Anjeun Badé Maca Saban Tulisan Upami Kuring…

Sengit Maca LaptopCEO kuring parantos nyewa sumber waktos paruh pikeun ngahasilkeun salinan pamasaran anu urang butuhkeun nalika urang nyebarkeun halaman wéb pamasaran anyar kami. Jalma anu ngiring ngagaduhan latar pamasaran anu kuat tapi henteu latar belakang pamasaran wéb - Kuring yakin yén aranjeunna bakal tiasa nyandak éta gampang (kuring ngarepkeun éta!).

Pikeun nyayogikeun sababaraha arah, kuring parantos nyayogikeun panulis naskah sareng sababaraha sumber anu hébat dina eusi tulisan. Salah sahiji sumberna nyaéta Blog Top Marketing Junta42's Top. Kuring henteu acan ngariksa sadaya blog dina daptar éta tapi éta ngagaduhan sababaraha kapercayaan nunjukkeun yén kuring mendakan CopyBlogger di ditu! Kuring ge bakal ningali situs anu sanésna.

Tips pikeun Nulis Salin pikeun Loka atanapi Blog anjeun:

Tanpa ado salajengna, ieu mangrupikeun tips luhur pikeun copywriting. Kuring kedah ngamimitian ku nyatakeun yén kuring kaliru kusabab henteu ngamangpaatkeun ieu dina sadaya tulisan blog kuring. Mudah-mudahan anjeun bakal ngalakukeun padamelan anu langkung saé tibatan kuring. Anjeun bakal ngala pahala!

  • Judul Captivating - milih judul anu teu siga koran tapi, langkung luhur, minat pamiarsa nalika aranjeunna ngaluncat kana hasil mesin pencari sareng ngepakkeun eupan RSS na.
  • Eusi Chunking - rohangan bodas nyaéta sobat urang. Pikeun ngajantenkeun salinan anjeun tiasa dibaca ... atanapi henteu tiasa diémut ... hindari paragrap anu anjeun pelajari nyerat di kuliah. Sabalikna, pilih judul anu kuat, atanapi sub judul, dituturkeun ku paragrap tina 1 atanapi 2 kalimat anu kuat pisan. Ngamangpaatkeun daptar pélét atanapi nomer.
  • Tautan sacara bébas - internal ngaitkeun kana artikel anjeun nyalira nganggo kecap konci anu bakal ngajalankeun patalimarga. Ogé kaitkeun sacara éksternal, promosikeun blog sanés anu bakal mayar anjeun sababaraha dinten. Ieu nguatkeun indéks mesin pencari anjeun, ngabantosan pikeun ngajaga pangunjung dina situs anjeun langkung lami, sareng ngamajukeun blog sanés - ngungkabkeun pemirsa anjeun sareng anu sabalikna.
  • Anggo Konci sareng Frasa Key - ngartos naon anu dipilari ku jalma dina wéb mangrupikeun konci pikeun ngartos kumaha situs anjeun bakal dipendakan ngalangkungan mesin pencari. Ngagunakeun kecap konci sareng frasa konci pikeun eusi anjeun bakal ngabantosan eusi éta dina mesin pencari sareng nyandak jalma kana situs anjeun anu milari naon anu anjeun sayogi.
  • Unggal halaman mangrupikeun halaman badarat - Pamasaran wéb sering nyarioskeun halaman badarat sareng aranjeunna sacara bébas diidentifikasi minangka dimana anjeun ngarahkeun pangunjung tina email atanapi promosi. Nanging, kumargi halaman wéb anjeun atanapi kontén blog na (mudah-mudahan) diindéks masing-masing ku mesin pencari, ieu ngandung hartos yén unggal halaman anu diindeks nyalira janten halaman badarat! Kitu cenah, penting pikeun anjeun ngarawat unggal halaman saolah-olah anu maca henteu kantos ka situs anjeun sateuacanna. Utamana ku blog! Kirang ti 10% pengunjung anyar kuring kéngingkeun blog abdi liwat halaman bumi kuring.

Taun kamari kuring nulis, Eureun Nulis pikeun Mesin Milarian. Éta jurus anu kuat ngalawan nyerat eusi anjeun ngan ukur pikeun mikat mesin pencari sabab éta bakal pareum pamiarsa. Kuring nangtung ku tulisan éta; kumaha oge, kuring yakin aya kasaimbangan nalika anjeun nyerat kontén anjeun.

Upami anjeun tiasa nyerat kontén anjeun sahingga pamiarsa tiasa mendakanana, terasrasakeun, Janten perhatosan mesin pencari anjeun parantos mendakan kasaimbangan anu sampurna.

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun kana tips na,
    Kuring bahkan henteu pernah nganggap ngarawat unggal halaman sapertos halaman imah.
    Ngajantenkeun akal yén henteu sadayana lebet ti halaman bumi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.