Kumaha Ngahasilkeun Thumbnail Youtube

Depositphotos 8796674 s

Naha mungkin pikeun ngahasilkeun gambar leutik pikeun pidéo Youtube? Leres! Mangpaat pikeun nembongkeun gambar leutik sareng tautan dina sidebars, atanapi ngagentos kode embed Youtube ku video dina feed RSS atanapi email anjeun. Ieu parantos mangrupikeun ciri tina sababaraha platform email, sapertos Plugin Newsletter WordPress. Nyobian nyerat generator gambar leutik Youtube anjeun tiasa janten tugas.

Warta anu saéna nyaéta anjeun henteu kedah ngahasilkeun gambar leutik, Youtube parantos ngantosan anjeun.

Ieu URL pidéo - perhatoskeun id video na?
http://www.youtube.com/watch?v=BXIqyWu8uSg

Ieu gambar dina sababaraha ukuran sareng pigura, perhatoskeun id video anu dilebetkeun kana URL:

  • http://img.youtube.com/vi/BXIqyWu8uSg/0.jpg
  • http://img.youtube.com/vi/BXIqyWu8uSg/1.jpg
  • http://img.youtube.com/vi/BXIqyWu8uSg/2.jpg

Cara anu gampang pikeun nempelkeun gambar leutik dina sidebar anjeun nyaéta ngalebetkeun URL gambar sacara manual salaku médan adat, teras ngaropea téma anjeun pikeun mintonkeun médan khusus upami éta aya.

12 Komentar

  1. 1

    Doug, Kaula teu yakin kana naon anu anjeun nyebutkeun di dieu. Abdi leres-leres tiasa nganggo fitur thie. Naha anjeun nyarios anjeun ngan ukur tiasa nyandak URL pidéo YouTube anjeun sareng nambihan /0.jpg ka dinya pikeun nyandak gambar leutik? Naha ieu gambar dinamis?

    conto anjeun naek ka /2.jpg. Éta pigura 2? Naon anu diwakilan ku 0, 1 atanapi 2? Sakumaha luhur anjeun tiasa angkat?

    Hapunten pikeun sadaya patarosan tapi ieu leres-leres narik minat kuring. hatur nuhun!

  2. 2

    Hi Patric,

    Henteu, anjeun teu tiasa ngan ukur nambihan /0.jpg - perhatikeun subdomain sareng jalurna rada béda. Henteu, gambarna henteu dinamis, éta statis. Kaula teu yakin naon angka ngagambarkeun tapi 0 mangrupakeun gambar badag, 1 jeung 2 sigana gambar leutik nu ti pigura béda.

    Doug

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 7
  7. 8
  8. 10
  9. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.