Ngajalajah Blue Yeti

acan mikropon

nu Martech Zone radio acara parantos nyetir seueur pamirsa (langkung ti 1,500!) Sareng janten langkung populér unggal minggu. Kalayan popularitas ogé muncul kritik ... sareng Dave Woodson, podcaster berpengalaman, masihan kami waktos anu sesah (pantes) ngeunaan kualitas podcast kami. Kami nganggo a Mikrofon USB Snowflake Bulao di kantor kami - anu sanés gratis pikeun akustika pisan.

Hasilna nyaéta mikropon ngempelkeun keran naon waé dina méja, rengrengan kulkas urang, sareng kualitas tin-canny. Di rohangan anu sepi kalayan bahan nyerep, mikropon éta saé pisan. Utamana kusabab éta portabel sareng tiasa ngageser langsung kana kantong anjeun. Saatos sataun perjalanan, layar kuring némbongan sareng meryogikeun perekat pikeun napelkeun deui. Waktos kanggo mikropon énggal!

Dave nyarankeun Blue urang Yeti USB Mikropon janten kami langsung mesen sabab éta lumayan… langkung ti $ 100. Éta dugi sateuacan acara radio pang anyarna kami ngabahas Fitur email anyar Facebook sareng sababaraha ahli industri.

Wah, lumayan kasurupan! Mikroponna dianggo saé sareng kualitas acara parantos ningkat sakedik. Kuring masih yakin yén kami ngagaduhan sababaraha tantangan sareng méja logam sareng kamar kamandang kami ngayakeun acara di… tapi urang bakal teraskeun ningkatkeun waktosna. Hatur nuhun pisan ka Dave kana rekomendasi éta.

Mikropon na gaduh 4 modeu operasi gumantung kana pemirsa anjeun. Éta gaduh sababaraha setting, gumantung kana lokasi sora anu anjeun nyobian - stereo, kardiod, omnidirectional, sareng bidirectional. Ieu penjelasan ngeunaan Setélan Yeti sareng aplikasi tina situs Blue:
Setélan Yeti

Kami bakal neraskeun damel di kantor pikeun ningkatkeun akustik, tapi kuring henteu ragu yén kami mendakan mikropon podcasting anu leres. Ieu mangrupikeun peralatan anu saé ku harga anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.