Nyéépkeun dolar iklan anjeun di tempat sanés.

  30. 37

    Abdi leres-leres milarian anu ieu. Nyeri Nyeri…. sareng Abdi ahli PR / Pemasaran. Kuring lumayan ngagema séntimén Elaine. Tingkat "klik per iklan" nyaéta rada ambigu dina pangsaéna - ku wakil penjualan ngawartosan kuring yén sakitar $ 5 - $ 10 gumantung kana pesaing (langkung seueur intip anu sami / sami anu ngadorong éta) nalika éta leres-leres sakitar $ 18 / klik . Dina langkung ti 3 bulan teu aya hiji konversi. Algoritma aranjeunna peryogi tweaking serius - Yelp bakal nganteurkeun iklan urang nalika jalma-jalma milarian jasa anu teu aya hubunganana. Teu heran éta sedot .... anu hoyong iklan pikeun nyarios "toko roti" nalika aranjeunna parantos milarian "bar".

    Upami kuring tiasa ngempelkeun, kuring panginten tiasa nungtut panipuan ..... éta goréng.

  31. 38

    Kuring ngadaptarkeun yelp sareng hiji-hijina pilihan anu aranjeunna pasihkeun ka kuring nyaéta kontrak 1 taun. Saatos 6 bulan, kuring bosen mayar biaya bulanan $ 375 sanaos kuring henteu kéngingkeun klien énggal waé ti aranjeunna. Janten kuring parantos nyobian ngabolaykeun salami sasasih. Aranjeunna nyarios yén kuring kedah masihan bewara 30 dinten sareng mayar biaya terminasi awal $ 700. Naha aya anu terang naon anu bakal kajadian upami kuring nolak mayar?

  32. 39

    Kuring boga usaha leutik. Abdi nembé ngabatalkeun kontrak abdi sareng yelp ogé. Henteu ngan éta pagelaran goréng pikeun artos anu kami mayar, tapi aranjeunna langkung-nguatkeun konsumén. Konsumén tetep anonim, nyerat ulasan négatip ngeunaan bisnis anjeun, kalayan teu aya buktina. Éta ngamungkinkeun pesaing anjeun nyerat ulasan palsu / goréng sacara anonim, sareng ngarusak reputasi bisnis anjeun. Janten Yelp hoyong kuring mayar $ 540 sabulan kanggo éta ?! Kuring malah kagungan palanggan masihan kami ulasan bintang 1, ngan saukur kusabab kami dipesen, sareng henteu ngagaduhan téknologi pikeun anjeunna dina waktos éta (10:30 pm). Kami henteu parantos ngalakukeun padamelan naon-naon pikeun aranjeunna, kami sopan, kami maju sareng jujur. Tapi ngagaduhan ulasan 1 bentang kusabab urang sibuk! Yelp nolak ngahapus.

  33. 40

    Anjeun tiasa ngalayanan iklan nyalira dina platform Yelp dina jadwal anu anjeun resep. Ngan upami anjeun masrahkeun kontrak sareng Yelp yén komitmen taunan diklik.

    Asup di Biz.yelp.com salaku pamilik bisnis sareng anjeun tiasa ngahurungkeun iklan kanggo jumlah atanapi jangka waktu naon. Anjeun henteu kéngingkeun pidéo éta tapi anjeun tiasa nyobian iklanna. Kami nganggo pikeun klien.

  34. 41

    Michelle - Hatur nuhun parantos ngintunkeun. Naha anjeun sanggup masihan kuring langkung jero jero / pamahaman ngeunaan iklan ngalayanan diri vs "kontrak pemesanan"?

  35. 42

    Ngalawan kaputusan kuring anu langkung saé, kuring ngadaptarkeun diri sareng Yelp pikeun kampanye iklan pikeun ngajalankeun minimal tilu bulan, biaya iklan maks $ 1,000 per bulan, kalayan biaya pembatalan mimiti $ 700. Usaha kuring hukum kabangkrutan. Abdi pengacara kabangkrutan / pengacara, henteu ngalakukeun jinis hukum anu sanés, sareng Yelp terang éta. Moal lami deui saatos kuring mendakan yén aranjeunna ngajalankeun iklan kuring (anu kuring mayar kanggo klik) pikeun milarian "hukum panyewa" sareng "sidik sidik langsung". Kuring henteu nyieun ieu!

