Analitik anjeun Leungit Tanda

Screen Shot 2014 10 19 di 12.29.23 AM

Dinten Jumaah, kuring nyarios di eduDEV, konperénsi pendidik Universitas sareng departemén pamasaran, ngeunaan panggunaan Analytics. Kaseueuran pemirsa ngagunakeun Google Analytics, janten presentasi éta dirobah kanggo éta. Daripada ngalakukeun presentasi anu bosen dina Google Analytics, kuring hoyong nyayogikeun pamirsa kalayan pangaruh naon anu aranjeunna analytics aplikasi leungit sareng alat naon waé anu aya di luar sana pikeun ngeusian lolongkrang.

Parabot anu kuring nyebatkeun dina Presentasi Analytics:

Sigana mah kuring kedah nyebatkeun Slideshare ogé! Slideshare nyayogikeun statistik ngeunaan kumaha presentasi anjeun ditingali sareng disebarkeun online.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.