Abdi a YouTubotato

Dinten ieu kuring dipariksa teh AppleTV pikeun pembaruan sareng aya na. Hanjakalna, kuring update, nempatkeun update Youtube aksés dina AppleTV. Kualitasna saé pisan, sistem menu na cemerlang, sareng gampang teuing nganapigasi sareng parios pidéo ayeuna. Jauh ningkat tina halaman wéb Youtube éta nyalira. Upami anjeun henteu kéngingkeun AppleTV, ieu bakal ngajantenkeunana pantes!

AppleTV Youtube

Abdi AppleTV YouTubotato akhir minggu ieu (sareng panginten langkung akhir minggu anu bakal datang). Video karesep ayeuna?

One comment

  1. 1

    Pelukan unggul!

    Mimitina kuring sanaos anjeunna henteu badé nangkeup, sareng pesenna, dina pidéo, nyaéta henteu aya deui cinta ka tatangga anjeun. Kuring bungah ningali pesenna tibalik. Kuring henteu ngartos naha rangkulan gratis bakal dilarang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.