Anjeun panginten peryogi Ahli Marketing Email Upami…

Depositphotos 23190588 s

Pos ieu dimaksudkeun pikeun janten sumber pikeun jalma anu, katampi, terang yén aranjeunna tiasa nampi nilai langkung tina saluran email. Henteu janten masalah upami mutuskeun nyewa ahli luar, sapertos hiji agénsi pamasaran email, atanapi bakat di-imah; pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nganilai sareng ngaevaluasi usaha pamasaran email anjeun ayeuna.

Hayu Tingali Nomer

Email parantos janten tempat kerja pamasaran pikeun dasawarsa, sareng éta sigana moal robih dina waktos anu payun. Éta ngamungkinkeun nargétkeun sabab éta data disetir. Éta ngadorong penjualan langsung. Éta ngawangun hubungan, kasatiaan sareng kapercayaan. Éta ogé ngadukung penjualan ngalangkungan saluran langsung anu sanés:

  • Dumasar kana Asosiasi Pemasaran Langsung, Pamasaran email ngahasilkeun ROI $ 43.62 pikeun unggal dolar anu dihasilkeun, éta dua kali tina juara kahiji.
  • Ringkesan ku MarketingSherpa nyatakeun, Jalma anu ningali épéktipitas program email na ngirangan sigana bakal ngagaduhan sikap organisasi anu pondok kana taktik éta. Organisasi anu ngagaduhan pandangan anu berorientasi kana investasi kana email.
  • nu Déwan CMO'S Marketing Outlook '08 Laporan ngalaporkeun rencana sareng opini 650 pemasar. Marketing email mangrupikeun daérah targét luhur pikeun inpéstasi.
  • Dina survey pangecér, Toko.org nyatakeun yén "E-mail mangrupikeun taktik suksés anu paling disebatkeun sacara umum".

Nanganan Email Marketing Di-imah?

Upami anjeun henteu ngagaduhan hubungan agénsi anu aya atanapi ngagaduhan bakat di bumi anu cekap, pertimbangkeun ieu:

  1. Anjeun (hartosna anjeun atanapi tim anjeun) terang bisnis anjeun; naha anjeun ogé ahli dina pamasaran email?
  2. Upami leres, naha anjeun gaduh waktos sareng tanaga pikeun ngaoptimalkeun usahana?
  3. Kumaha pamasaran sareng CRM terintegrasi anjeun ngabandingkeun pesaing anjeun?
  4. Naha pamasaran email anjeun ngajalankeun penjualan, ngawangun kasatiaan, sareng ngirangan biaya pamasaran?
  5. Naha program email anjeun didirikeun dina data panilitian sareng / atanapi sajarah?
  6. Naha padamelan di bumi anjeun ngahémat atanapi ngaluarkeun artos anjeun?

Parantos gaduh Ahli?

Upami anjeun parantos ngagaduhan agénsi pamasaran atanapi bantosan luar sanés, naros ka diri sorangan:

  1. Naha aranjeunna khusus kana email atanapi aranjeunna jasa pinuh?
  2. Naha aranjeunna ngahasilkeun ROI anu saluyu sareng papanggihan di luhur?
  3. Naha aranjeunna mikir ngeunaan urang tanpa didorong?
  4. Naha aranjeunna ngartos target pasar sareng prosés bisnis urang?
  5. Naha aranjeunna parantos ngajajah sareng monetisasi sadaya pilihan?
  6. Naha padamelanna pikeun prakték anu seger, pikaresepeun, sareng reflektif?

Potongan tina Persamaan Email Marketing

Pamasaran email tiasa ngalibatkeun akuisisi palanggan, ngabina timbel, réaktivasi klien sareng ingetan, sareng tangtosna penjualan langsung, anu hartosna yén seueur prosés sareng jasa berpotensi aub, kalebet:

  • Strategi & Panilitian
  • Perencanaan Éditorial & Promosi
  • Nyalin Nyalin & Pangwangunan Eusi
  • Desain & Coding
  • Daptar Tumuwuh & Wangunan Komunitas
  • Daptar Segmentasi & Daptar Ningkatkeun
  • Profil Paripolah & Palanggan
  • Pangiriman Pesen & Pangawasan Pangiriman
  • Palang-saluran Integrasi
  • Panyadia Layanan Surélék (ESP) atanapi Evaluasi Solusi Mailing In-house
  • Nurturing Kalungguhan & Penjualan Langsung / Luhur / Palang
  • Tés Multivariasi & Optimasi Program

Upami daptar di luhur ngalangkungan langkung seueur tibatan anu anjeun lakukeun, ieu tiasa janten indikator anu kuat yén anjeun nuju henteu-ngamangpaatkeun saluran anu lumayan ieu. Sugan waktuna pikeun mitra pamasaran anu seger atanapi meureun anjeun kedah ngorbankeun anggaran sareng / atanapi nyayogikeun tim anu langkung saé sareng latihan anjeun?

Upami anjeun parantos (sacara resmi) nangtoskeun yén anjeun peryogi bantosan, teraskeun. Dina angsuran kadua sareng terakhir urang bakal ngabahas CARA pikeun milarian sareng ngavaluasi bakat mumpuni anu cocog sareng kabutuhan unik anjeun sareng nyumponan batesan anggaran anjeun.

3 Komentar

  1. 1

    Témbal - ieu téh pos favorit kuring anjeun nepi ka ayeuna. Saran anu saé! Janten seueur perusahaan bajoang sareng sumber daya anu aranjeunna gaduh sareng henteu tiasa ngahontal poténsina. Éta tempat gawé bareng jeung ahli sok kaputusan hébat!

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.