Éta Hal Saeutik Anu Ngaronjatkeun Pangalaman Pamaké!

Dinten ieu mangrupikeun dinten munggaran kuring dina jabatan anyar salaku Diréktur Téknologi pikeun perusahaan perangkat lunak Pemasaran sareng eCommerce anu masih ngora di dieu di Indianapolis, disebat Patronpath. Nalika kuring marios perangkat lunak kami ayeuna sareng ngabantosan integrasi énggal, kuring didorong ku sophistication tina aplikasi. Aplikasi kami ngahijikeun pemesanan online sareng sababaraha Pos Sistem.

Kuring ngarepkeun damel sareng tim pamekaran kami pikeun nyandak Antarmuka Pamaké kami anu tiasa dimanfaatkeun sacara lengkep CSS jeung, meureun, sababaraha AJAX. Warta anu hébat nyaéta ieu mangrupikeun parobihan kosmetik anu henteu diperyogikeun pikeun gutting sareng ngawangun deui aplikasi. Umumna, kuring yakin aplikasi na tiasa ditingkatkeun ku dua cara, mimiti nyaéta kamampuan ngarobih interaksi klien sareng anu kadua nyaéta nerapkeun sababaraha 'hal-hal alit' dasar.

Nalika kuring damel di Paypal tadi wengi, kuring mendakan ngan ukur 'hal sakedik'. Nalika mouseover ngahubungkeun tautan khusus dina antar muka Paypal, tooltip anu diudar saé nembongan sareng luntur nalika anjeun kaluar tina éta. Ieu screenshot:

Mouseover dina Paypal

Seringna nalika kuring perhatoskeun téhnik ieu, kuring rada ngagali pikeun milarian terang. Dina hal ieu, kuring mendakan yén Paypal ngan saukur ngamangpaatkeun éta Yahoo! Perpustakaan Interface Pamaké ngawangun tooltips. Malah langkung saé, aranjeunna ngan saukur nembongkeun olahtalatah judul anu saleresna dina tag (ch) nchor. Ieu ngandung harti yén halaman na dikembangkeun sacara normal, tapi nalika kelas na ditambihan, JavaScript ngurus sésana.

Éta aksen sakedik sapertos dina parangkat lunak anu leres-leres ngajantenkeun pangalaman pangguna anu langkung saé. Sugan anu langkung berkesan nyaéta pamekar di Paypal henteu ngaganggu pikeun 'nyiptakeun deui roda', aranjeunna mendakan perpustakaan anu saé sareng ngalaksanakeunana.

Kuring bakal milari téhnik ieu sareng anu sanés dina sababaraha bulan payun pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna tina aplikasi kami.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas

    Wah, kuring henteu terang pustaka UI Yahoo mangrupikeun sumber terbuka sareng dina Sourceforge ... éta cocooan anyar anu kuring kedah maénkeun. 🙂

    Anu kuring pikir mangrupikeun pangalaman pangguna tambahan anu leres-leres keren nyaéta nalika kuring ngalihkeun Yahoo Webmail Béta anu anyar sareng diperlakukeun tutorial visual anu saé pisan sareng tooltips anu dijajarkeun sareng masing-masing barang anu aya hubunganana.

    Kuring henteu terang naha coding ieu mangrupikeun bagian tina Perpustakaan YUI, tapi upami éta, éta tiasa janten hal anu saé pikeun ditambihan kanggo aplikasi e-commerce anjeun.

    Cheers

    Nick 🙂

    • 2

      Yahoo ngagaduhan koleksi komponén UI anu saé, Nick. Pastikeun pikeun parios kontrol gridna. Kantun endah. Sareng nalika maca dokuméntasi sareng perjanjian lisénsi na - éta sadayana bakal aya salami anjeun henteu milari dukungan.

      Abdi sanés pangacara, sanaos… anjeun panginten tiasa parios dua kali!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.