Yext: Hiji Layanan Lokasi pikeun Ngatur Sadayana

yext lokal

Upami anjeun kantos nyobian ngadaptarkeun usaha anjeun sareng seueur situs lokal di luar sana, éta mangrupikeun waktos anu ageung. Henteu ngan unggal situs ngagaduhan metodologi pendaptaran anu béda, sadayana ogé ngaganggu sareng ngadaptarkeun anjeun kana daptar upsell. Kami didaptarkeun sareng Yext dinten ayeuna sareng mayar paket PowerListings na. Kirang ti $ 50 per bulan, éta ngamungkinkeun anjeun ngatur langkung ti 30 situs daptar lokal sadayana tina platform sentral.

Ieu layar administrasi anu nyayogikeun inpormasi daptar anjeun:
yext

Kusabab unggal sumber gaduh basis data na nyalira, aya 100s basis data inpormasi lokal di ditu. Tapi masalahna, aranjeunna leres-leres nyambung, sareng iraha waé data robih, éta gancang ragrag tina panyingkronan. Nyatana, rata-rata, 6% tina daptar robih unggal bulan, sareng hasil ahirna nyaéta langkung ti 20% pamilarian lokal mulihkeun informasi anu henteu lengkep pikeun pangguna akhir. Hasil akhirna nguciwakeun pisan pikeun bisnis sareng pangguna… Yext PowerListings ngajawab masalah ageung ieu ku museurkeun hasil teangan lokal di sadaya situs anu béda kalayan hiji sistem.

Ieu layar pamilarian dimana anjeun tiasa milarian kanggo mendakan sareng nyambungkeun daptar lokal anjeun sareng unggal situs:
milarian yext

Dina sababaraha menit, daptar kami aktip dina sababaraha situs sareng kami kéngingkeun peringatan email nalika batur hirup. Sanaos kami henteu ngantisipasi gaduh banjir besar bisnis salaku agénsi ngalangkungan pamilarian lokal, masih penting yén bisnis kami didaptarkeun sacara akurat sareng dipendakan ngalangkungan sadaya situs ieu. Utamana ku kamekaran anu luar biasa tina jasa basis lokasi dina alat sélulér. Kami hoyong dipendakan sacara lokal sapertos nasional sareng internasional. Upami anjeun bisnis ritel, éta penting!

Antarbeungeutna saderhana dianggo, sareng ogé ngamungkinkeun perusahaan multi-lokasi pikeun ngatur lokasi na dina perusahaan vérsi. Candak uji coba Yext ku milarian bisnis anjeun nyalira ngalangkungan situs lokal. Hatur nuhun ka rerencangan urang di Pangaruhna kanggo mendakan!

5 Komentar

  1. 1
  2. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.