Lacak Pidéo Youtube Anjeun

Depositphotos 8796674 s

Seueur jalma henteu sadar éta, tapi Youtube gaduh sababaraha dasar analytics pikeun anjeun pikeun ngalacak pidéo anjeun. Upami anjeun hoyong tiasa ningali saha anu ngempelkeunana sareng sabaraha lakonan anu aranjeunna pikagaduh, lumayan saderhana nganggo Youtube pangaweruhan alat.

Mimiti, lebet kana Akun Youtube anjeun sareng pilih salah sahiji pidéo anjeun. Anjeun bakal perhatoskeun an pangaweruhan tombol dina sidebar katuhu:
youtube-1.png

Salajengna, pilih nepungan sareng anjeun bakal mendakan menu pilihan:
youtube-analytics.png

milih Pamuter Embedded sareng anjeun bakal patepung sareng daptar sadaya situs anu dipasang dina video sareng sabaraha pandangan anu ditampi di dinya:
youtube-analytics-embedded.png

Ieu alat anu saé pikeun pamasar! Upami situs nyandak salah sahiji pidéo viral anjeun, ieu mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngalacak henteu ngan ukur situs anu resep - tapi situs anu mawa sakedik patalimarga. Anjeun tiasa ogé ngaunduh statistik ieu ngalangkungan file CSV.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.