Éta Hal Saeutik Anu Ngaronjatkeun Pangalaman Pamaké!

Dinten ieu mangrupikeun dinten munggaran kuring dina jabatan anyar salaku Diréktur Téknologi pikeun perusahaan perangkat lunak Pemasaran sareng eCommerce anu masih ngora di dieu di Indianapolis, disebat Patronpath. Nalika kuring marios perangkat lunak kami ayeuna sareng ngabantosan integrasi énggal, kuring didorong ku sophistication tina aplikasi. Aplikasi kami ngahijikeun pemesanan online sareng sababaraha Pos Sistem.

Kuring ngarepkeun damel sareng tim pamekaran kami pikeun nyandak Antarmuka Pamaké kami anu tiasa dimanfaatkeun sacara lengkep CSS jeung, meureun, sababaraha AJAX. Warta anu hébat nyaéta ieu mangrupikeun parobihan kosmetik anu henteu diperyogikeun pikeun gutting sareng ngawangun deui aplikasi. Umumna, kuring yakin aplikasi na tiasa ditingkatkeun ku dua cara, mimiti nyaéta kamampuan ngarobih interaksi klien sareng anu kadua nyaéta nerapkeun sababaraha 'hal-hal alit' dasar.

Nalika kuring damel di Paypal tadi wengi, kuring mendakan ngan ukur 'hal sakedik'. Nalika mouseover ngahubungkeun tautan khusus dina antar muka Paypal, tooltip anu diudar saé nembongan sareng luntur nalika anjeun kaluar tina éta. Ieu screenshot:

Mouseover dina Paypal

Seringna nalika kuring perhatoskeun téhnik ieu, kuring rada ngagali pikeun milarian terang. Dina hal ieu, kuring mendakan yén Paypal ngan saukur ngamangpaatkeun éta Yahoo! Perpustakaan Interface Pamaké ngawangun tooltips. Malah langkung saé, aranjeunna ngan saukur nembongkeun olahtalatah judul anu saleresna dina tag (ch) nchor. Ieu ngandung harti yén halaman na dikembangkeun sacara normal, tapi nalika kelas na ditambihan, JavaScript ngurus sésana.

Éta aksen sakedik sapertos dina parangkat lunak anu leres-leres ngajantenkeun pangalaman pangguna anu langkung saé. Sugan langkung berkesan nyaéta pamekar di Paypal henteu ngaganggu pikeun 'nyiptakeun deui roda', aranjeunna mendakan perpustakaan anu saé sareng ngalaksanakeunana.

Kuring bakal milari téhnik ieu sareng anu sanés dina bulan payun pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna tina aplikasi kami.

2 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas

    WOW, kuring henteu terang yén perpustakaan UI Yahoo mangrupikeun sumber terbuka sareng di Sourceforge ... éta mangrupikeun kaulinan énggal anu kuring kedah ulin. 🙂

    Naon anu kuring panginten mangrupikeun pangalaman pangguna anu énggal-énggal nyaéta nalika kuring ngalihkeun Yahoo Webmail Beta énggal sareng dirawat kalayan tutorial visual anu saé pisan sareng tooltip anu saluyu sareng unggal item anu aya hubunganana.

    Kuring henteu weruh lamun coding ieu bagian tina Perpustakaan YUI, tapi lamun éta, éta bisa jadi hiji hal nice pikeun nambahkeun pikeun aplikasi ecommerce Anjeun.

    Cheers

    Nick 🙂

    • 2

      Yahoo boga koleksi tremendous komponén UI, Nick. Pastikeun pikeun pariksa kontrol grid maranéhanana. Kantun endah. Sareng dina maca dokuméntasi sareng perjanjian lisénsina - éta sadayana aya pikeun nyandak salami anjeun henteu milarian dukungan.

      Abdi sanés pengacara, sanaos… anjeun panginten badé pariksa deui!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.