Kumaha Ngaoptimalkeun Pidéo Youtube anjeun sareng Saluran

Pidéo YouTube sareng Optimisasi Saluran

Kami teraskeun ngagarap panduan optimasi kami pikeun klien kami. Sanaos kami ngaudit sareng nyayogikeun nasabah naon anu salah sareng naha éta salah, éta penting yén kami ogé nyayogikeun pitunjuk ngeunaan kumaha ngabenerkeun masalah.

Nalika kami ngaudit klien kami, kami bakal salawasna kaget ku usaha minimal anu dilakukeun pikeun ningkatkeun ayana Youtube sareng inpormasi anu pakait sareng video anu aranjeunna unggah. Seuseueurna ngan ukur unggah pidéo, nyetél judulna, sareng milampah jauh. Youtube mangrupikeun mesin pencari anu kadua panggedéna di tukangeun Google sareng ogé muji Kaca Hasil Mesin Pamilarian Google. Ngaoptimalkeun pidéo anjeun bakal mastikeun masing-masing pidéo anjeun dipendakan dina pamilarian anu aya hubunganana.

Ngaropea Saluran YouTube Anjeun

Mimiti, pastikeun anjeun nganapigasi kustomisasi in YouTube studio sareng ngamangpaatkeun sadaya fitur pikeun ngaréka saluran anjeun.

  • rarancang - Sesuaikan trailer saluran anjeun sareng pidéo unggulan anjeun pikeun palanggan anu balik. Pastikeun pikeun nambihan bagian-bagian anu diulas - upami anjeun ngagaduhan jinis video anu béda, ieu tempat anu saé pikeun nambihan daptar puter sareng pidéo pangénggalna masing-masing.
  • branding - Tambihkeun gambar pikeun kanal anjeun, ilaharna logo anjeun, diformat pikeun tampilan gambar buleud. Tambihkeun gambar spanduk anu sahanteuna 2048 x 1152 piksel tapi perhatoskeun pisan kumaha gambarna ditayangkeun dina unggal output. YouTube ngamungkinkeun anjeun nilik unggal. Ogé, tambihan watermark pidéo sapanjang pidéo pikeun kasadaran mérek. Émut yén anjeun henteu nempatkeun kontén dina unggal video anu tiasa disumputkeun di tukangeun watermark anjeun.
  • Info dasar - Nyayogikeun pedaran anu hadé pikeun kanal anjeun anu ngadorong pengunjung pikeun ningali sareng ngalanggan saluran anjeun. Sakali anjeun ngagaduhan 100 palanggan sareng kanal anjeun parantos aya salami 30 dinten, ngarobih URL anjeun sareng landihan pikeun jalur kanal anjeun tibatan konci unik anu disayogikeun ku YouTube. Sareng anu paling penting, tambahkeun tautan kana inpo dasar anjeun anu nyorong jalma deui kana situs anjeun atanapi saluran sosial anu sanés.

Sateuacan Anjeun Nyebarkeun

Sababaraha tip ngeunaan produksi pidéo anjeun. Di luar rékaman aktual sareng éditan pidéo, tong maliré elemen pidéo penting ieu sateuacan anjeun nyebarkeun:

  • Audio Naha anjeun terang langkung seueur jalma bakal ngantunkeun pidéo pikeun masalah audio tibatan kualitas video? Pastikeun pikeun ngarékam pidéo anjeun nganggo alat audio anu hébat pikeun néwak sora tanpa gema, reverb, sareng noise latar.
  • intro - intro anu kuat kedah nyetél naha jalma kedah teras-terasan nonton pidéo anjeun. Seueur teuing pemirsa nonton sababaraha detik teras angkat. Kenalkeun mérek anjeun sareng wartoskeun ka jalma naon anu aranjeunna bakal pelajari upami aranjeunna caket.
  • Outro - Kaluaran anu kuat sareng ajakan-to-action sareng tujuan anu penting pikeun ningali paningal anjeun ngaléngkah. Abdi hoyong pisan ngadorong URL tujuan, atanapi bahkan alamat email sareng nomer telepon, dina detik akhir pidéo anjeun. Pastikeun URL dina pidéo cocog sareng URL anu kami ngajelaskeun dina léngkah-léngkah ieu.

