Youtube: Naon Strategi Pidéo Anjeun Didieu?

YouTube

Kami teras-terasan fokus kana lolongkrang nalika ngeunaan strategi pemasaran digital klien kami. Mesin pencari sanés ngan ukur saluran pikeun usaha sareng konsumén pikeun mendakan mérek anu dipilari, algoritma ogé mangrupikeun indikator anu luar biasa tina otoritas mérek online. Nalika urang nganalisis eusi anu ngadorong perhatian ka mérek, urang ngabandingkeun eusi dina unggal situs pesaing pikeun ningali naon bédana.

Seringna, salah sahiji pembédaanna nyaéta videoKawasna dina lamunan. Aya sababaraha jinis pidéo anu tiasa dihasilkeun, tapi video anu ngajelaskeun, kumaha-cara pidéo, sareng kasaksian konsumén anu paling mangaruhan pikeun usaha. Cara-cara sareng gaya video dina #Youtube nampi rata-rata 8,332 tayangan, kategori paling populér di gigir pidéo hiburan.

Upami waktuna bersaing sareng kontén pidéo, kuring nyarankeun perusahaan anjeun nyusun strategi saimbang:

  • Sisihkan anggaran anu penting pikeun video penjelasan éta dugi ka 2 menit. Émut yén video ieu badé caket sareng anjeun sakedap, janten mastikeun mérek anu konsisten, ngaleungitkeun sagala hal anu parantos ditangtoskeun waktos, sareng ngagoda ka hareup bakal janten strategi anu saé. Pidéo animasi anu performa saé panginten janten $ 5k dugi ka $ 10k - tapi pamulangan anu saé pikeun investasi.
  • Candak unggal kasempetan anu anjeun tiasa pikeun syuting video kasaksian. Sanajan éta hartosna anjeun nyewa kru pilem sareng ngirimkeun ka palanggan anjeun, anjeun kedah leres-leres investasi di dalamnya. Kasaksian mangrupikeun indikator kapercayaan anu teu tiasa diteunggeulan. Éta ogé tiasa diparéntahkeun pikeun eusi tulisan dina sadayana média digital sareng cetak anjeun. Entong nganggap enteng kakuatan testimonial émosional pikeun perusahaan anjeun.
  • Ngerjakeun panginten pidéo kapamimpinan éta sorotan sumber daya manusa sareng budaya perusahaan anjeun anu ngabédakeun anjeun tina pesaing. Kanggo efisiensi, urang sering ngajadwalkeun sadinten atanapi dua dinten némbak para pamimpin bisnis. Ku ngalakukeun ieu, urang tiasa ngadamel pidéo sorotan anu fokus kana hiji jalma dina hiji waktos, atanapi urang tiasa nyampur sareng nyocogkeun pidéo téma dina topik anu béda.

Entong hilap yén pidéo sanés ngan ukur asét anu saé pikeun situs anjeun, Youtube nyalira teras-terasan ngakibatkeun milarian online di gigir Google. Optimalkeun Youtube anjeun nyalurkeun sareng masing-masing pidéo anjeun pikeun pangaruh maksimum. Ngahasilkeun pidéo sanésna sacara rutin pikeun ngawangun palanggan sareng ngamimitian komunitas anjeun.

Naon anu caket na? Live video. Youtube luncat kana sirah kana kaulinan streaming langsung. Kami masih mimiti, tapi kadang éta waktos anu pangsaéna pikeun terjun kana téknologi anu muncul. Sateuacan mérek ageung ngadamel nanem modal, usaha lincah anu langkung alit tiasa ngamangpaatkeun sareng ngajalankeun sababaraha pangsa pasar anu hébat. Éta pasti maen judi - tapi urang kantos ningali éta mayar teras-terasan.

Infographic ieu ti Visual Z Studios bakal masihan anjeun tinjauan kumaha pentingna saluran ieu nalika damel sareng pidéo.

Youtube Statistik Infographic

One comment

  1. 1

    Abdi bogoh YouTube. Kuring nganggo deui eusi tina Facebook Live langsung kana situs. Kuring teras tiasa nyisipkeun pidéo langsung ti ditu kana situs anu tos aya.

    YouTube Live mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun komunitas anu cukup gancang, sareng teu sapertos Facebook, dimana jalma-jalma aya, kusabab sababaraha alesan anu béda, kuring terang kanyataan yén jalma-jalma aya dina YouTube pikeun tujuan anu tunggal. pikeun nonton pidéo. Aya pemirsa khusus, sareng ku obrolan langsung, éta ngajantenkeun pangalaman langkung pribadi. Kuring parantos ningali 6 jam aliran hirup anu heran pisan produktif.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.