Anjeun Teu Kedah Ahli SEO!

Search Engine Optimasi SEO

Aya… Cenah mah! Kuring nyatakeun éta kusabab kuring ningali sadaya artos anu dibébaskeun dina search engine optimization ku leutik dugi ka ukuran tengah bisnis sareng saur kuring éta rakét. Ieu pandangan kuring ngeunaan industri optimasi search engine:

Seuseueurna Optimasi Mesin Search kalebet nyerat eusi hébat, mikat otoritas backlinks ka yen eusi sareng nuturkeun sababaraha prakték pangsaéna penting. Ieu sadayana dasar anu tiasa dituturkeun ku saha waé - tapi seuseueurna henteu.

Kuring masih ningali seueur situs anyar anu pencét pasar anu beurat gambar sareng téks ringan, anu henteu ngamangpaatkeun elemen saderhana sapertos judul, subheading, sareng sajabana… sareng henteu nempatkeun sitemap saderhana anu mesin pencari tiasa ngorondang. Tip ieu, anu kuring kantos nyerat langkung-langkung dina blog kuring sareng ningali teras-terasan dina blog anu sanés bakal ngagaduhan situs anjeun 99% jalan.

Kanyataanna nyaéta: Upami anjeun nyerat eusi anu sering aya hubunganana anu ngalebetkeun kecap konci sareng frasa anu dipilarian ku paluruh, situs anjeun bakal kapendak. Pangaruh tina eusi éta bakal dwarf sagala tweaking yén sagala ahli SEO tiasa ngahontal. Eureun miceun artos anjeun sareng mimitian nyerat eusi!

Sakitu seueur jalma resep ngabantah rahasia mesin pencari ngeunaan hal-hal sapertos panjang URL, tautan kaluar, nofollow, jst, sareng sajabana… tapi aranjeunna ngan ukur maén dina 1%. Pasti, pikeun sababaraha usaha, sakedik 1% tiasa janten bédana dina jutaan dolar ... tapi pikeun anjeun sareng kuring, éta susun.

Rahasia sanés industri nyaéta 99.99% persaingan anjeun henteu ngagaduhan petunjuk naon anu aranjeunna laksanakeun. Tulis kontén anu relevan, pikaresepeun sareng anjeun tiasa meunang perang dina pamilarian.

20 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas,

    Kuring satuju sareng perasaan anjeun yén daging sareng kentang (eusi) langkung penting maka kuah (optimasi SEO), tapi kuring panasaran naha anjeun nyarankeun ulah hariwang ngeunaan SEO sadayana…

    Kuring kantos maca sakitar internét yén aya hal anu kedah dilakukeun ku blogger pikeun ngaoptimalkeun tulisanana, sapertos milih kecap konci dumasar kana paménta teras naburkeun kata konci éta salami tulisan sahenteuna X kali tapi henteu langkung ti XX kali, sareng sajabana

    Naha anjeun ngarasa yén masih kedah dilakukeun, atanapi naha urang ngalangkunganana sareng ngan fokus kana nyerat wéb semantis akhirna?

    • 3

      Hai Chris,

      Nuturkeun prakték anu pangsaéna SEO kedahna. Ngagaduhan halaman anu dirarancang kalayan saé, gaduh situs anu ngamangpaatkeun alat sapertos sitemap pikeun nunjukkeun mesin pencari dimana milarian sareng naon anu penting, jst.

      Seueur teuing jalma, khususna "ahli" SEO ngabantah nuansa SEO sanés ngan saukur mamatahan klienna pikeun mendakan platform anu hébat ... sareng nyeratna. Sistem manajemén kontén anu saé bakal ngempelkeun prakték pangsaéna anu diperyogikeun, atanapi ngagaduhan sababaraha plugins / tambihan anu bakal ngabantosan.

      Sakitu seueur usaha alit dugi ka ukuranana anu nyéépkeun waktos sareng artos dina 1% sanés damel dimana aranjeunna leres-leres tiasa ngabédakeun!

      Thanks!
      Doug

    • 4

      Chris, teu aya rumus X-kali khusus. Éta langkung rumit tibatan éta sareng SEO anu ngalaman lengkep teu malire frékuénsi kata konci tapi anjeun kedah pastikeun ngagunakeun frasa konci sareng varian na dina tulisan anjeun.

      Milih kecap konci anu populér sareng anu ditargetkeun pisan ogé penting tapi sigana ieu asup kana bagian "eusi" tina grafik dina postingan Doug, sanés bagian Ahli SEO. Upami SEO mangrupikeun bagian tina strategi blogging anjeun, tibatan pemilihan kecap konci penting pisan.

