Anjeun nuju nganggap enteng média sosial

buleud buleudRoundpeg nembé ngalakukeun survey média sosial sareng nempatan babarengan anu hebat whitepaper dina hasilna. Nalika kuring maca halaman, salah sahiji hasilna leres-leres matak keuheul kuring. Langkung ti 70% pamilik usaha anu disurvei ceuk média sosial ngahasilkeun 10% atanapi kirang tina total usaha aranjeunna.

Kaleresan, kuring henteu percanten palanggan ieu terang seueur pangaruh média sosial dina bisnisna. Nalika kuring ningali pamundut langsung tina sumber média sosial, bahkan perusahaan média sosial kuring parantos ngahasilkeun sababaraha lead. Tapi éta sanés gambaran anu asli. Kuring terang yén kuring gaduh prospek anu nalungtik kuring online sateuacan nelepon. Tina sadaya kalungguhan anu kuring pernah aya dina sataun kamari, ngan ukur aya 2 anu langsung nyarios anu henteu mendakan kuring online.

Nanging, ti dua éta, aranjeunna leres-leres nyarios ka kuring sabab jalma anu aranjeunna terang tentang kuring ti mana ieu tunangan sareng kuring dina média sosial. Janten… saleresna aya dua cara pikeun naroskeun sareng ngajawab patarosan pangaruh média sosial:

  1. Naon persén kalungguhan anjeun kéngingkeun média sosial?
  2. Naon persén kalungguhan anjeun anu nalungtik anjeun ngalangkungan média sosial atanapi mendakan anjeun ngalangkungan jaringan sosial online anu diperpanjang?

Jawaban pikeun # 1 kirang, bahkan pikeun kuring! Waleran ka # 2, sanaos, 100%. Dipasihkeun, salaku agénsi média sosial, kami pangaluaran. Nanging, kuring bakal daék bet yén kaseueuran petunjuk anjeun anu asup parantos nalungtik anjeun online - kalebet dina jaringan sosial anjeun. Éta ngandung hartos yén média sosial tiasa henteu nyetir sadaya bisnis anjeun, tapi mangaruhan bisnis anjeun.

Média sosial ogé parantos muka kasempetan anu sanés - kalebet padamelan nyarios umum bahkan nyerat a buku blogging. Dursasana anu nyarios parantos nyababkeun ... sareng kuring nebak buku ogé. Éta sadayana mangrupikeun usaha ti kuring dina média sosial.

Nalika anjeun ngagaduhan kasempetan, naroskeun petunjuk anjeun naha aranjeunna nalungtik anjeun online liwat milarian, média sosial, atanapi dina jaringan bisnisna. Tebak kuring nyaéta anjeun bakal kaget hasilna!

One comment

  1. 1

    Anjeun keuna kana titik anu leres-leres pikaresepeun. Kaseueuran pamilik usaha leutik henteu pati terang asal usulna. Salaku conto. abdi pendak sareng batur dina acara Rainmaker. Aranjeunna henteu janten nasabah, tapi aranjeunna ngenalkeun kuring ka batur, anu ngenalkeun kuring ka batur anu… .Jeung harita kuring poho yén sambungan aslina asalna ti Rainmaker.

    Atanapi palanggan anu ngontrak kuring anu ngawartosan aranjeunna nampi usaha tina halaman konéng, tapi henteu kantos naros naha kaluar tina sadaya perusahaan anu didaptarkeun ku klien disebutna. Biasana, éta kusabab aranjeunna kantos nguping ngeunaan perusahaan, sareng ngan ukur milarian nomer teleponna.

    Unggal anu gaduh usaha kedah janten kabiasaan pikeun naroskeun patarosan éta terus-terusan, upami aranjeunna hoyong terang mana kagiatan pamasaranna anu leres-leres jalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.