Pamasaran Youtube: Naha Masih Kedah Diperyogikeun!

pamasaran youtube

Kami ngayakeun rapat régional podcasters di kantor kami pikeun ngabahas sumebarna pidéo dina podcasting. Éta mangrupikeun diskusi anu luar biasa - tina téknologi anyar, tantangan téknologi, dugi ka strategi vidéo sosial sacara real-time. Dina paguneman henteu aya anu naroskeun, naha urang kedah ngalakukeun pidéo? Sabalikna, éta sadayana ngeunaan kumaha urang tiasa ngaéksekusi pidéo pikeun ngiringan usaha podcasting ku cara anu épéktip anu mungkin.

Salaku salah sahiji podcaster, Chris Spangle, ahli eusi audio sareng pidéo ngaréspon: Youtube nyaéta tempat anu dipilarian. Éta terus janten situs anu paling seueur milarian # 2 salain ti Google nyalira. Henteu sadayana hoyong maca tulisan blog atanapi ngadangukeun podcast - aranjeunna hoyong pidéo.

Youtube mangrupikeun komunitas bagi-bagi pidéo pangageungna di dunya. Kalayan milyaran pangguna sareng kontén énggal diunggah unggal detik, éta mangrupikeun kakuatan hiburan online kalayan 10 kali panggunaan Netflix, Amazon Prime, sareng Hulu digabungkeun. KalurahanFX

Youtube ngagaduhan langkung ti samilyar pangguna, sareng langkung ti satengahna log in ti alat sélulér. Langkung opat milyar pidéo ditonton unggal dinten kalayan sési pangguna rata-rata jam 40 menit

Youtube ogé ngagaduhan pilihan streaming langsung jeung pakakas sosial, anu ngembangna sabab tiasa dianggo pikeun saluyu sareng tren konsumen anu mekar - nalika aranjeunna nembé ogé nambihan kamampuan pikeun sasaran pangguna dumasar kana Kalakuan milarian Google, manpaat konci sanésna. Andrew Hutchinson

WebPageFX ngahasilkeun infographic ieu, Naha Youtube Penting pikeun Marketing, sareng nyayogikeun salapan strategi pikeun mastikeun mérek anjeun leres-leres diwakilan dina Youtube:

  1. Anggo nami mérek anjeun dina ngaran saluran.
  2. nambah kecap konci kana nami saluran anjeun.
  3. Anggo-euyeub keyword judul pidéo.
  4. nambah nami merek kana judul pidéo.
  5. Konsistén mérek pidéo anjeun nganggo an intro atanapi logo.
  6. Paké anjeun Laporan ingetan Audiens.
  7. Update saluran Youtube anjeun rutin.
  8. Ngahasilkeun video antara detik 31-60.
  9. ngabagikeun video anjeun dina halaman wéb anjeun.

Pidéo anu diproduksi kalayan saé gaduh mérek rekaman intro, jelas nyarios, rekaman definisi tinggi, pangalaman propésional, transisi bersih, demonstrasi kumaha carana, sareng ajakan-to-action anu jelas.

naha youtube penting pikeun pamasaran

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Oh sisi abdi !! Naon palaksanaan cemerlang! Coba sababaraha kecap sanés sapertos "ciuman", "rangkulan", "nyanyi sareng", "gelut sareng" sareng sababaraha kecap anu teu pati pikaresepeun.

    Kemungkinan sajajalan ngompa ngaliwatan otak kuring ayeuna! Inspirasi pikeun sibuk sareng domain WebCommercials.biz kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.