  3. 6

    Salaku "ahli" SEO kuring kedah masihan koméntar di dieu. Upami anjeun milarian "widget" di Google ayeuna, aya 128,000,000 hasilna.

    Ngan 10 anu ditingalikeun dina halaman kahiji sareng ngan ukur 1 anu aya di titik luhur. Éta 10 jauh pisan tina 1% hasilna.

    Sedengkeun ieu mangrupikeun conto anu ekstrim, sareng kuring bari satuju kana premis postingan Doug, tetep émut yén dina industri anu kompetitif Doug 1% éléh sering tiasa janten bédana antara titik luhur atanapi titik halaman ka-3. Sareng kiridit Doug anjeunna nyebatkeun yén ieu kadang-kadang tiasa terjadi, kuring ngan ukur nangtung pikeun dulur-dulur SEO kuring 🙂 <- pikeun Doug Tesis, dina banyolan

    Eusi sareng backlinks mangrupikeun pondasi SEO. Fokus ka aranjeunna dugi ka anjeun parantos maksimalkeun pungsi efektivitasna.

  4. 7

    Doug,
    Hatur nuhun parantos nyerat ieu - saé pisan ningali industri anu transparan pikeun nyarios "anjeun henteu kedah ahli" bari nyarios ti korsi ahli. Leres, éta kerja keras, tapi éta ngan ukur butuh.
    Steve

  5. 8

    Kuring henteu satuju kana pernyataan anjeun. Kuring damel di SEO sareng padamelan anu kuring resep. SEO mangrupikeun aspek penting pikeun ngembangkeun wéb anu henteu tiasa diémutan. Masalahna nyaéta, sering-sering, éta teu dipaliré dina ni'mat rarancang mancur sareng implementasi anu kirang.

    Tingali ku cara kieu. Perusahaan henteu hoyong mikir ngeunaan SEO. Aranjeunna langkung resep mayar batur pikeun mikirkeun éta sareng pastikeun yén éta ngalaksanakeun leres. Sapertos aranjeunna langkung resep mayar batur pikeun mikirkeun desain. Masalah utama nyaéta seuseueurna désainer henteu mikirkeun SEO.

    Naha batur mayar platform blog Compendium, padahal aya sababaraha pilihan gratis anu tiasa dianggo ogé? Henteu peryogi seueur buang WordPress dina sérver anu sayogi nyalira sareng mimiti ngeblog. Tapi jalma mayar anjeun pikeun kaahlian anjeun, sareng éta anu mayar perusahaan nalika aranjeunna mésér konsultasi SEO.

    Kuring moal ngajawab yén aya seueur SEO anu leres-leres henteu terang naon-naon di luar sana, tapi anjeun bakal ngajalankeun éta dina sagala bidang. Kanyataanna nyaéta, kuring terang SEO sareng ngalakukeun padamelan anu pangsaéna pikeun klien.

    Janten, perusahaan peryogi ahli SEO, upami aranjeunna henteu tiasa repot diajar ngeunaan SEO nyalira.

    • 9

      Jonathan - Sigana anjeun nyieun kasus kuring di dieu! Alesan naha batur hoyong nempatkeun blogna dina platform sapertos Compendium nyaéta supados aranjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan SEO!

      Kuring yakin aya sababaraha perusahaan anu nuju perang pikeun 4 luhur sareng kuring nyatakeun yén aya 1% (atanapi kirang) anu kedah ngahubungi ahli SEO pikeun ngabantosan aranjeunna.

      Pos kuring saleresna ngeunaan perusahaan biasa… kaseueuranana ngan saukur kedah mendakan platform anu saé anu ngamangpaatkeun prakték pangsaéna SEO, nyerat eusi anu aya hubunganana, sareng ngajantenkeun narik perhatian. Éta henteu peryogi 'ahli'.

  6. 10

    Kacuali anjeun 100% didaptarkeun pikeun milarian optimasi mesin anjeun kedah nyewa SEO. Téori optimasi mesin pencari saderhana tapi leres-leres ngararangkay halaman wéb butuh seueur padamelan sareng pangetahuan.

  7. 11

    Hai Doug,
    Pos hébat! Kuring parantos maca anjeun blog cukup lami pikeun terang yén anjeun mikaresep deui anu hadé, janten kieu:

    Saur anjeun sangsara tina "Kutukan Ilmu". Sumpah Pangetahuan umum pisan pikeun jalma téknis (kuring ogé kasiksa), sareng kajadian nalika aranjeunna hilap sapertos kumaha mimitina nalika aranjeunna henteu terang nanaon.

