Pidéo: Youtube Video Revolution 2.0

laporan lalu lintas youtube

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring mimiti ningali seueur deui iklan dina Youtube. Nalika pidéo janten langkung terjangkau sareng pangaruh, sigana unggal strategi pemasaran kedah dilebetkeun. Pidéo unik pisan sabab ngahontal ampir saréréa. Henteu sadayana maca, tapi sadayana nonton. Sareng sareng Youtube dipasang dina ampir unggal platform anu nyambung, teu mungkin anjeun henteu ningali pidéo Youtube.

Pikeun pasar, anu pangaruh iklan kana pidéo anu aya hubunganana teras-terasan naék ... janten anjeun henteu kedah kaluar sareng kéngingkeun videografer sateuacana (sanaos kuring masih nyarankeun éta!). Sigana industri parantos ngalakukeun padamelan anu hébat dina lalaunan ngalaksanakeun iklan video anu langkung lami sareng langkung lami sareng iklan popover. Kuring ningali iklan 2 menit dinten anu sanés dina hiji video! Langkung sering ti sanésna, kuring nonton mundur "Langkung tina Iklan ieu".

Pastikeun pikeun ngaunduh Laporan Lalu Lintas Youtube anjeun ti Reel Marketing Insider.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.