Coba Kartu dina Youtube pikeun Ningkatkeun Dursasana sareng Pamirsa

kartu youtube ctas

Kalayan seueur pandangan sareng pamilarian sapertos dina Youtube, sigana aya kasempetan anu kaleungitan ku teu ngagaduhan metodologi konvérsi anu langkung saé dina video Youtube. Youtube parantos ngaluncurkeun kartu pikeun nyandak sababaraha interaktivitas tambahan dimana produser pidéo ayeuna tiasa nyisipkeun panggilan-to-aksi anu hadé dina unsur slide-in kana pidéo aranjeunna. Hiji catetan - Kartu henteu jalan salian ti overlay CTA ayeuna anu aya di Youtube.

Ieu Ikhtisar Kartu Youtube

Pastikeun pencét tombol "i" di belah katuhu luhur pikeun ningali kumaha jalanna kartu.

Kusabab Kartu tiasa dianggo henteu paduli naha aya anu damel dina desktop atanapi alat sélulér, upami anjeun nunjuk ka aranjeunna dina pidéo anjeun, éta panginten henteu tiasa ngantunkeun sakumaha mistina. Nanging, tombol inpormasi teras-teras ditampilkeun di sudut katuhu luhur. Ieu saé - mastikeun konsistén naha aya anu ningali tina Youtube atanapi tina video anu dipasang dina situs dimana waé.

Jujur, kuring henteu yakin sabaraha jalma anu badé kaluar tina jalan pikeun klik tombol na. Kuring boga perasaan loba jalma anu bakal sono pisan. Jigana adaptasi anu langkung saé upami gaduh garis waktos dimana Kartu anjeun dipaksakeun janten jalma tiasa ningali nalika waktuna leres. Tapi hé - éta fitur anu pikaresepeun sareng léngkah dina arah anu leres. Youtube henteu ngarencanakeun pikeun mayunkeun sareng ngaoptimalkeun sistem nalika aranjeunna ningal kumaha aranjeunna digunakeun.

Anjeun tiasa milih tina genep jinis kartu: Dagangan, Ngumpulkeun Dana, Pidéo, Daptar puter, Halaman Wéb Anu Gabung sareng Pendanaan Fan. Upami akun anjeun dina kaayaan anu hadé sareng anjeun mangrupikeun pamilik kontén tina video anu anjeun bagikeun, anjeun bakal mendakan anu énggal kartu tab dina Pidéo Pidéo anjeun pikeun nyiptakeun sareng ngéditna iraha waé.

Williams-Sonoma sareng VISA Checkout Ngagunakeun Kartu Youtube

Visa Checkout jeung Williams-Sonoma parantos ngaluncurkeun kampanye ko-pamasaran sareng séri pidéo opat bagéan disebut Waktos pikeun Pikaresepeun Musim Panas pikeun ngadukung kasadiaan Visa Checkout, layanan pamayaran online anu gancang sareng aman Visa, dina www.Williams-Sonoma.com.

Séri pidéo na nyaéta bisa dibeli kalayan Kartu Youtube - ngamungkinkeun pemirsa mésér produk anu dipamerkeun kalayan gancang sareng gampang ku ngaklik langsung tina pidéo — ngadamel Visa Checkout, sareng Williams-Sonoma, salah sahiji mérek munggaran anu ngagunakeun téknologi. Pidéo-vidéo na didamel babarengan sareng Tastemade, jaringan gaya hirup pangan global pikeun platform digital, sareng influencer anu dipilih ku tangan bakal nyayogikeun tip sareng trik pikeun pemirsa pikeun pesta usum panas anu sampurna.

Ngaliwatan Visa Checkout, palanggan online Williams-Sonoma tiasa mésér sadayana anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun pésta pamungkas — sadayana ngan ku sababaraha klik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.