Naha Youtube Killing TV?

tv parantos maot

Sacara pribadi, sigana mah urang bakal gaduh tivi saumur hirup kuring teras sababaraha. Béda sareng infographic ieu, kuring henteu percanten yén tipi parantos maot ... Sigana mah éta bakal ngalaman transformasi. Kalayan ratusan saluran, munculna Tivo sareng bandwidth anu luhur, naon ngadek televisi mangrupikeun pangaruh kana iklan ... sanés Youtube. Sareng infographic di handap nyarioskeun perkawis harga saham Google, tapi ngalalaworakeun nunjukkeun yén Youtube henteu ngahasilkeun artos, ogé!

Anu tiasa dicekel, tangtosna, nyaéta kamampuan pikeun usaha ngembangkeun iklan vidéo murah. Komérsial tipi tiasa ngarobih $ 60,000 pikeun ngahasilkeun. Henteu deui! Anjeun ayeuna tiasa nganggo kaméra HD dina telepon anjeun sareng software éditan gratis pikeun ngahasilkeun iklan sakedik biaya. Janten ... pariwara pidéo bakal dugi.

Sedengkeun pikeun Youtube lawan Télévisi… duanana ngagabung. GoogleTV, AppleTV sareng anu sanésna parantos ngagaduhan aplikasi Youtube. Panyedia kabel sapertos Comcast atanapi video streaming U-Verse sapertos Internét. Aya konvergénsi dua téknologi anu kajantenan - sareng kuring resep!

youtube maéhan tv

Infographic ku Freemake, pamekar bangga tina Konverter Youtube

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Pengamatan anu saé, Pencét! Kuring satuju yén jalma henteu teuing dirangsang ku video pamasaran herang ngagurilap deui ... jalma saleresna, pesen anu nyata meunang kusabab kaikhlasan sareng kamampuan pikeun nyambung sacara pribadi.

  2. 3

    Tulisan anu narik pisan pak! Kuring ogé henteu percanten yén Youtube maéhan TV, saur TV maéhan nyalira! Seueur teuing acara pamotong cookie, iklan, jadwal anu goréng, sareng sadayana ngeunaan program anu goréng kalayan harga anu mahal anu urang ngan saukur teu mampu dina ékonomi ayeuna! 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.