    Kusabab jasa iklan anu sampurna pisan, kuring ngabéjaan ka Yelp sareng ngabolaykeun jasa éta. Aranjeunna payun sareng muatan kuring pikeun klik iklan salami dua bulan sésana ($ 575 sareng $ 1,000) sareng ogé biaya pembatalan $ 700.

    Kuring ngabantah sadayana tilu biaya sareng perusahaan kartu kiridit kuring. Biaya # 1 ($ 575) parantos dibéréskeun sapinuhna pikeun kuring. Biaya # 2 ($ 1,000) masih dina prosés. Biaya # 3 (biaya terminasi $ 700) diputuskeun pikeun ni'mat Yelp kusabab "éta dina kontrak"! Naha kuring bakal nyandak waktos sareng masalah pikeun ngagugat aranjeunna pikeun éta? Mamang.

  36. 43

    Yelp jauh perusahaan parah anu kuring kantos damel. Per-klik rip-off lengkep. Kuring mendakan aranjeunna nipu sareng kuring kedah digawé pikeun terang ngeunaan biaya pembatalan. Syukur kuring ngan ukur gaduh kontrak tilu bulan. Kuring damel sareng seueur perusahaan on-line sareng aranjeunna henteu sampurna, tapi Yelp ngan ukur hiji anu kuring henteu percanten.

  37. 44

    Kuring gaduh hiji lalaki (kuring) ngabereskeun hawu, rep Yelp éta saé pisan sareng pengkuh pisan dina usaha supados kuring daptar. Kuring bébéja ka anjeunna unggal-unggal urang nyarios naon anu kuring pilari. Upami urang milarian "perbaikan perapian sareng kota" kuring ningali yén yelp nyebatkeun "Perbaikan tungku Gas Pangsaéna di Renton, WA - Yelp" sareng sok aya dina halaman kahiji. Kuring bébéja ka aranjeunna Upami kuring mayar anjeun bakal kuring rengking dina halaman kahiji saatos aranjeunna klik dina situs Yelp, kuring bébéja yén kuring bakal. Naha milarian tadi wengi, diklik dina Yelp, nalika kuring dugi ka halaman 9 aya kuring, 80+ bisnis engké, kuring bahkan sumping saatos saurang lalaki sareng Biz na anu disebut Honey-do Handyman, kuring yakin anjeunna jalma anu hébat tapi nyaan? Kuring ngahususkeun dina ngalereskeun hawu sareng tukang ngabantingkeun hasil kuring? Disebut pikeun ngabolaykeun sareng ngagaduhan carita anu sami sareng sésana ti jalma anu kuring kantos baca dina situs ieu, pastina kuring bakal maca ieu sateuacanna. Kuring ngan ukur ngabolaykeun kartu kiridit kuring jadi kuring ngaharepkeun nyingkahan BS 2 bulan anu henteu kantos disebatkeun nalika kuring daptar, sareng kuring nyarios bakal masihan sababaraha bulan sareng tingali naha kuring hoyong teraskeun. Teu aya jalan kuring badé daptar sareng kontrak, teu tiasa ngajantenkeun langkung jelas pikeun wakil penjualan. Kuring terang langkung saé tapi dijual atoh. Sakali deui kuring hilap percanten Gut kuring, hayu nyanghareupan éta, hiji perusahaan peringkat "non-biast" (sp) anu nyungkeun perusahaan nambihan dolar, HELLO !!!!!!!! Salah urang…….

