Anjeun Sanés Pamaké Anjeun

Depositphotos 1305765 xs

Upami anjeun ahli dina bisnis anjeun, anjeun terang langkung seueur tibatan saha waé ngeunaan naon anu anjeun lakukeun sareng ngeunaan detil produk anjeun. Produk anjeun, saliwatan, tiasa janten jasa, halaman wéb, atanapi barang anu nyata. Naon waé anu aya Anjeun produk, anjeun kamungkinan bisa ningali kaahlian anjeun sareng genius dina unggal bagian éta. Masalahna? konsumén anjeun henteu tiasa.

photo.jpgKonsumén kedah ngalengkepan tugas sareng produk anjeun ngarah tiasa ngalih kana tugas sanés anu aranjeunna kedah ngalengkepan. Sadaya palanggan anjeun ningali dina produk anjeun mangrupikeun alat pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan.

Dina raraga ngahasilkeun produk anu suksés, anjeun kedah ngartos saha anu nganggo produk na naha aranjeunna ngagunakeunana. Anjeun ogé kedah nampi yén produkna henteu didamel utamina pikeun anjeun.

Kumaha anjeun terang naon anu dihoyongkeun ku pelanggan?

  1. Taroskeun ka aranjeunna? henteu serius, éta gampang éta.
  2. Lalajo konsumén nganggo produk anjeun. Catet masalah naon anu aranjeunna gaduh sareng jinis inpormasi anu aranjeunna ngarepkeun dina produk anjeun.
  3. Nguji fitur-fitur anyar, sacara fungsional, sareng desain. Palanggan resep masihan eupan balik, sareng aranjeunna bakal gaduh pangalaman pangguna anu langkung saé di payun sabab karaos aranjeunna ngabantosan ngadamel produk énggal langkung saé.

Diajar naon anu dipiharep ku konsumén sanés kedah mewah, mahal, atanapi nyéépkeun waktos.

Émut, anjeun ahli, tapi palanggan anjeun henteu.

Masihan aranjeunna naon anjeun mikir aranjeunna kedah, sareng aranjeunna bakal angkat ka tempat anu sanés.

Masihan aranjeunna naon aranjeunna sabenerna ngabutuhkeun, sareng aranjeunna bakal bogoh ka anjeun pikeun éta.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.