Anjeun parantos ditipu ku MySpace

MySpaceKuring badé mimitian ku nyarios yén kuring henteu resep MySpace. Nyatana, kuring henteu tahan kana MySpace. Kuring gaduh akun MySpace supados kuring tiasa ngalacak putra abdi, saha babaturanana, sareng naon anu anjeunna nyerat sareng diposting. Anjeunna terang éta alesan, sareng anjeunna henteu kunanaon sareng éta. Kuring masihan anjeunna seueur kabébasan sacara online, sareng salaku balesanna, anjeunna henteu ngalanggar atanapi nganggo kapercayaan kuring. Anjeunna budak anu hébat.

Sigana mah sadayana anu kuring klik dina MySpace henteu ngaréspon atanapi dimuat sapinuhna. Antarbeungeut pangguna parah pisan. Kuring maca online yén éta mangrupikeun salah sahiji situs terkenal dina internét. Kuring henteu yakin kunaon, éta pikareueuseun.

Ayeuna aya kanyataan MySpace…

1. MySpace TEU suksés viral.
2. MySpace.com nyaéta Spam 2.0.
3. Tom Anderson TEU nyiptakeun MySpace.Tom
4. CEO MySpace urang Chris DeWolfe disambungkeun kana jaman baheula spam.
5. MySpace mangrupikeun serangan langsung dina Friendster.com.

Janten ... éta terang yén MySpace mangrupikeun situs anu dirancang salaku sapi tunai kanggo iklan. Lumayan lah? Sadaya detil lurid aya dina 'bejakeun sadayana' ti Trent Lapinski, reporter anu parantos mendakan bebeneran ngeunaan MySpace di Valleywag.

Sorana rindang? Leres, kuring pikir ogé kitu. Malah anu langkung saé nyaéta anu ngagaduhan MySpace, Newscorp, parantos disangka nyobian ngaliput kaleresan ngalangkungan pelecehan sareng pergumulan hukum. Duka upami organisasi berita ... anu dijagaan ku Konstitusi sareng penjaga 'bebeneran' bakal kalibet dina bisnis jahat sapertos kitu. Ieu mangrupikeun pukulan séjén pikeun organisasi berita anu ageung ... panginten napas terakhir tina raksasa anu sakarat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.