Rahasia Maok Hasil Search Engine

youtube video SEO

Enjing ieu abdi ngantunkeun urang latihan penjualan folks screenshot ... halaman 1 tina milarian Latihan penjualan Sandler. Unik ngeunaan hasil halaman nyaéta aya hasil pidéo di dinya - pikeun pusat latihan Charlotte Sandler. Judul sareng katerangan video parantos dioptimalkeun kalayan saé pikeun kéngingkeun éta dina hasil pamilarian.

hasil pamilarian video

Pidéo ieu nyandak seueur perhatian sabab hiji-hijina gambar anu dipidangkeun dina halaman, sareng kuring yakin tingkat klik-ténjo saé. Pedaran pidéo ogé dimimitian ku tautan balik langsung ka situs perusahaanna, ogé, pikeun ngabantosan konversi. Perusahaan induk perusahaanna henteu ngijinkeun aranjeunna ngaoptimalkeun atanapi dianggo dina halaman wébna, janten kamampuan nempatkeun pidéo tiasa janten sarana pangageungna pusat latihan ieu leres-leres narik perhatian kana mesin pencari.

Henteu ngan ukur Youtube nyaéta mesin pencari panggedéna di dunya, aranjeunna ogé ningalikeun hasil pidéo salaku bagian dina seueur hasil search engine di Google. Seueur jalma ngan saukur teu hoyong maca ... aranjeunna hoyong ngaluncat kana pidéo. Hasilna, pidéo parantos lami-lami rusiah perusahaan pamasaran inbound, utamina dina halaman kalayan istilah pamilarian anu kompetitif pisan. Conto di luhur mangrupikeun hal anu saé ... kalayan latihan penjualan Sandler di unggal kota ageung, aranjeunna sadayana jockeying kanggo posisi sareng perusahaan pelatihan penjualan kompetitif hoyong ogé hasil pamilarian éta!

Pidéo gancang janten bagian penting tina kamampuan perusahaan pikeun nginpokeun konsumen, jasa pasar sareng ningkatkeun ayana wéb. Ngawangun kamampuan peringkat Youtube kana parangkat lunak SEO kami nyayogikeun palanggan kalayan wawasan kritis pikeun mastikeun bisnis atanapi jasa na muncul dina halaman mimiti Youtube sareng ogé Google. Krista LaRiviere, Cofounder sareng CEO, gShift Labs

Pidéo penting pisan, kanyataanna, yén perusahaan resep gShift Labs parantos dilebetkeun Ngalacak video Youtube langsung kana platform optimasi search engine aranjeunna:

Potret layar rangking youtube

gShift Labs ogé parantos nyayogikeun pelangganna pidéo pikeun ngabantosan aranjeunna ngaoptimalkeun pidéo Youtubena pikeun ningkat peringkat:

Judul tulisan, pedaran sareng tag mangrupikeun unsur konci pikeun ngamangpaatkeun kecap konci sacara épéktip. Coba ngagunakeun kecap konci salaku istilah anu munggaran tibatan dina istilah tengah atanapi terakhir dina judul sareng katerangan. Upami anjeun ngadorong pangunjung deui kana situs anjeun, kami nyarankeun pisan nempatkeun URL salaku bagian anu mimiti tina katerangan. Youtube ngan ukur nunjukkeun baris mimiti katerangan kecuali anjeun pencét dilegakeun, janten gaduh tautan anu ditonjolkeun sacara jelas bakal ngahasilkeun langkung seueur pangunjung deui kana situs anjeun.

One comment

  1. 1

    Douglas, saé anjeun parantos ngajelaskeun pentingna pidéo. Tapi ngawartosan hiji hal: Naha kuring kedah unggah pidéo kuring sorangan atanapi kuring ngan ukur tiasa milih pidéo anu aya hubunganana sareng YouTube, salaku conto?

    Kuring naroskeun ieu kusabab sering, blogger henteu gaduh sumber daya pikeun ngarékam pidéo sareng unggah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.