Anjeun Kedah Dina Halaman Hasil Mesin Milarian Ieu

Search Engine Optimasi SEO

Wengi ayeuna kuring resep nyarios sareng acara perdana Techmaker, cabang khusus khusus industri pikeun Rainmaker. Saatos cicing di Indianapolis salami 7 taun sareng lalaunan ngalangkungan sektor téknologi, éta resep pisan ningali ieu bentukna.

Kuring ngalakukeun skit wengi ayeuna sareng pikir éta tiasa lumayan saé. Doug Theis linggih sareng kuring dina Jumaah saatos kuring ngabagi ideu sareng kami ngabedega naskahna babarengan. Skit na éta ngeunaan perusahaan fiktif anu milari sumber IT pikeun ngabantosan ngalereskeun masalah Exchange. Kami pura-pura yén perusahaan milari bantosan - mimiti dina Facebook, teras LinkedIn, teras Twitter sareng pamustunganana dina situs wéb perusahaan.

Unggal nganjang ka salah sahiji média ieu katempuhan musibah. Komo situs wéb perusahaan, rujukan, pinuh ku pamasaran nyarios - kalayan henteu aya kontén anu nyokong konsultasi IT Exchange atanapi cara anu épéktip pikeun kontak sareng perusahaan. Unggal réspon dilakukeun sacara réaksi pisan ku bantosan Bola Lorraine sareng Doug Theis tina Pusat Data Lifeline.

Kacindekan tina skit éta ngan ukur kuring nyarioskeun hasil anu aya kaitanana ku Google, maksud anu datang, ogé perséntase panggunaan. Jalma anu nganjang ka Facebook henteu niat mésér, tapi batur anu milari produk atanapi jasa ngagaduhan hajat. 90% jalma ayeuna ngahijikeun pamilarian kana kagiatan Internét sapopoé - Facebook, Twitter, LinkedIn, sareng sajabana digabungkeun kirang ti 4%.

Kanyataanna nyaéta perusahaan anu hoyong sacara efektif kéngingkeun inbound kedah ngamangpaatkeun sababaraha jinis strategi Search Engine Marketing (atanapi sababaraha). Blogging pikeun SEO mangrupikeun alat anu luar biasa kuat pikeun kéngingkeun kalungguhan.

  • Blog anu leres mesin pencari dioptimalkeun. Jangkauan henteu terbatas sareng eusi anu saé anu teras-terasan - salami anjeun nyerat eusi anu saé, anjeun bakal mendakan.
  • Situs wéb anu leres mesin pencari dioptimalkeun. Diwatesan ku ukuran situs sareng kecap konci anu dioptimalkeun, halaman wéb SEO sering mangrupikeun kajadian anu sakali leungit.
  • Situs kalayan strategi halaman badarat anu dioptimalkeun. Ieu strategi anu épéktip pisan tapi mahal dina ngembangkeun sareng prakték SEO.
  • Mayar-per-klik. Ieu ogé épéktip, tapi diwatesan ku kecap konci anu pasti anu anjeun mayar sareng 5% dugi ka 15% tina klik dina Halaman Hasil Search Engine (SERP).

Pamustunganana, kuring yakin blogging mangrupikeun taktik anu hébat nunjukkeun kamampuan perusahaan ngahasilkeun kontén. Ogé, blog gaduh kauntungan tambahan tina RSS, ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun dina téknologi anu sanés - Facebook, LinkedIn, Twitter (kalayan Twitterfeed), komo agregasi kana halaman wéb.

Milarian Google pikeun produk atanapi jasa anjeun (sareng lokasi upami berlaku). Naha anjeun muncul dina hasil éta? Anjeun kedah! Anjeun kedah aya dina halaman hasil search engine ieu.

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun parantos kalebet kuring dina skit anu pikaresepeun ieu anu ngagambarkeun hiji hal anu penting. Upami palanggan poténsial anjeun (pembeli anu sigana) henteu tiasa mendakan anjeun nalika aranjeunna siap mésér, anjeun moal gaduh kasempetan dina bisnisna.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.