Bisnis sareng Pemasaran Anjeun salaku Walungan

Ngalaman waktos anu énjing énjing nyarios di toko sareng Lorraine Ball. Perusahaan Lorraine ngahususkeun kana inisiatif eusi strategis pikeun usaha alit dugi ka ageung di Indianapolis - kaasup blogging, buletin sareng siaran pers. Lorraine parantos ngadukung pisan sareng salakina Andrew mangrupikeun jalma anu hébat sareng seniman anu luar biasa.

Lorraine sareng kuring ngagaduhan kasempetan pikeun damel pikeun perusahaan ageung, tapi urang resep ka tangkas sareng pikagumbiraeun tina usaha alit. Lorraine ngadorong sadayana magangna pikeun damel pikeun bisnis ageung salami sababaraha taun ... Abdi ogé nyarankeun éta. Pelajaran anu dipelajari dina kapamimpinan di perusahaan ageung tiasa kritis nalika ngajalankeun usaha alit.

Dina bisnis anu ageung pisan, pikeun ngajaga produktivitas, anjeun kedah masihan tanggung jawab ka pamimpin. Pengawas ngajalankeun visi pamimpin sareng karyawan pagawé. Gerentes nyaimbangkeun prioritas sareng ngahapus halangan. Sutradara ngabantosan ngajaga visi jangka panjang sareng mastikeun yén departemen tetep aya dina jalur. Wakil Présidén nyiptakeun visi jangka panjang sareng strategi organisasi. Jalma-jalma dina pituduh luhur, ngamajukeun, ngaborong, sareng ngawasan bisnis.
meandering-walungan.png
[Poto dipotong tina a latar tukang kapanggih dina Gnome]

Lorraine datang sareng kiasan anu saé. Janten pamimpin di perusahaan mirip pisan ngontrol walungan. Upami tujuan anjeun pikeun ngeureunkeun walungan, anjeun bakal ngalaman masalah! Perusahaan gaduh moméntum ... anjeun badé ngaco upami anjeun ngan saukur nyobian miceun bendungan atanapi alihan cai dimana éta henteu badé angkat. Micromanaging walungan moal ngahasilkeun nanaon tapi kacau.

Tujuan pamimpin kedahna nyaéta ngamangpaatkeun moméntum cai pikeun ngajaga arah cai bergerak dina arah anu visi peryogi. Masing-masing pamimpin dina organisasi sareng tim sareng padamel anu salajengna mangrupikeun alat pikeun mindahkeun moméntum. Peryogi pamimpin pikeun adaptasi, ngawasa, sareng utusan fungsi-fungsi anu diperyogikeun ... sareng teras-terasan tetep di cakrawala sareng dimana perusahaan nuju.

Ieu henteu béda sareng Média Sosial sareng Pamasaran Online. Kampanye anu diwangun kalayan gancang sareng strategi anu teras-terasan tiasa ngahasilkeun hasil minor di ditu di dieu. Strategi jangka panjang anu ngungkit unggal média pikeun kaunggulanana, kalayan sumber daya anu leres dipasihan, tiasa ngarahkeun walungan bagi perusahaan anjeun. Walungan badé teras-terasan ngalih sareng kakuatan anu luar biasa ... patarosan na naha anjeun badé ngamankeun kakuatan éta atanapi ngalawan éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.