    Jalma anu gaduh halaman wéb bisnis leutik kedah terang seueur hal upami aranjeunna ngarepkeun hasil dina mesin pencari.

    Anjeun parantos diajar sadayana ngeunaan SEO nalika anjeun ngawangun situs ieu, tapi éta sababaraha waktos ka pengker sareng ayeuna hésé pikeun nginget sadaya hal anu anjeun pelajari sapanjang jalan.

    Ieu ngan hiji conto ringkes ngeunaan hal anu anjeun pelajari "dina Pakasaban" sareng situs anjeun:

    Nalika anjeun mindahkeun situs anjeun tina
    dknewmedia.com -> marketingtechblog.com

    Léngkah ieu diperyogikeun anjeun:

    Masang sareng ngartos Google Analytics sareng alat wéb (pikeun mastikeun tautanana ngalih, ogé trafic),

    Anggo 301 alihan (dina anjeun file .htaccess)

    Nyiptakeun file robots.txt (milik anjeun henteu sepele sareng henteu standar)

    Nyingkahan duplikat eusi sareng masalah nami kanonis

    … Sareng seueur hal-hal sanés di sapanjang jalan.

    Pindahkeun situs anjeun sanés janten tugas saderhana pikeun anu sanés ahli, sareng émut, éta ngan ukur hiji conto inpormasi anu manpaat anu anjeun anggo sapanjang jalan!

    Anjeun peringkat pisan pikeun istilah sapertos "téknologi pamasaran" sabab anjeun nyerat pisan, sareng kusabab anjeun terang seueur ngeunaan SEO.

    Janten, salami urang kalebet aspek téknis ieu SEO dina "Prakték Pangsaéna" kuring satuju pisan.
    hatur nuhun
    nepak

    • 12

      Dipecat! Mémang anjeun kenal kuring ogé, Pat!

      Leres kuring pasti ngabijilkeun sareng nyabit situs abdi pikeun SEO sakedik. Nanging, poin kuring di luhur henteu leres-leres nargétkeun kuring, éta nargétkeun rata-rata perusahaan kaluar dina jaring. Kuring nyabit-nyabit sareng ngarobih sareng ngarobih seuseueurna sabab kuring rada geek.

      Dina kajujuranana, kuring panginten tiasa ngalaksanakeun langkung seueur karusakan tibatan anu hadé dina jarak jauh.

      Kaleresan, kuring ogé ngaku yén upami kuring nargétkeun kontén kuring langkung saé sareng, meureun, ngawangun sababaraha blog - yén kuring bakal langkung narik perhatian. Eusi anu aya hubunganana, eusi sering… menang unggal waktos.

      Hatur nuhun pikeun koméntar anu hébat!
      Doug

  8. 13

    Doug;
    Anjeun neunggeul kuku deui kana sirah. Masalahna janten parah di arena bisnis alit dugi ka ukuranana alit sabab kanyaho ngeunaan wéb sareng halaman wéb minimal sareng aranjeunna kapaksa gumantung kana konsultan bahkan nyerat sareng ngasongkeun kontén pikeun aranjeunna. Aranjeunna sacara harfiah aya dina rahmat konsultan wéb sareng aranjeunna nyorong SEO sareng usaha alit mésér éta. Ogé seueur konsultan ieu anu ngawangun situs pikeun aranjeunna henteu langkung ti désainer anu ngan resep kumaha artistik situsna katingali kusabab éta kumaha aranjeunna mikir sareng naon anu aranjeunna ngartos.

  9. 14

    Doug, Pernyataan anjeun "Tulis kontén anu relevan, anu narik sareng anjeun tiasa meunang perang dina pamilarian" pas kana artos. Pangajaran anu kuring pelajari: pilih topik anu anjeun resep, sering nyerat sareng ngaitkeun ka batur. Saatos sakedik langkung ti sataun éta mimiti jalan. Oh enya, sareng kalkulator Tuned In parantos ngabantosan pisan. -Michael

  10. 15

    Anjeun leres yén kasuksésan halaman wéb dina hetting diakuan tiasa disababkeun ku eusi sareng backlinks. Nanging, anjeun moal tiasa miceun para ahli SEO sadayana. Hal anu aranjeunna disebat ahli SEO henteu terang yén aranjeunna terang naon anu kedah dilakukeun pikeun halaman wéb anjeun pikeun ngajantenkeunana dina peringkat halaman luhur google.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.