Kandungan Anjeun bau sabab Éta Leungit Unsur-Unsur Ieu

bau bau

Laporan industri saatos laporan teras-terasan nyatakeun kanyataan yén hyper-relevansi sareng personalisasi mangrupikeun konci mutlak pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi. Janten naha maka pemasar kontén teras-terasan nyerat drivel umum anu sami sareng drivel batur? Tadi wengi kuring ngayakeun presentasi di lokal Sparks acara sareng kuring nyebatna:

Eusi Anjeun Nguseup. Persis Sapertos Anjeun Hoyong.

Intina kuring kalayan presentasi éta henteu nyigeung kamampuan jalma nyerat kontén; éta pikeun nyempad kamampuan aranjeunna pikeun nyerat eusi pikeun pemirsa. Kami condong teras mundur dina nulis eusi éta Kami yakin penting, tapi éta ngan ukur nyambungkeun kana pecahan pemirsa sacara umum.

Masalahna urang nyaéta pemirsa urang rupa-rupa. Dua prospek kalayan demografi anu idéntik bakal ngagaduhan seueur prosés pikeun majukeun hubungan sareng perusahaan anjeun. Kami henteu condong tumut kana hal éta.

ngadamel-eusi-langkung saé

5 Elemen pikeun Ningkatkeun Eusi Anjeun

  1. Ningkatkeun Kognisi - ku nambihan citra, audio, atanapi video anjeun bakal ningkatkeun pangaruh sareng kognisi tulisan anu anjeun tulis.
  2. Ngadamel Bagikeun - ngaoptimalkeun kontén pikeun ngawangun nilai pamiarsa upami aranjeunna bagikeun mangrupikeun strategi anu endah. Bantosan pamiarsa numuwuhkeun jaringanna, ngabantosan pamiarsa ngamajukeun idéntitasna, ngabantosan pamiarsa aub ngabagi kontén ka komunitasna, atanapi ngawartosan aranjeunna sabab anu bakal aranjeunna bagikeun kusabab aranjeunna paduli.
  3. Putusan Ngarojong - sababaraha pamiarsa kapangaruhan ku kapercayaan, kanyataan, épisién, émosi tina kombinasi na. Eusi saimbang anu ngandung sadaya unsur ieu bakal nyambung sareng langkung seueur pamiarsa.
  4. Persuade Aksi - kalebet eusi anu nyetir olo - ngaitkeun, kapamalian, konsensus, kakirangan, konsistén, sareng otoritas.
  5. pribados - jalma henteu hirupkeun sareng mareuman kahirupan nalika sumping atanapi angkat damel. Mésér bisnis dipangaruhan ku babaturan, kulawarga, sareng pamekaran pribadi urang. Pésér pribadi kapangaruhan ku padamelan anjeun. A mésér mobil, salaku conto, tiasa dipangaruhan ku masalah mileage gas pikeun perjalanan panjang.

Bisi, kami ngayakeun tinjauan sareng perusahaan e-commerce kamari. Aranjeunna gaduh ingetan palanggan anu luar biasa sareng tingkat konvérsi anu luhur, tapi antukna aranjeunna ngalaman waktos sesah pikeun kéngingkeun palanggan énggal. Nalika urang ngobrol sareng aranjeunna, hal anu pangpayunna dicarioskeun ka kami nyaéta kumaha unikna perusahaan aranjeunna. Éta 100% basis Amérika. Kaseueuran bahan produkna buatan Amérika (sababaraha bahan henteu tiasa kaala di dieu). Aranjeunna ngajawab teleponna pikeun unggal telepon. Sareng aranjeunna ngawangun gudangna 100% tanaga surya!

  • Kuring sadar ieu mangrupikeun skénario anu ekstrim, tapi sadayana anu aranjeunna bangga ngeunaan perusahaanna sesah atanapi ampir teu mungkin dipendakan dina halaman wéb! Kumaha upami urang ngarobih konténna sapertos kieu:

    1. Tambihkeun hiji gambaran sahiji fasilitas pikeun pangunjung anu datang pas aranjeunna sumping kana situs.
    2. Bagikeun na wartos dina ngahontal kamandirian énergi. Tanggung jawab sosial sareng lingkungan mangrupikeun panyabab anu bakal dibagikeun ku seueur pamiarsa.
    3. Kalebet fakta industri, infografis, whitepaper, kasaksian, sareng studi kasus pikeun ngabantosan pangunjung kaputusan.
    4. Kliénna parantos ngagaduhan sababaraha tawaran pangiriman gratis sareng diskon mimiti. Sugan nambihan sababaraha tanggal béakna tiasa ngolo-ngolo jalma éta ku nawaran langka.
    5. Jalma ieu gairah! Naha henteu kalebet video anu dimodalan ku sajarah perusahaan, layanan palanggan anu endah, sareng sababaraha profil unik para padamel? Nyambung pribadi kalayan pemirsa bakal ngajalankeun konversi.

    Deui, naon anu anjeun percanten penting pikeun produk atanapi jasa anjeun henteu kedah anu dipercaya ku klien anjeun kritis. Agénsi kami biasana museur kana konvérsi. Tapi kadang-kadang klien langkung resep kana kualitas eusi anu kami nyayogikeun. Éta hal anu kedah urang émut nalika nyerat eusi anu ngamajukeun perusahaan urang!

    Naon anu anjeun pikirkeun?

    Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.