Halaman Wéb anjeun Kudu Salalawasna janten Pusat Alam Semesta Anjeun

bumi langit

Pasemon tukang ngawangun anu wijaksana sareng bodo:

Hujan turun, banjir datang, angin ngagelebug, ngagebruskeun bumi éta; sareng henteu murag, sabab didirikeun dina batu. Saha-saha anu nguping kecap kuring ieu, sareng henteu ngalaksanakeunana bakal sapertos jalma bodo, anu ngawangun imahna dina pasir. Mateus 7: 24-27

Réréncangan anu dipikahormat sareng sobat dalit Lee Odden tweet dina minggu ieu:

Abdi ogé kipas ageung pikeun Dennis, tapi kuring kedah ngaluarkeun gagasan yén para pemasar kedah kumaha waé ninggali situsna sareng ngan saukur dianggo ngalangkungan situs pihak katilu pikeun kalibet sareng ngarobih konsumén. Kuring henteu satuju sareng Dennis nenangkeun kuring ...

Wah. Kuring yakin tweet ieu sadayana turun kana persépsi sareng kontéksna. Salaku pembeli bisnis atanapi konsumén, tangtosna halaman wéb kuring henteu kantos janten pusat jagat raya maranéhanana. Tapi éta pusat tina jagat raya kuring. Kanyataanna nyaéta palanggan sudut pandang anjeun ngagaduhan kahirupan dina wéb anu tiasa atanapi henteu kalebetkeun Dursasana sareng mérek anjeun. Éta ngajantenkeun padamelan anjeun sesah kumargi meryogikeun anjeun mendakan aranjeunna, milarian naon anu dipikaresep ku aranjeunna, sareng terlibat dina cara anu nyandak aranjeunna ka anjeun.

Mack Collier nembé nembékeun:

Abdi sapuk pisan. Usaha sareng konsumén sami-sami milari kontén anu seger, relevan, ngahibur, sareng inpormatip langkung ti kantos sateuacan. Publikasi ieu terus ngembang jangkauan sareng Dursasana… sareng kuring nyerat hiji tulisan blog dina dua minggu ka tukang! Kunaon Kusabab pamiarsa ningali yén kuring duaan sumanget, gaduh elmuna, sareng dipercaya. Beda sareng Iklan Facebook clickbait, kuring parantos ngawangun reputasi sareng anjeun - pamiarsa kuring - sareng anjeun teras-terasan ngabagi sareng ngaréaksikeun.

Upami anjeun henteu kéngingkeun hasil anu anjeun pilari ti pusat jagat raya anjeun, Abdi ngadorong anjeun ngadangukeun Sisi Hustle Show anu anyar: SEO pikeun Blogger: Cara Sederhana Pikeun Kéngingkeun Lalu Lintas Langkung Gratis ti Google. Matt Giovanisci ngabagi rusiah anu kuring kantos ngagorowok mangtaun-taun ... ngahasilkeun kontén anu langkung saé tibatan pesaing anjeun sareng anjeun bakal kéngingkeun milarian sareng sosial. Sedengkeun éta ditandaan salaku sederhana, mémang butuh sajumlah padamelan pikeun ngahasilkeun artikel pangsaéna dina wéb. Tapi jarang teu mungkin!

Alam Semesta Anjeun atanapi Anu Anjeun?

Naha anjeun sanggup sacara bébas ngahubungi pembeli perspéktif anu nunjukkeun minat produk sareng jasa anjeun di mana anjeun pamasaran pikeun aranjeunna?

Upami anjeun ngamangpaatkeun Facebook Ads atanapi platform sanés anu anjeun teu ngagaduhan alamat email, kamampuan langsung pesen, atanapi nomer telepon ... anjeun moal gaduh prospek éta. Aranjeunna aya di luar jagat raya anjeun. Pangikut dina Facebook sanés prospek anjeun, éta Prospék Facebook. Pikeun nyarios sareng aranjeunna, anjeun kedah mayar biaya ka Facebook. Sareng, Facebook henteu ngan ukur ngabatesan kumaha anjeun tiasa nyarios ka aranjeunna, nalika anjeun tiasa nyarios sareng aranjeunna, sareng nandeskeun harga pikeun nyarios ka aranjeunna ... aranjeunna ogé tiasa ngaleungitkeun kamampuan sadayana. Imah Facebook diwangun dina pasir.