  38. 45

    Bungah ningali sawala ieu, ngan ukur ngarepkeun kuring Sateuacan méncrang sareng program Ad Yelp. Kami yakin ieu mangrupikeun scam total. Saatos bulan kahiji kuring dibéré analitik sareng tagihanana anu nunjukkeun puluhan telepon kuring terang yén kami henteu kantos nampi: Kuring taliti ngalacak log ID panelepon kami sareng 75% telepon anu aranjeunna nyarios yén kami henteu kajadian (tanggal / waktos / telepon nomer henteu ngadaptar) sareng seueur anu nyarios yén teu aya waleran, ngan henteu mungkin. Kami HENTEU ningali uptick ageung dina panggero ajakan sampah sareng seueur anu cocog sareng log telepon kami. Kusabab kitu urang leres-leres henteu percanten jumlahna dina ratusan klik anu sakuduna kami ngagaduhan daptar iklan. Kami ngagaduhan telepon ZERO ti jalma anu nyatakeun yén aranjeunna ningali Iklan konsumén Yelp sareng ZERO kami. Kusabab kabijakan pembatalan aranjeunna, urang akhirna dibobol ampir $ 1400 kanggo kaluar tina panipuan. Cara anu paling saderhana pikeun nempo ieu nyaéta aranjeunna henteu tiasa nyayogikeun Buktina tina klik anu aranjeunna nyarioskeun ngahasilkeun pikeun bisnis anjeun, anu mangrupikeun dasar tina tagihanana. Ati-ati, awas, awas, urang leres-leres moal pernah nyarankeun Iklan Yelp rip-off ka saha waé.

  39. 46

    Produk pariwara anu parah! Méakkeun leuwih $ 2000 sareng teu ngagaduhan hiji kalungguhan. Teras dibatalkeun sareng ditagih $ 700. Moal nyarankeun ka saha, iraha waé. Ripoff lengkep !! Ditanya pikeun nyarios sareng batur ngeunaan éta sareng henteu pernah ngabales telepon atanapi email kuring.

  40. 47

    Entong ngambek, males.

    Faktor nomer hiji pikeun narik usaha dina YELP sanés iklan. Éta ulasan.

    Kusabab kitu urang ngembangkeun booster ulasan "Y" - anu ngajantenkeun gancang-gancang jalma ninggalkeun ulasan anjeun. - Sadayana pikeun sakedik biaya tina sasasih iklan, kéngingkeun ulasan sataun. Ditambah ulasan lengket salamina. Hubungi 5StarMarketingSoftware pikeun cara anu langkung saé pikeun ngawangun bisnis di Yelp.

  41. 48

    Kuring daptar pikeun sidang gratis nganggo yelp, dibatalkeun saatos saminggu kumargi kuring henteu nampi petunjuk anu mumpuni, sareng aranjeunna ngeusi kartu kuring $ 450 2 bulan saatos, nyarios yén kuring henteu kantos ngabolaykeun. Aranjeunna nyarios yén kuring kedah nampi email pembatalan ti aranjeunna upami kuring batal, anu deui kusabab kuring henteu masalah sareng sistem aranjeunna. Kuring nyarios sareng departemen tagihanana, anu nyarios yén aranjeunna moal ngabalikeun duit akun abdi sareng aranjeunna tiasa ngabatalkeunana dinten ayeuna ... Ieu sigana sadayana teuing diitung. Kuring langsung nyauran perusahaan kartu debit kuring sareng ngajantenkeun aranjeunna sengketa. Nalika kuring nelepon deui ka tukang nyarios sareng manajer, aranjeunna henteu ngawaler kumargi aranjeunna nyarioskeun éta mimitina sasih sareng aranjeunna seueur teuing masalah tagihan. Abdi tiasa ngabayangkeun! Kuring henteu nampi salah sahiji faktur, email atanapi béwara yén kuring bakal ditagih dina waktos ieu, aranjeunna ngan saukur ngalirkeun kartu kuring. Google sareng Facebook teras-terasan ngirim pembaruan ka anjeun nalika iklan. Yelp sigana henteu janten jalan anu saé, sareng ieu mangrupikeun usaha anu gagal dina ngumpulkeun pendapatan dina biaya nasabah. Henteu resep ku kurangna aranjeunna ngalereskeun kaayaan, atanapi layanan palanggan maranéhanana. ULAH Daptar pikeun PERCUMA YELP GRATIS! Éta scam

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.