Optimasi Pidéo Youtube

Ieu mangrupikeun ngarecahna naon anu urang pilari nalika marios pidéo Youtube klien:

optimasi youtube

  1. Judul Pidéo - Saluran pidéo anjeun kedah nyayogikeun judul anu ngeuyeuban kecap konci. Sajauh ieu, kumaha anjeun judulkeun pidéo anjeun mangrupikeun faktor anu paling penting. Youtube nganggo judul pidéo anjeun pikeun judul dina halaman sareng judulna. Ngamangpaatkeun kecap konci heula, teras inpormasi perusahaan anjeun:

    Kumaha Ngaoptimalkeun Pidéo Youtube Anjeun | Martech

  2. rincian - Sakali anjeun unggah pidéo anjeun, anjeun bakal ningali aya seueur seueur deui pilihan pikeun ngajentrekeun inpormasi dina pidéo anjeun. Upami anjeun narik pemirsa lokal, anjeun leres-leres tiasa nambihan lokasi kana pidéo anjeun. Eusian unggal detil anjeun tiasa, éta sadayana ngabantosan pikeun mastikeun pidéo anjeun saindéks leres sareng dipendakan! Pastikeun pikeun ngatur pidéo anjeun ogé kana daptar puter.
  3. gambar leutik - Sakali anjeun verifikasi Saluran YouTube anjeun ku nomer telepon, anjeun tiasa ngarobih gambar leutik unggal video. Cara anu luar biasa pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngagabungkeun judul anjeun dina gambar pidéo, ieu conto ti Crawfordsville, Indiana Roofer urang nuju damel sareng, Layanan Imah Cook:

  1. URL Mimiti - Upami aya anu mendakan pidéo anjeun sareng aranjeunna resep, kumaha aranjeunna badé uih deui kana situs anjeun pikeun kalibet sareng anjeun? Dina kolom pedaran anjeun, léngkah munggaran anjeun kedah nempatkeun tautan deui ka halaman badarat anu anjeun pikahoyong ku jalma. Tempatkeun heula URL supados tetep katingali sareng kolom katerangan anu parantos dipotong ku Youtube.
  2. gambaran - Henteu ngan ukur nempatkeun hiji atanapi dua baris, nyerat panjelasan anu mantep ngeunaan pidéo anjeun. Seueur pidéo anu suksés saéstuna kalebet sadayana transkripsi pidéo sapinuhna. Ngagaduhan kontén dina halaman naon waé penting… dina Youtube éta penting.
  3. Captions - Beuki seueur jalma anu ningali pidéo sareng sora pareum. Kirimkeun pidéo anjeun pikeun judulna supados urang tiasa maca sareng pidéo na. Anjeun kedah leres nyetél basa pidéo sareng transkripsi na, maka anjeun tiasa unggah hiji File SRT anu saluyu sareng waktos pidéo.
  4. tags - Ngamangpaatkeun tag sacara épéktip pikeun daptar kecap konci anu anjeun pikahoyong pikeun jalma-jalma mendakan pidéo anjeun. Méré tag pidéo anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun pisibilitasna dina pamilarian Youtube anu aya hubunganana.
  5. koméntar - Pidéo kalayan kagiatan koméntar tinggi condong pangkat langkung luhur tibatan pidéo kalayan henteu aya koméntar. Bagikeun pidéo anjeun sareng kolega sareng padamelan sareng ajak aranjeunna pikeun nambihan jempol sareng koméntar kana pidéo éta.
  6. Tampilan - Anjeun henteu acan réngsé! Promosikeun pidéo anjeun dimana-mana… dina tulisan blog, dina halaman wéb, dina jaringan sosial, bahkan kalayan siaran pers. Langkung seueur pandangan anu dipidangkeun ku pidéo anjeun, bakal langkung populér. Sareng jalma condong nonton video kalayan pintonan sareng ngalangkungan jalma-jalma anu kaitung handap tina pandangan.
  7. Peta Situs Pidéo - Upami pidéo mangrupikeun bagian konci situs anjeun, anjeun ogé panginten hoyong ngadamel sitemap pidéo nalika nyebarkeunana dina halaman wéb atanapi blog anjeun. Eusi pidéo kalebet halaman wéb anu ngalebetkeun pidéo, URL ka pamaén pikeun pidéo, atanapi URL eusi video atah anu di-host dina situs anjeun. Peta situs ngandung judul, pedaran, URL halaman maen, URL gambar leutik, sareng lokasi file video atah, sareng / atanapi URL pamuter.

Panyingkepan: Abdi nganggo tautan afiliasi abdi sareng blk, jasa anu saé pikeun transkripsi pidéo sareng tulisanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.