Éta, tangtosna, henteu ngahalangan kuring pinuh ngungkit Facebook salaku saluran pamasaran. Abdi. Nanging, harepan kuring pikeun kasuksesan sareng pengembalian investasi nyaéta kuring ngajalankeun éta palanggan atanapi pembeli sudut pandang kana situs abdi dimana kuring tiasa néwak inpormasi kontakna, neraskeun dialog, atanapi bahkan ngajantenkeun aranjeunna ngarobih ... jauh ti Facebook. Nalika kuring gaduh inpormasi kontakna nyaéta nalika aranjeunna prospek saleresna.

Jaba sumberdaya ieu gaduh prospek anjeun, aya watesan sanés. Nalika anjeun ngirangan artos, anjeun bakal kalangkung lead. Nalika kuring nanem modalkeun kontén anu luar biasa dina situs kuring, kuring teras-teras ngadorong kalungguhan. Nyatana, tulisan anu kuring tulis Kumaha jalanna API yuswa langkung ti sapuluh taun sareng masih nyetir sarébu kunjungan sabulan! Kunaon Kuring nyayogikeun detil anu hébat sareng bahkan video pihak katilu anu ngabantosan ngajelaskeun konsep na.

PR anjeun

Ieu sababaraha PR pikeun anjeun… anggo alat sapertos Semrush sareng ngaidentipikasi tulisan dina situs pesaing anu réngking saé atanapi salah dina situs anjeun nyalira anu henteu peringkat saé. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeunna? Naha aya gambar, diagram, atanapi video anu anjeun tiasa nambihan pikeun ngajelaskeunana langkung saé? Naha aya data primér atanapi sekundér dina wéb anu ngadukung panjelasan anjeun atanapi tiori?

Tangtangan diri pikeun nyerat tulisan anu luar biasa… ampir buku mini. Kalebet latar tukang, bagian kalayan header, sareng gambarkeun tulisan anjeun langkung saé tibatan pesaing. Dina akhir tulisan, kalebet ajakan-to-aksi anu hébat anu ngabingbing anu maca pikeun ngabahas masalah sareng anjeun salajengna atanapi pikeun ngamajukeun produk atanapi jasa anjeun. Ayeuna medarkeun deui tulisan ku tanggal dinten ieu. Promosikeun tulisan éta unggal bulan ngalangkungan saluran sosial ... sareng nonton na mekar.

 

2 Komentar

  1. 1

    Hai Doug– nunjukkeun yén Artikel Instan Facebook sareng Google AMP duanana nunjukkeun sipatna, tapi masih aya hubunganana sareng kanonis, kumaha mangaruhan persépsi anjeun yén halaman wéb kedah janten pusat jagat raya anjeun?

    Naha aya skenario dimana para pemasar gaduh gudang eusi kanonis anu hirup ngalangkungan sababaraha saluran, anu halaman wéb, mesin email, Facebook, aplikasi, sareng saluran sanésna ngan ukur titik distribusi?

    Naha urang tiasa ngaluarkeun "halaman wéb" kana Sistem Manajemen Eusi, CRM, CDN, sistem otomatisasi pamasaran, sareng plug-in sanés anu kalebet sadayana?

    Kumaha upami anjeun mangrupikeun ranté toko furnitur sareng anjeun ngalirkeun seueur pangunjung anjeun tina Peta, Facebook, majalah, iklan TV, pencét pikeun nyauran, sareng sajabana langsung ka toko anjeun? Ieu anu parantos kami uji sareng toko furnitur nomer 1 di planét ieu, sareng ROI langkung saé tibatan ngirimkeunana kana halaman wéb. ”

    Anu kuring nyandak nyaéta ideu pikeun "halaman wéb" henteu pati jelas deui, kusabab seueur pisan integrasi sareng repositori data.

    Kumaha urang adaptasi atanapi nyimpen halaman-centric, Bumi mangrupikeun pusat pandangan sistem surya?

    • 2

      Hai Tanner,

      Éta patarosan anu mantep. Kuring miharep kuring henteu nyalahkeun pendapat kuring ngeunaan ieu. Kuring bakal nyandak conto anjeun, salaku conto. Upami kuring toko mebel sareng ngajalankeun seueur patalimarga ti peta, Facebook, majalah, iklan TV, klik-to-call, sareng sajabana… Kuring kedah sadar yén kuring gumantung kana sumber daya anu bakal maju. Upami kuring bet tegalan di Facebook, aranjeunna tiasa kalayan gampang narik permadani tina kuring dina pembaruan. Upami iklan TV, stasion tiasa dijual sareng tarifna tiasa bitu.

      Intina mah pikeun ngungkit dimana waé anjeun mendakan prospek, tapi tong janten gumantung ka pihak katilu anu anjeun moal tiasa ngajalankeun usaha tanpa. Kuring miharep éta mantuan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.